Hesabım
    Üç Kuruş
    1. Sezon
    Puanım :
    Üç Kuruş
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    28 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 1 Kasım 2021
    257 Fotoğraf | 28 Video
    Uraz Kaygılaroğlu
    Uraz Kaygılaroğlu
    Ekin Koç
    Ekin Koç
    Nesrin Cavadzade
    Nesrin Cavadzade
    Aslıhan Malbora
    Aslıhan Malbora
    Üç Kuruş 28.Bölüm Fragmanı 0:54
    Üç Kuruş 28.Bölüm Fragmanı
    1 gösterim
    Üç Kuruş 27.Bölüm Fragmanı 1:03
    Üç Kuruş 27.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    Üç Kuruş 26.Bölüm Fragmanı 0:57
    Üç Kuruş 26.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    • Fotoğraf Üç Kuruş
    • Fotoğraf Üç Kuruş
    • Fotoğraf Üç Kuruş
    • Fotoğraf Üç Kuruş
    • Fotoğraf Üç Kuruş
    • Fotoğraf Üç Kuruş
    • Fotoğraf Üç Kuruş
    • Fotoğraf Üç Kuruş
    • Fotoğraf Üç Kuruş
    1. sezon bölümleri
    Üç Kuruş 1.Bölüm
    S01E01 - Üç Kuruş 1.Bölüm
    Emniyet güçlerinden ve suç dünyasındaki rakiplerinden aynı anda kaçmaya çalışan Kartal’ın yolu katille kesişir. Mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur.
    Üç Kuruş 2.Bölüm
    S01E02 - Üç Kuruş 2.Bölüm
    Suç dünyası içindeki konumunu korumak için Nezih’le bir mücadeleye giren Kartal, çareyi onun kızı olan Bahar’da arar. Cinayetlerin üzerindeki gizem perdesi biraz olsun aralanınca, Kartal bu defa, Efe’nin teklifini yeniden düşünmek zorunda kalır.
    Üç Kuruş 3.Bölüm
    S01E03 - Üç Kuruş 3.Bölüm
    Efe, Kartal’la anlaşması sonucunda babasıyla yüzleşirken Nezih’le girdiği mücadeleye devam eden Kartal son kez şansını denemek için Bahar’ın karşısına çıkar. İrfan ilk defa sırrını öğrenmeye yaklaşan biriyle karşılaşıp panikler.
    Üç Kuruş 4.Bölüm
    S01E04 - Üç Kuruş 4.Bölüm
    Kartal’ın mahallede sakladığı Bahar, Kartal’ın asıl yüzünü görünce aslında neyle karşı karşıya olduğunu iyice anlar ve tedirginlik yaşar. Efe’nin verdiği sözü tutmaması Leyla’nın öfkesini kabartır ve Efe’yle yüzleşmesine neden olur. Kartal ise Efe’nin ihanetiyle sarsılır ama çabuk toparlanır ve intikam almak için Efe’ye karşı hamle yapar.
    Üç Kuruş 5.Bölüm
    S01E05 - Üç Kuruş 5.Bölüm
    Efe, burunlarının dibine kadar girmiş olan katilin izini sürmeye çalışırken kendini Kartal’ın düğün telaşının ortasında bulur. Kartal, Nezih’e karşı son kozu olan bu düğünü sağ salim tamama erdirmek için uğraşırken katilin mahallede olabileceğini öğrenir.
    Üç Kuruş 6.Bölüm
    S01E06 - Üç Kuruş 6.Bölüm
    Kardeşi dediği İrfan’ın ortak yaralarını deşmesiyle zayıf tarafı ortaya çıkan Kartal, en ummadığı yerden bir yara daha alınca yeni bir düşman edinir. İrfan’ın ise etrafındaki çember iyice daralmaktadır. Üstünü kapadığını sandığı bir cinayetin karşısına çıkmasıyla, İrfan en mahrem sırrını açığa çıkarmak zorunda kalır.
    Üç Kuruş 7.Bölüm
    S01E07 - Üç Kuruş 7.Bölüm
    Üç Kuruş 8.Bölüm
    S01E08 - Üç Kuruş 8.Bölüm
    Kartal ve Efe ellerindeki “takma” isimle İrfan’ın peşine düştüklerinde beklemedikleri birinin radarına girerler. İrfan ortalardan kaybolmadan önce annesinin ısrarı ile Kartal’a bir şans daha verir ve Kartal’a hayatının en çetin ikilemlerinden birini yaşatır
    Üç Kuruş 9.Bölüm
    S01E09 - Üç Kuruş 9.Bölüm
    Kartal’la birlikte Leyla’nın peşine düşen Efe, bu süreçte çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Leyla’yı kurtarmak için sınırlarını sonuna kadar zorlayan Efe’nin duygusal tepkileri Kartal’ın da gözünden kaçmaz.
    Üç Kuruş 10.Bölüm
    S01E10 - Üç Kuruş 10.Bölüm
    Kartal savaşın sonunu galip olarak görmeye, Efe ise kimse zarar görmeden savaşı bitirmeye kararlıdır. Leyla’nın uyarılarına rağmen planını hayata geçiren Efe, kendisini büyük bir değişimin eşiğinde bulur. Kartal, Nezih’le savaşında hayatta kalabilmek için zekası kadar Bahar’a ihtiyacı olduğunu anlar.
    Üç Kuruş 11.Bölüm
    S01E11 - Üç Kuruş 11.Bölüm
    Planlarını adım adım gerçekleştirmek için harekete geçecekleri sırada ilk hedefleri olan Azad onları kendi ayağına getirir ve bu buluşma her ikisi için de büyük bir şok etkisi yaratır. Babasının ölümüyle her şeyini kaybeden Bahar ise içini Leyla’ya döker.
    Üç Kuruş 12.Bölüm
    S01E12 - Üç Kuruş 12.Bölüm
    Bahar, Adnan’ın aklını karıştırmasıyla Kartal’dan birtakım şeyler gizlemeye başlar. Leyla ise Efe’nin sırrını abisi Kartal'a söylemeye kararlıdır. Kitabında yenilgi yazmayan Azade’nin beklenmedik bir hamleyle Kartal ve Efe’ye teklifte bulunması her şeyi değiştirir.
    Üç Kuruş 13.Bölüm
    S01E13 - Üç Kuruş 13.Bölüm
    Efe’ye rağmen harekete geçen Kartal ölümle burun buruna gelince, işler içinden çıkılmaz hale gelir. Ailesini korumak isteyen Oktay, Efe’den Neriman’ın Ferhan’la neden görüştüğünü öğrenmesini ister. Leyla’nın da Ferhan’la görüştüğünü öğrenen Efe, Leyla’yla yüzleşir.
    Üç Kuruş 14.Bölüm
    S01E14 - Üç Kuruş 14.Bölüm
    Kartal’ın Korkmaz’dan alacağı intikamın peşine düşeceğini bilen Efe, onu durdurmak için çabalasa da Oktay’la kurduğu derin bağ ondan beklenmeyecek bir tercih yapmasına neden olur. Çetin, Kartal’ın gittiği yolun tehlikeli olduğunu bilmektedir ve Efe’ye onun iyiliği için Kartal’ı zapt etmesini söyler.
    Üç Kuruş 15.Bölüm
    S01E15 - Üç Kuruş 15.Bölüm
    Efe, içindeki bu öfkeyle Kartal’a karşı sert bir hamle hazırlığı içindedir. Bahar babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrendikten sonra planını harekete geçirir ve Korkmaz’ın saldırı hedefini sürpriz bir biçimde değiştirir.
    Üç Kuruş 16.Bölüm
    S01E16 - Üç Kuruş 16.Bölüm
    Çetin, Kartal ve Efe çatışmasında tarafını belli ederken rakiplerini küçümsediğini anlar. Artık kimseye güvenmeyen Kartal Çetin’e karşı kendini sağlama almayı başarsa da onu kötü bir sürpriz beklemektedir.
    Üç Kuruş 17.Bölüm
    S01E17 - Üç Kuruş 17.Bölüm
    Üç Kuruş 18.Bölüm
    S01E18 - Üç Kuruş 18.Bölüm
    Çıngıraklı artık Şahin’in kontrolündedir. Mahallede istenmediğini gören Kartal, her şeyi geride bırakıp uzaklaşacakken, onu sarsıp kendine getiren Leyla olur. Bahar’dan bir çocuğu olduğunu öğrenen Kartal, ne pahasına olursa olsun önce kendi evladına kavuşup ardından da ailesini yeniden bir araya getirmek için harekete geçer.
    Üç Kuruş 19.Bölüm
    S01E19 - Üç Kuruş 19.Bölüm
    Efe ve Çetin’in sürpriz yüzleşmesinde herkes eteklerindeki taşlarını döker. Kartal tüm öğrendiklerine rağmen üçünün de hedefinin aynı kişi olduğunu hatırlatır. Kartal, Efe ve Çetin arasındaki zorunlu iş birliğinin adımları atılır. Birlikte Şahin’e karşı kazandıkları ilk savaşta beklemedikleri bir karşılık alırlar ve Kartal Korkmaz’ın hedefi haline gelir.
    Üç Kuruş 20.Bölüm
    S01E20 - Üç Kuruş 20.Bölüm
    Ateş’i ve Bahar’ı kaybetme korkusuyla deliren Kartal, intikam almak için harekete geçer. Çetin saldırıyı yapanın kim olduğunu öğrendiğinde Kartal’dan bir ricada bulunur. Kartal’ın yaşadığı saldırı Efe’yi de derinden etkiler. Sevdiği kadını kaybetme korkusuyla Leyla’ya gelen Efe, bu defa çok daha cesur davranır. Şahin, Azade’nin arkasından çevirdiği plan sonucunda onunla yüzleşir ama Azade’nin bile tahmin etmeyeceği bir planı devreye sokar.
    Üç Kuruş 21.Bölüm
    S01E21 - Üç Kuruş 21.Bölüm
    Baybars’ın en gaddar hamlesi Kılıç, oyuna dahil olduğu gibi geçtiği yerlerde büyük yıkım bırakır. Şahin, Kılıç’ı saf dışı bırakmak için Neriman’la bir plan yapar. Kartal ve Efe düğün hazırlıklarıyla meşgulken Şahin’in oyunu Kartal ve Çetin’i karşı karşıya getirir.
    Üç Kuruş 22.Bölüm
    S01E22 - Üç Kuruş 22.Bölüm
    Kartal’ın son hamlesinden sonra Kılıç’ın kendi yöntemleriyle alacağı intikam planının her an gerçekleşebileceğini fark eden Şahin kendi yerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadır. Düğünde Kılıç’ın darbesiyle dağılan Kartal, Şahin’le yüzleşir.
    Üç Kuruş 23.Bölüm
    S01E23 - Üç Kuruş 23.Bölüm
    Bütün aile Neriman’ın kaybıyla büyük bir sarsıntı yaşar. Baybars, Neriman’ı öldüren Kılıç’a sevdiği kadının tek hatırası olan Çetin’i geri getirme görevi verir.
    Üç Kuruş 24.Bölüm
    S01E24 - Üç Kuruş 24.Bölüm
    Bahar geçmiştekine benzer bir savaşın başladığını fark edince kaçmak yerine Kartal’ın yanında savaşmaya karar verir. Önce Ateş’i güvenceye alan Bahar, ardından zekice bir planla Kartal’a yardım etmek için harekete geçer.
    Üç Kuruş 25.Bölüm
    S01E25 - Üç Kuruş 25.Bölüm
    Kartal ve Efe, Çetin’i kurtarmayı başarmış olsalar da Baybars’ın bu defa oyunu çok daha sert oynayacağının farkına varırlar. Efe’nin Adnan’ı tutuklatma hamlesi Baybars’ın elini kolunu bağlamıştır ama onu bu durumdan kurtaracak olanın da yine Kartal olduğunu düşünür.
    Üç Kuruş 26.Bölüm
    S01E26 - Üç Kuruş 26.Bölüm
    Ferhan, Kartal’a intikam için harekete geçecek gücü verir. Efe ve Çetin son anda Kılıç ve Baybars’ı ellerinden kaçırmış olmalarına rağmen Kartal’ı kendine getirmeleri gerektiğinin farkındadır. Fakat intikam peşinde tek başına ölümüne yürüyen Kartal’ın hep bir adım gerisindelerdir.
    Üç Kuruş 27.Bölüm
    S01E27 - Üç Kuruş 27.Bölüm
    Kılıç, Kartal’la beraber Baybars’ın öldürülmesinde payı olan kardeşi Çetin’i de ölüm listesine alır. Kılıç, intikam için en şiddetli biçimde saldırdığında aile üyelerinden birine daha zarar verir. Şiddetin sadece daha fazla şiddet doğurduğunu gören Leyla, Kartal’a karşı Efe’nin yanında yer alır.
    Üç Kuruş 28.Bölüm Final
    S01E28 - Üç Kuruş 28.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top