Hesabım
    Yalnız Kurt
    1. Sezon
    Yalnız Kurt

    Özet

    Yalnız Kurt geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri ve terör olaylarını ele alacak. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 28 Ocak 2022
    142 Fotoğraf | 20 Video
    Cihan Ünal
    Cihan Ünal
    Hasan Denizyaran
    Hasan Denizyaran
    Damla Colbay
    Damla Colbay
    Murat Han
    Murat Han
    Yalnız Kurt 20.Bölüm Fragmanı 0:50
    Yalnız Kurt 20.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    Yalnız Kurt 19.Bölüm Fragmanı 0:50
    Yalnız Kurt 19.Bölüm Fragmanı
    9 gösterim
    Yalnız Kurt 18.Bölüm Fragmanı 0:50
    Yalnız Kurt 18.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    • Fotoğraf Yalnız Kurt
    1. sezon bölümleri
    Yalnız Kurt 1.Bölüm
    S01E01 - Yalnız Kurt 1.Bölüm
    Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay'dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra'nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer. Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur.
    Yalnız Kurt 2.Bölüm
    S01E02 - Yalnız Kurt 2.Bölüm
    Altay'ın önünde yeni bir dünya açılmıştır. Tanımadığı yeni insanlarla karşılaşır. Altay, Esra'ya verdiği "kızını bulacağım" sözünü yerine getirir ve Ela'yı bulur. Altay, Doğan'ı alt etmek için yeni planlar yaparlar. Bu planlar ve tesadüfler sonucunda Altay, kendi geçmişine dair yeni bilgiler öğrenir. Ulaştığı bilgileri Davut'a getiren Altay'ın, kaderiyle yüzleşme vakti gelmiştir.
    Yalnız Kurt 3.Bölüm
    S01E03 - Yalnız Kurt 3.Bölüm
    Bu zamana kadar hiçbir beklentisi olmadan ve geçmişini unutarak yaşayan Altay'ın artık bir amacı, bir hedefi vardır. Anne babasını öldüren, bu ülkenin de başına belan olan düşmanı tanımak ve yok etmek!
    Yalnız Kurt 4.Bölüm
    S01E04 - Yalnız Kurt 4.Bölüm
    Kardeşinin intikamını almak için yanıp tutuşan Sare, Altay'ın da Doğan'ın peşini bırakmayacağını görür. İkili arasında ilk duygular filizlenir. Bir aşk mı doğuyor?
    Yalnız Kurt 5.Bölüm
    S01E05 - Yalnız Kurt 5.Bölüm
    Yıldırım Projesi devlet sırrı olarak Selçuklu Fabrikası'nda tüm hızıyla devam etmektedir. Altay, babasının geliştirdiği Yıldırım Projesi'nin devlet için ne kadar önemli olduğunu idrak edince, emanete sahip çıkmak için daha da bilenir.
    Yalnız Kurt 6.Bölüm
    S01E06 - Yalnız Kurt 6.Bölüm
    Yıldırım Projesi'nin Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki önemli ismi Sezai Paşa'nın ölümünün ardından, yerine kimin geçeceği merak konusudur.
    Yalnız Kurt 7.Bölüm
    S01E07 - Yalnız Kurt 7.Bölüm
    Altay, Mira'nın verdiği görevi yerine getirmek üzere, Kafkasya'da bir hapishanededir. Altay, hapishanede kendisini nelerin beklediğini bilmeden, kurtarması gereken kişiyi arar! 5 numaraya ulaşabilmek ve yoluna devam edebilmek için bu zorlu görevin üstesinden gelmek zorundadır. Bunun için her türlü riski göze alır.
    Yalnız Kurt 8.Bölüm
    S01E08 - Yalnız Kurt 8.Bölüm
    Altay, tutsak olduğu hapishanede ceza olarak girenin canlı çıkamadığı ölüm çukuruna atılmıştır. Altay'ın ölüm çukuruna atıldığını gören Mira oldukça endişelenir. Nizam ise bu durumdan hoşnut olur.
    Yalnız Kurt 9.Bölüm
    S01E09 - Yalnız Kurt 9.Bölüm
    Altay yaptığı plan gereği Nazar'ı hapishaneden kaçırmış ama Nizam tarafından vurulmuştur. Nizam'ın Altay'ı yaralaması Mira'yı oldukça sinirlendirir. Normal şartlarda iz bırakmamak adına öldürülmesi gereken birine Mira'nın fazladan ilgi göstermesi Nizam'ı şaşırtır ve Mira'nın Altay'a karşı zaafı olduğundan şüphelenmeye başlar.
    Yalnız Kurt 10.Bölüm
    S01E10 - Yalnız Kurt 10.Bölüm
    Yalnız Kurt 11.Bölüm
    S01E11 - Yalnız Kurt 11.Bölüm
    Operasyonları başarısızlıkla sonuçlanan Nizam ve Mira, Vedat ve Karlov'un öldüğünü öğrenirler ve korkuya kapılırlar. Açığa çıkmaları an meselesidir. Bunu engellemek için her şeyi yapacaklardır. Doğan ise bu sonuçtan memnundur.
    Yalnız Kurt 12.Bölüm
    S01E12 - Yalnız Kurt 12.Bölüm
    Nazar'ı bulan Altay ise bombanın patlama sesini duyunca dehşete düşer. Bombayı koyan Nazar'ı yakalayan Altay, ondan sert bir şekilde hesap sorar. Golyat, Yıldırım Projesi'nin intikamını almak için KOD 74'ü devreye sokar ve Amerikan ajanları tarafından yeni görevler Mira'ya teslim edilir. Mira ve Nizam Türkiye'de kaos, kargaşa ve karışıklık çıkarmayı hedefleyen yeni görevlerinden ötürü çok heyecanlanırlar.
    Yalnız Kurt 13.Bölüm
    S01E13 - Yalnız Kurt 13.Bölüm
    Bevar tarafından evine baskın yapılan Doğan bunun karşılığını Bevar'a misliyle vermek için harekete geçer. Sare ve timi ise Amerikan askerleriyle amansız bir çatışmaya gireler. Sayıca çok az olan Sare ve timinin bu çatışmadan kurtulabilmeleri zor görünmektedir.
    Yalnız Kurt 14.Bölüm
    S01E14 - Yalnız Kurt 14.Bölüm
    Işid önemli bir Türk istihbaratçısını kameralar önünde infaz edip Fırat Kalkanı operasyonunun intikamını almayı ve propaganda yapmayı hedefler. Henüz yurda dönmemiş olan Sare'yi ise bölgeden kurtarabilecek tek bir kişi vardır.
    Yalnız Kurt 15.Bölüm
    S01E15 - Yalnız Kurt 15.Bölüm
    Nizam köşeye sıkışmıştır. Nizam tercihini kimden yana kullanacak? Kuzey Irak'ta baskın yiyen Sare ve Altay ise son anda kurtularak yurda dönerler. Yaralı olan Sare'yi emniyetli bir şekilde nakletmeyi başaran Altay'ı İstanbul'da yeni problemler beklemektedir.
    Yalnız Kurt 16.Bölüm
    S01E16 - Yalnız Kurt 16.Bölüm
    Nizam gözaltından çıktıktan sonra bütün paralarının yakıldığını görür ve bunu Doğan'ın yaptığından emindir. Ahmet ise dürüst ve adaletli olan hakimin Nizam'ı neden serbest bıraktığını anlamak için hakimle bir görüşme yapar. Hakim'in neden Nizam'ı serbest bıraktığını öğrenir.
    Yalnız Kurt 17.Bölüm
    S01E17 - Yalnız Kurt 17.Bölüm
    Hakim'in intiharı sırasında olay yerinde olan Altay'ın bunu 5 numara ve diğerlerine açıklaması gerekecektir. Durumu açıklamak için Halit'in evine giden Altay geçmişte hayatını değiştiren adamlardan biriyle karşılaşır. Paralarını kaybeden Nizam yeniden para bulmak zorundadır ve yapılanmadan bağımsız olarak Kuzey Irak'a gider.
    Yalnız Kurt 18.Bölüm
    S01E18 - Yalnız Kurt 18.Bölüm
    Ahmet ile yüz yüze gelen Doğan vicdanı ve kendisine verilen emir arasında sıkışıp kalmıştır. Zor bir karar onu beklemektedir. Topal ise Çerkez'in evinde Enver ile Altay'ı bir arada görmüştür ve bu durumdan Halit'i haberdar eder.
    Yalnız Kurt 19.Bölüm
    S01E19 - Yalnız Kurt 19.Bölüm
    Golyat'ın elinde tuttuğu kumpas kayıtlarını alabilmek için otele sızan Altay beklemediği bir sürprizle karşılaşmış ve 5 numaranın amcası Halit olduğunu öğrenmiştir. Altay ve Halit için artık yüzleşme vaktidir. Altay'ın, amcası Halit'ten alacağı bir intikamı vardır.
    Yalnız Kurt 20.Bölüm
    S01E20 - Yalnız Kurt 20.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top