Hesabım
    İçimizden Biri
    1. Sezon
    Puanım :
    İçimizden Biri

    Özet

    Ferhat ile Şirin, Kerem ile Aslı, Leyla ile Mecnun ve bu hikayelerden çok önce, Havva ile Adem. Bizim hikayemiz de onlarla başlamaktadır. Geleceğin Âdem’i, şimdilerin İrlandalı Adam’ı ile Türk kızı Havva’nın imkanlı kılmaya çalıştıkları aşk hikayesiyle…

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 12 Eylül 2021
    57 Fotoğraf | 6 Video
    Bora Akkaş
    Bora Akkaş
    Mustafa Avkıran
    Mustafa Avkıran
    Özge Yağız
    Özge Yağız
    Derya Alabora
    Derya Alabora
    İçimizden Biri 6.Bölüm Fragmanı 1:00
    İçimizden Biri 6.Bölüm Fragmanı
    28 gösterim
    İçimizden Biri 5.Bölüm Fragmanı 1:00
    İçimizden Biri 5.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    İçimizden Biri 4.Bölüm Fragmanı 1:00
    İçimizden Biri 4.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    • Fotoğraf İçimizden Biri
    • Fotoğraf İçimizden Biri
    • Fotoğraf İçimizden Biri
    • Fotoğraf İçimizden Biri
    • Fotoğraf İçimizden Biri
    • Fotoğraf İçimizden Biri
    • Fotoğraf İçimizden Biri
    • Fotoğraf İçimizden Biri
    • Fotoğraf İçimizden Biri
    1. sezon bölümleri
    İçimizden Biri 1.Bölüm
    S01E01 - İçimizden Biri 1.Bölüm
    Adam ile Havva, ayrı dünyaların insanlarıdır. Biri İrlandalı Katolik bir papazın oğlu; diğeri geleneklerine bağlı Müslüman ve Türk bir ailenin kızıdır. Hayat, onları birbirinden çok uzak iki yörüngeye yerleştirmişse de kader, onları bir araya getirir. Çünkü İrlanda ekonomik bunalımdayken onlara yardımı Osmanlı padişahı yaptığı için Adam’ın papaz olan babası William, birçok Drogedalı gibi bir Türkiye hayranıdır ve hatta yıllar önce tatil için geldiği Marmaris’e de hayran kalır ve oraya yerleşir. Üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışan Adam, Havva’yı görür görmez aşık olmuştur.
    İçimizden Biri 2.Bölüm
    S01E02 - İçimizden Biri 2.Bölüm
    Hünkar’ın bu evliliğe onay vermeye asla niyeti yoktur. Adam’a yaptıklarının bedelini bir bir ödetecektir. Havva için önce dininden vazgeçen Adam’ın vazgeçecekler listesi oldukça kabarıktır. Ama onun için bunların hiçbirinin önemi yoktur, tek istediği Havvayla evlenmektir. Bunun için her türlü eziyete razıdır.
    İçimizden Biri 3.Bölüm
    S01E03 - İçimizden Biri 3.Bölüm
    Havva, en mutlu anında gelen acı haberle neye uğradığını şaşırmış, adeta dünyası yıkılmıştır. Olanlardan dolayı kendini suçlamaktadır. Ama hiçbir şey genç aşıkları ayıramamaktadır. Kendilerine de aşklarına da sonsuz güven duymaktadırlar.
    İçimizden Biri 4.Bölüm
    S01E04 - İçimizden Biri 4.Bölüm
    Havva ve Adam, bu zamana kadar hep başkalarının sınavına maruz kalmış; ilk defa kendi içlerinde bir sınav vermişlerdir. İlk kez birbirlerine olan güvenlerini sorgulamaktadırlar. Aşklarından aldıkları güçle bu sınavı da geçeceklerine inanmaktadırlar.
    İçimizden Biri 5.Bölüm
    S01E05 - İçimizden Biri 5.Bölüm
    Yıllarca hayalini kurduğu düğün bir anda dağılmış, gelinliği üstünde öylece kalakalmıştır. Adam’ı asla affetmeyecektir. Ama yas tutmaya da niyeti yoktur. Hayatına kaldığı yerden devam edecektir. Adam’ın her zaman olduğu gibi pes etmeye niyeti yoktur. Kendini Havva’ya affettirmenin bir yolunu bulacaktır. Ama Havva bu kez o kadar kırılmıştır ki, eski naif, anlayışlı Havva’dan eser kalmamıştır.
    İçimizden Biri 6.Bölüm Final
    S01E06 - İçimizden Biri 6.Bölüm Final
    Adam ve Havva resmi nikahı kıyar kıymaz soluğu Aladağlar çiftliğinde alır. Kendini ailesi tarafından ihanete uğramış hisseden Hünkâr bütün kızlarını ve damatlarını evden kovar. Bundan böyle herkes kendi başının çaresine bakacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top