Hesabım
    Yalancı
    1. Sezon
    Puanım :
    Yalancı

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 17 Eylül 2021
    90 Fotoğraf | 10 Video
    Burçin Terzioğlu
    Burçin Terzioğlu
    Salih Bademci
    Salih Bademci
    Hazal Türesan
    Hazal Türesan
    Cemal Toktaş
    Cemal Toktaş
    Yalancı 10.Bölüm Fragmanı 0:57
    Yalancı 10.Bölüm Fragmanı
    36 gösterim
    Yalancı 9.Bölüm Fragmanı 0:53
    Yalancı 9.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    Yalancı 8.Bölüm Fragmanı 0:51
    Yalancı 8.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    • Fotoğraf Yalancı
    • Fotoğraf Yalancı
    • Fotoğraf Yalancı
    • Fotoğraf Yalancı
    • Fotoğraf Yalancı
    • Fotoğraf Yalancı
    • Fotoğraf Yalancı
    • Fotoğraf Yalancı
    • Fotoğraf Yalancı
    1. sezon bölümleri
    Yalancı 1.Bölüm
    S01E01 - Yalancı 1.Bölüm
    Kız kardeşiyle aynı hastanede görev yapan ve öğrencilerinden birinin de babası olan ünlü cerrah Mehmet Emir ile akşam yemeğine çıkar. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahına ikisi de farklı duygularla uyanır. Mehmet Emir karısı öldüğünden beri ilk defa birine bir şeyler hissetmektedir, mutludur. Deniz ise Mehmet Emir’in ona tecavüz ettiğini iddia etmektedir.
    Yalancı 2.Bölüm
    S01E02 - Yalancı 2.Bölüm
    Mehmet Emir ise Doruk daha fazla zarar görmeden tüm yaşananların bitmesini istemektedir. Mehmet Emir, Deniz’le konuşmaya onu ikna etmeye çalışır. Deniz dinlemez. Ona göre Mehmet Emir tecavüzcüdür ve ne yapıp edip maskesini düşürecektir. Ama Deniz’in çabaları ters teper, ayağına dolanır. Herkesten gizlediği sırrı ortalığa dökülmek üzeredir. Deniz artık geri dönülmez bir yola girmiştir.
    Yalancı 3.Bölüm
    S01E03 - Yalancı 3.Bölüm
    Mehmet Emir sadece Deniz’in küpesini bulmamış bu savaşta bir adım öne geçmiştir. Deniz’in şansı pek de yaver gitmemektedir. Geçmişte kaldığını düşündüğü gizemli adam ortaya çıkmış, karşısına dikilmiştir.
    Yalancı 4.Bölüm
    S01E04 - Yalancı 4.Bölüm
    Deniz’in geçmişte tacizle suçladığı okul müdürünün ifadesiyle Mehmet Emir aklanır. Deniz her şeye ve herkese rağmen yakaladığı ipucunun peşine düşer. Bu yolculukta karşısındaki tek engel yine Mehmet Emir olacaktır. Düello bir kez daha tekrarlanacak; gerçek çekilen kılıçların gölgesinde kalacaktır.
    Yalancı 5.Bölüm
    S01E05 - Yalancı 5.Bölüm
    Yalancı 6.Bölüm
    S01E06 - Yalancı 6.Bölüm
    Deniz Mehmet Emir tarafından bir kez daha engellenir ve büyük bir çöküş yaşar. Yasemin ile atışan denizi artık daha zor günler beklemektedir. Deniz, Murat ve Yasemin arasında ne olduğunu sorgulamaya başlar.
    Yalancı 7.Bölüm
    S01E07 - Yalancı 7.Bölüm
    Mehmet Emir karanlık sırlarını bir bir Deniz'e anlatmıştır. Mehmet Emir de artık gergindir. Ama Deniz'le ilgili takıntısı onu sinirlendirmek için tekrar avlanmaya iter.
    Yalancı 8.Bölüm
    S01E08 - Yalancı 8.Bölüm
    Mehmet Emir, kendisine engel olmaya çalışan Deniz, Görkem ve Murat’ı atlatır. Hilal ile randevusuna gitmeyi başarır. Hilal kendisini bekleyen büyük tehlikeden habersizdir. Canan, Mehmet Emir’e duyduğu nefret yüzünden Mehmet Emir’in evine taş atmış ve kaçmıştır. Doruk, evlerine taş atan kişinin Deniz olduğunu düşünür.
    Yalancı 9.Bölüm
    S01E09 - Yalancı 9.Bölüm
    Canan Mehmet Emir’in baskısı ve manipülasyonu sonucu canına kıymıştır. Bulunan intihar mektubu tam okunmasa da Canan’ın; saldırıya uğradığı günden ve Deniz’den bahsetmiş olması hem Deniz’i hem de Mehmet Emir’i harekete geçirir. Deniz Canan’ın kendisine gelir gelmez konuşacağını ve Mehmet Emir’in nihayet yakalanacağını düşünmekte, aynı durumdan korkan Mehmet Emir ise Canan’ı susturmak için bir yol aramaktadır.
    Yalancı 10.Bölüm Final
    S01E10 - Yalancı 10.Bölüm Final
    Mehmet Emir Görkem'in şikayeti ile gözaltına alınır. Deniz bu esnada Mehmet Emir'in sakladığı ilaçları bulur. Daha sonra polisler aniden Deniz'e Mehmet Emir'in öldürüldüğünü söyler ve Deniz cinayet suçlamasıyla karşı karşıya kalır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top