Hesabım
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    1. Sezon
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı

    Özet

    Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi; Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 16 Eylül 2021
    185 Fotoğraf | 32 Video
    Engin Altan Düzyatan
    Engin Altan Düzyatan
    Gülcan Arslan
    Gülcan Arslan
    Ulaş Tuna Astepe
    Ulaş Tuna Astepe
    Yetkin Dikinciler
    Yetkin Dikinciler
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 32.Bölüm Fragmanı 1:02
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 32.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 31.Bölüm Fragmanı 0:48
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 31.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 30.Bölüm Fragmanı 1:09
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 30.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    • Fotoğraf Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    • Fotoğraf Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    • Fotoğraf Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    • Fotoğraf Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    • Fotoğraf Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    • Fotoğraf Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    • Fotoğraf Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    • Fotoğraf Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    • Fotoğraf Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
    1. sezon bölümleri
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 1.Bölüm
    S01E01 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 1.Bölüm
    Midilli Fatihi Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas babalarının ölümünden sonra ayrı düşmüşlerdir. Oruç ve İlyas, İshak Ağalarının karşı çıkmasına rağmen denizlere açılmışlardır.
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2.Bölüm
    S01E02 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2.Bölüm
    Hızır, kendisi yüzünden hayatı tehlikeye giren Zeynep’le birlikte Pietro’nun adamlarından kurtulmak ve üzerinde bulundurduğu emaneti Süleyman Usta’ya ulaştırmak için çok zorlu bir yolculuğa çıkıyor. Durumu öğrenen Pietro ise hem emanete hem de Hızır’a ulaşmanın yollarını bulmak için tüm imkanları seferber etmiştir. Bu sırada Hızır ve Zeynep bir daha karşılaşmamak üzere ayrıldıklarını düşünseler de kader onları yeniden bir araya getirecektir.
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 3.Bölüm
    S01E03 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 3.Bölüm
    Düşmanlarını deryanın derin ve karanlık sularına gömen İshak; Baba Oruç ve İlyas’ın tüm ısrarlarına rağmen evine, Midilli’ye dönmeyi seçer. Fakat yaşadığı hadisenin etkisi hala üzerindendir ve Midilli’de onu büyük bir yüzleşme beklemektedir.
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 4.Bölüm
    S01E04 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 4.Bölüm
    Papalığın peşinde olduğu mühendis Ebu Muhammed’i Tekgöz Theo’dan kurtarmayı başaran Oruç, ardından kötü bir sürprizle karşılaşmıştır. Isabel’den, aldığı gemisi Şahin tarafından zapt edilmiş, kurtardığı Ebu Muhammed de esir edilmiştir. Oruç, adına kara çalacak olan bu hadiseye nasıl bir tepki verecektir? Şahin’in bu ihanetine babası Kılıç Bey’in tavrı ne olacaktır?
    Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 5.Bölüm
    S01E05 - Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 5.Bölüm
    Baba Oruç ve Isabel güçlerini birleştirerek, Müslümanlara göz açtırmayan örgüt Unita’nın zulmünü bitirmek için harekete geçerler. Zalimlere karşı duran ve mazlumlara umut olmak için yaşayan Baba Oruç’u ve örgütün kardeşini esir tuttuğu Isabel’i bu yolda neler bekliyor?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 6.Bölüm
    S01E06 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 6.Bölüm
    Isabel’in, Baba Oruç’un evine yapılacak baskını ifşa etmesi ve Radko tarafından açıkça tehdit edilmesi üzerine kızının saklandığı yetimhaneyi adamlarıyla basan Sylvio geri dönüşü olmayan kararlar mı alacak? İshak’la karşı karşıya kalan Sylvio durumu ne kadar ileri taşıyacak?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 7.Bölüm
    S01E07 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 7.Bölüm
    Hızır Reis, Baba Oruç’un düştüğü darboğazı uzaktan görmüş ve yardım etmek için harekete geçmek istemişti. Ancak Şahin Bey engel olmuştu. Hızır Reis, Şahin Bey engelini geçerek Oruç ağasının yardımına yetişebilecek midir? Deryalarda ölüm kalım mücadelesi verilirken Oruç’un kaybolduğunu öğrenen Despina, Isabel’I suçlamaktadır.
    Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 8.Bölüm
    S01E08 - Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 8.Bölüm
    Antuan, Radko ve adamları, Kalimnos’tan çıkmak üzere olan Baba Oruç ve leventlerinin etrafını sarmıştı. Baba Oruç ve leventleri bu çemberi yarabilecek mi? Kalimnos’tan çıkmaya çalışırken onları nasıl tuzaklar bekliyor? Aynı anda Pietro tarafından kıstırılan Hızır Reis ve Niko kaleden çıkabilecekler mi?
    Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 9.Bölüm
    S01E09 - Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 9.Bölüm
    Muhammed’le Roma’ya gitmesine Burak Reis’in de desteğiyle engel olmuş ve hem sırlı kitabı hem de Ebu Muhammed’i Pietro’nun elinden kurtarmıştı. Büyük değişimlere sahne olacak olan İskenderiye’ye kazandığı zaferle varan Oruç ve Hızır’ı nasıl bir sürpriz beklemektedir? Yeni düzen getirecek ve yiğitleri epeyce zorlayacak kişi kim olacak?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 10.Bölüm
    S01E10 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 10.Bölüm
    Babasıyla ters düşen ve Pietro ile yaptığı ittifak neticesinde Oruçlara karşı hasmane bir tutum sergileyen Şahbaz, Oruçlara yardım etmekte ısrar eden babası Kılıç Beyi öldürtmüştü. Kılıç Beyin gemisiyle Tenebris’e ulaşan Hızır, geri dönebilmek için yine bu gemiye ihtiyaç duyacak fakat Şahbaz, ona yardım için bir gemi göndermeyecektir. Hızır, Niko ve Meryem, Tenebris’ten nasıl kurtulacaktır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 11.Bölüm
    S01E11 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 11.Bölüm
    Alfeo, İlyas ve leventlerini mahzenden uzaklaştırmak maksadıyla tuzağa çeker. Burada İlyas ve Leventler, kendilerinden sayıca üstün olan Pietro’nun adamlarına güç yetirip bu kumpastan sıyrılmayı başarabilecekler midir? Ayrıca İlyas, yengesinin katili olan Alfeo’dan intikam alabilecek midir?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 12.Bölüm
    S01E12 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 12.Bölüm
    Sırlı kitabın peşinde olan Pietro, Derviş’in hayatına karşılık kitabı istemiş ancak kitabın yerini Hızır’dan öğrenemeyen Pietro, Derviş’e çevirdiği silahın tetiğini çekmiştir. Derviş ölecek midir? Meryem ile Hızır, Pietro’nun elinden kurtulabilecekler midir? Tüm bunların yanı sıra Meryem, Pietro’nun ağabeyi olduğunu nasıl öğrenecektir? Pietro’nun kardeşi olduğuna dair güçlü şüpheler edinecek olan Meryem’in bu durum karşısındaki tutumu hangi yönde şekillenecektir?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 13.Bölüm
    S01E13 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 13.Bölüm
    Hızır ve Meryem, Midilli'de kitabın ve haritanın eksiğini tamamlayacak olan Piri Reis'e ulaşmayı ve onun kalemi ışığında Türklerin kızıl elması olan Akdeniz’in kapılarını aralamayı başarabilecek midir?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 14.Bölüm
    S01E14 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 14.Bölüm
    Oruç’un bir Osmanlı gölgesi olarak İslam aleminde yükselişini engelleyemeyen Karabay, onu topraklarından silmek için ne yapacaktır? Firuze, İskenderiye’de imalathanesini kurmayı planlanan Hüma’nın ticarette güçlenmesini nasıl engelleyecektir?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 15.Bölüm
    S01E15 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 15.Bölüm
    Karabay, kendisini Memlük Sultanının gözünde küçük düşüren Oruç’tan intikamını nasıl alacaktır? Hüma, atölyesinde çalıştırmak üzere sözleştiği işçilerin Firuze tarafından alıkonmasına nasıl bir karşılık verecektir? Piri Reis ve Hızır’ın tetkikleri sonucunda Kalimnos fethi için Midilli’de kurulacak olan tersanenin çalışmaları nasıl devam edecektir?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 16.Bölüm
    S01E16 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 16.Bölüm
    Şahin’den aldığı bilgiyle handaki Unita evraklarına ulaşan Isabel, kardeşinin tutulma ihtimalinin bulunduğu yeri keşfetmiş ve kendisine yardımcı olması için Oruç’a haber yollamıştı. Oruç’un gelmeyişiyle tek başına kalan ve etrafı yüzü kapalı adamlar tarafından sarılan Isabel ne yapacaktır? Onu kim, nasıl kurtaracaktır? Hüma, İskenderiye’de kuracağı atölye için Osmanlı’dan ahiler getirmeyi başarmıştı. Osmanlı’nın topraklarında giderek yükselişi karşısında Karabay ve Firuze ne yapacaktır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 17.Bölüm
    S01E17 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 17.Bölüm
    Hızır ile Piri Reis, Karabay’ın Hristiyan birliği temsilcileriyle toplandığı gemiyi basarak Karabay’a konaktaki kuşatmayı kaldırmasını, aksi halde temsilcileri öldüreceklerini söylemişlerdi. İskenderiye’de işlenecek bu cinayetle başının büyük belaya gireceğini bilen Karabay şimdi ne yapacaktır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 18.Bölüm
    S01E18 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 18.Bölüm
    Pietro’nun taarruz emriyle Midilli’de büyük bir katliam gerçekleştiren Rodos Şövalyeleri, ele geçirdikleri Müslüman ahaliyi Hristiyan olmaya zorlamışlardı. Kurdukları planla Midilli’ye girmeyi başaran Oruç Reis ve leventleri, Gladyus ile Leonardo’nun işkencelerine direnen Müslüman ahaliyi ve Midilli’yi kurtarabilecek midir?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 19.Bölüm
    S01E19 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 19.Bölüm
    Pietro tarafından şuuru zehirlenerek ailesini katledenin Hızır olduğuna inandırılan Meryem, kendisini kurtarmaya gelen Hızır’ı hançerlemişti. Hızır kaledeki bu ölüm kıskacından kurtulabilecek midir? Meryem zehirden kurtulup kaleden çıkmayı başaracak mıdır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 20.Bölüm
    S01E20 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 20.Bölüm
    Osmanlı casuslarının Kalimnos’un yeraltında gizli bir geçit kazdığını fark eden Hızır ve Piri Reis, Baba Oruç ile birlikte fethi kalenin altına kazacakları bu gizli geçitle başlatmayı planlamışlardı. Fakat bu planı Osmanlı karargâhının içine sızdırdığı casusu Martin’den öğrenen Pietro, geçide yerleştirdiği bombalarla Piri Reis, Hızır, Niko ve leventlerinin olduğu yeri patlatmayı başarmıştı. Oruç Reis göçük altında kalan kardeşi Hızır ve leventlerini kurtarabilecek midir?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 21.Bölüm
    S01E21 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 21.Bölüm
    Davaları yolunda Akdeniz’i bir Türk yurdu haline getirmeyi amaçlayan Oruç ve Hızır Reis’in karşısına geçmişten gelen hangi düşmanlar çıkacaktır? Ağabeyi Pietro tarafından şuuru zehirlenerek kalede alıkonulan Meryem gerçeği görmeyi başarmış ve gizlice bir plan kurarak Hızır ve Oruç Reis’in kaleye girmesine yardım etmişti. Davasına ve sevdiklerine yeniden kavuşan Meryem ile Hızır’ın arasında neler yaşanacaktır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 22.Bölüm
    S01E22 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 22.Bölüm
    Levitha Adası’na yapılan saldırıya son anda yetişerek Gabriel’in filosunu ele geçirmeyi başaran Oruç Reis, Mesih Paşa’nın tüm uyarılarına rağmen donanmayı teslim etmemişti. Savunmasını Osmanlı karşısında yapmak için Gelibolu’da düzenlenecek toplantıya gitmeyi kabul eden Oruç Reis ve Antuan, gemiye bindiklerinde Gabriel ve adamları tarafından esir alınmıştı. Gabriel’in köle yapacağını söylediği Oruç ve Antuan’ın başına neler gelecektir?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 23.Bölüm
    S01E23 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 23.Bölüm
    Kelemez’deki tekinsizliği önlemek isteyen Mesih Paşa, şehrin muhafızlığına İlyas’ı tayin etmek istemişti. Kendisi geçmediği takdirde postun Şahbaz’a verileceğini bilen İlyas ise bu teklifi kabul etmek zorunda kalmıştı. Bu kararla Hüma, Isabel ve Meryem’in öfkesini üzerine çeken İlyas, Mesih Paşa’nın emirleri karşısında ne yapacaktır? Oruç’un postuna koyduğu kılıcın İlyas tarafından indirildiğini öğrenen Hızır ise ne yapacaktır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 24.Bölüm
    S01E24 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 24.Bölüm
    Piri Reis ve leventlerle beraber gizlice Modon’a giren Hızır Reis, Oruç’u öldürmeye hazırlanan Gabriel’i boynuna dayadığı kılıcıyla durdurmayı başarmıştı. Gabriel ölecek midir? Hızır, Baba Oruç ve Antuan’ı esirlikten kurtarmayı başarabilecek midir? Oruç’un öldürüleceğini bilmesine rağmen Şehzade Korkud’dan aldığı yardım filolarıyla Levitha Adası’nda bir bombardıman başlatan Mesih Paşa’yı kim, nasıl durduracaktır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 25.Bölüm
    S01E25 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 25.Bölüm
    Ele geçirdikleri kutsal eşyalar karşılığında Oruç ve Antuan’ı kurtarmaya hazırlanan Hızır ve leventler büyük bir tuzağa düşürülerek Şahbaz’ın içlerine yerleştirdiği hain askerler tarafından saldırıya uğramışlardı. Bu saldırıda ağır yaralanan Oruç ve Hızır kardeşler içine düştükleri cendereyi atlatarak kavuşabilecekler midir?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 26.Bölüm
    S01E26 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 26.Bölüm
    Kelemez’deki Şahbaz kaçmayı başarabilecek midir? Şahsenem’e karşı şüphelerinde haklı olduğunu anlayan Meryem onu ele geçirmeyi başarabilecek midir? Oruç Reis’le yaşadığı yüzleşme sonrasında ağabeyinin onu en düşük vazifeye layık gördüğünü anlayan İlyas, Esma ile birlikte kaleyi terk ederek kendi gemileriyle deryalara açılmaya karar vermişti. Bu karar onu ve ailesini hangi felaketlere sürükleyecektir?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 27.Bölüm
    S01E27 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 27.Bölüm
    Modon kuşatmasına gitmeye hazırlanan Oruç, Hızır ve Piri Reis’e bir dost kisvesiyle Şahbaz’ı getiren Gabriel, onlardan kuşatmayı kaldırmasını istemişti. Kelemez’de İlyas üzerinden kurdukları tuzağı bu sayede devreye sokan Gabriel ve Şahbaz, Müslüman köle kılığındaki adamlarının saldırı başlatmasını sağlamıştı. Saldırıda Şahbaz’ın silahıyla nişan aldığı Oruç’un önüne Isabel atlamış ve vurulmuştu.
    Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 28.Bölüm
    S01E28 - Barbaroslar Akdenizin Kılıcı 28.Bölüm
    Kara Hasan ve Osmanlı askerlerinin yetişmesiyle bu tuzaktan kurtulan Hızır ve leventler, Şahbaz ve Piero’yu Kelemez’e götürmeyi başarabilecek midir? Yolda onları bekleyen engeller neler, yeni düşmanlar kimler olacaktır? Kelemez’deki katliamda Gabriel’in parmağı olduğu ortaya çıkacak mıdır? Modon fethi başlayacak mıdır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 29.Bölüm
    S01E29 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 29.Bölüm
    Don Diego teklifini kabul etmeyen Oruç ve Hızır’dan intikamını nasıl alacaktır? Kelemez’e bir saldırı yapacak mıdır? Meryem ve Isabel’i esir alıp köle olarak satmayı isteyen Rosa bu arzusuna ulaşacak mıdır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 30.Bölüm
    S01E30 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 30.Bölüm
    Oruç tarafından kaçırıldığını duyan Selim Tumi intikamını nasıl alacaktır? Oruç ve Hızır’ın Don Diego’ya ödeteceği bedel ne olacaktır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 31.Bölüm
    S01E31 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 31.Bölüm
    Oruç, kendisine sığınan mazlumları öldüren Selim Tumi’nin hainliğini nasıl ortaya çıkaracaktır? Cicel’in ardından Cezayir’i de fethetmekte kararlı olan Oruç’un engeli ne olacaktır? Don Diego, kardeşi Pedro’nun intikamını nasıl alacaktır? Barbaros kardeşleri parçalayan kayıp ne olacaktır?
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 32.Bölüm
    S01E32 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 32.Bölüm
    Oruç Reis, Don Diego’nun kurduğu bir oyunla Cezayirli birkaç hain tarafından tuzağa düşürülmüş ve ağır yara almıştı. Ağabeyini kurtarmak için mücadele eden Hızır, ne yazık ki onu kolları arasında ölüme uğurlamıştı. Hızır, Oruç Reis’i öldürenlerden intikamını alabilecek midir? Oruç Reis’in emaneti olan Cezayir’i ve mazlum halkı Don Diego’nun zulmünden kurtarabilecek midir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top