Hesabım
    Üç Kız Kardeş
    1. Sezon
    Üç Kız Kardeş

    Özet

    Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü. Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatıyor.

    Sezon bilgisi:

    16 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 22 Şubat 2022
    102 Fotoğraf | 16 Video
    Reha Özcan
    Reha Özcan
    İclal Aydın
    İclal Aydın
    Berker Güven
    Berker Güven
    Özgü Kaya
    Özgü Kaya
    Üç Kız Kardeş 16.Bölüm Fragmanı 1:14
    Üç Kız Kardeş 16.Bölüm Fragmanı
    9 gösterim
    Üç Kız Kardeş 15.Bölüm Fragmanı 1:09
    Üç Kız Kardeş 15.Bölüm Fragmanı
    9 gösterim
    Üç Kız Kardeş 14.Bölüm Fragmanı 1:13
    Üç Kız Kardeş 14.Bölüm Fragmanı
    9 gösterim
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    • Fotoğraf Üç Kız Kardeş
    1. sezon bölümleri
    Üç Kız Kardeş 1.Bölüm
    S01E01 - Üç Kız Kardeş 1.Bölüm
    Türkan, Derya ve Dönüş, anneleri Nesrin ve babaları Sadık Kalender’le birlikte Ayvalık’ta sessiz sakin yaşamlarını devam ettirirken, yörenin en zengin ailesi olan Kormanların patroniçesi Rüçhan Korman, Türkan’ın dillere destan güzelliğini duyup oğlu Somer’e gelin olarak almaya karar verir. Bu olay Sadık hariç tüm ailede sevinç içinde karşılanır. Kalender ailesi, sakin hayatlarının son günlerini yaşadıklarını bilmeden düğün hazırlıklarına devam etmektedir.
    Üç Kız Kardeş 2.Bölüm
    S01E02 - Üç Kız Kardeş 2.Bölüm
    Düğünden hemen sonra evden ayrılan Somer eve döndüğü zaman, Türkan’ı yaralanmış bir şekilde evde bulur ve hemen hastaneye götürür. Ancak hastanede onları hiç beklemedikleri bir sürpriz karşılar. Dönüş’ün sınavda yaşadıkları yüzünden hastanelik olması iki kardeşi aynı anda hastaneye düşürür. Türkan’ın başından ayrılamayan Somer, Mine ve Türkan arasında iyiden iyiye gerilmektedir.
    Üç Kız Kardeş 3.Bölüm
    S01E03 - Üç Kız Kardeş 3.Bölüm
    Fatih’in gelişi Kalender ailesini huzursuz etmiştir ve Sadık ile Nesrin’i kızlarını ondan nasıl koruyacakları konusunda karşı karşıya getirir. Derya ve Dönüş içinde sonradan çıkıp gelen Fatih amca merak konusudur. Rüçhan, Mine yüzünden Somer’le savaşırken, Türkan ve ailesini sakin tutmayı başarır.
    Üç Kız Kardeş 4.Bölüm
    S01E04 - Üç Kız Kardeş 4.Bölüm
    Somer’in Türkan’a boşanmak istediğini söyleyip Kalenderlerin evinden ayrılması Sadık’ın tepkisine yol açar. Bu tepkiyi yanlış anlayan Türkan, annesine Somer’in boşanmak istediğini söyler. Nesrin, ilk zamanlar böyle sorunlar yaşanmasının normal olduğuna, birbirlerini tanıyınca bunların geçeceğine ikna eder kızını. Ancak ertesi sabah Rüçhan’la yüz yüze görüşüp Somer’in boşanmak istediğini söyler. İki kadın buna izin vermeyeceklerdir.
    Üç Kız Kardeş 5.Bölüm
    S01E05 - Üç Kız Kardeş 5.Bölüm
    Türkan, Somer’in boşanma istediğini kabul etmez. Somer beklemediği bu tepki karşısında Türkan’a çok öfkelenir. Türkan ise Somer’in bu öfkesi ve sessizliği karşısında bir karar verir. Ancak anlar ki onun için bütün yollar kapanmıştır artık.
    Üç Kız Kardeş 6.Bölüm
    S01E06 - Üç Kız Kardeş 6.Bölüm
    Türkan Mine’nin yakınlığını iyi niyetli bir arkadaşlık olarak gördüğü için Somer’le arasındaki sorunları paylaşır. Mine, Türkan’ın evliliğini yıkmayacağını ve bunun için mücadele edeceğini anlar ve Somer’e karşı daha büyük bir kıskançlık içine girer.
    Üç Kız Kardeş 7.Bölüm
    S01E07 - Üç Kız Kardeş 7.Bölüm
    Somer’in bir anlık duygu patlamasıyla sorduğu soru Türkan’ı şüpheye düşürür. Kocasının bir ilişkisi olduğu ve bu ilişkiden de bir bebek beklediğini düşünen Türkan, bu işin peşine düştüğünde hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır. Öte yandan Somer’e ulaşamadıkça çılgına dönen Mine, soluğu Rüçhan’ın evinde alır. Onun bu ziyareti bambaşka olaylara gebedir.
    Üç Kız Kardeş 8.Bölüm
    S01E08 - Üç Kız Kardeş 8.Bölüm
    Mine ve Nihat’ı hastane odasında birlikte gören Somer’in kafası karışır. Bebeğin kendinden olup olmadığını sorgulamaya başlar. Mine her ne kadar onu ikna etmeye çalışsa da bu ilişki Somer için tamamen bitmiştir. Aşk acısı çeker. Kocasının zeytinlik meselesi yüzünden moral bozukluğu yaşadığını düşünen Türkan, Somer’in yanında olmaya onun keyfini yerine getirmeye çalışır.
    Üç Kız Kardeş 9.Bölüm
    S01E09 - Üç Kız Kardeş 9.Bölüm
    Türkan ve Somer, İzmir dönüşü yol kenarında Mine’nin arabasını terk edilmiş bir halde bulurlar. Sevgilisi için hayli endişelenen Somer, soluğu Mine’nin evinde alır. Türkan da onu yalnız bırakmak istememiş ve yanında gitmiştir. Oraya vardıklarında Mine’nin özel eşyalarını toplayarak, evi terk etmiş olduğunu fark ederler. Somer mektubu burada okur. Kahrolur… Türkan’ın bu evdeki varlığı, onu gerçeğe adım adım yaklaştıracak mıdır?
    Üç Kız Kardeş 10.Bölüm
    S01E10 - Üç Kız Kardeş 10.Bölüm
    Rüçhan hanımın Nesrin’le yaptığı konuşma Kalender ailesinin evinde bomba etkisi yaratır. Üç kız kardeş, babalarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar. Bu olaydan sonra Türkan için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
    Üç Kız Kardeş 11.Bölüm
    S01E11 - Üç Kız Kardeş 11.Bölüm
    Baba evine dönen Türkan, kendisini burada tamamen sığıntı gibi hissetmeye başlar. Nesrin ise her şeye rağmen kızının yuvasını yıkmaması gerektiğine inanmaktadır. Bir yandan Türkan’ın Somer’le boşanma kararını Sadık’tan gizlemeye çalışırken bir yandan da kızının evliliğini kurtarmak için harekete geçer. Ne var ki Rüçhan hanımın öfkesi, herkesi tutuşturacaktır.
    Üç Kız Kardeş 12.Bölüm
    S01E12 - Üç Kız Kardeş 12.Bölüm
    Somer, Türkan’ı kazanma çabası içindeyken Türkan’ın ayrılık konusunda kararlı duruşu Somer’i daha da çileden çıkarır. Mahkeme günü de artık yakındır. Türkan babasının rahatsızlığı yüzünden Somer’le olan durumunu bir türlü açıklayamaz. Nesrin’i de zora sokan bir durumdur bu. Somer, Sadık’a karşı evlilik oyunu sürdürürken Nesrin’in de desteğini alır.
    Üç Kız Kardeş 13.Bölüm
    S01E13 - Üç Kız Kardeş 13.Bölüm
    Türkan’ın boşanma davasında aldığı karar annesiyle arasında büyük gerilimlere neden olur. Somer cephesinde de artık Türkan’a karşı büyük kırılma olur. Mine ise Türkan ve Somer’in henüz boşanamadığını öğrenince Türkan’ın bu süreci uzattığı düşüncesine kapılır ve Türkan’a karşı daha çok bilenir. Ancak onun da hayatında ciddi bir Nihat engeli vardır. Ondan kurtulmak için Rüçhan’ı manipüle etmeye başlar.
    Üç Kız Kardeş 14.Bölüm
    S01E14 - Üç Kız Kardeş 14.Bölüm
    Mine’nin tuzağına düşen Türkan’ı çok zor günler beklemektedir. Rüçhan özellikle bu olayı büyük bir öfkeyle karşılar. Nesrin de Türkan’ın bu olayı üzerine oldukça sarsılır. Rüçhan’la büyük bir gerilim yaşarlar. Somer de Türkan’ın böyle bir haberde yer almasını öfkeyle karşılar.
    Üç Kız Kardeş 15.Bölüm
    S01E15 - Üç Kız Kardeş 15.Bölüm
    Somer, canına kıyan Türkan’a son anda yetişmiştir. Her ne olursa olsun yanında kalmaya ve ayrılmamaya kararlıdır. Türkan’a her şeye rağmen inanmayı seçmiştir. Ancak Somer’in Türkan’a böylesine sahip çıkması Rüçhan’ı deliye döndürür. Somer’i kaybetmemek için ona karşı sessizliğini korusa da hem Türkan’ı hem de ailesinin itibarını yerle bir etmek için sinsice planlarını yapmaya başlar.
    Üç Kız Kardeş 16.Bölüm
    S01E16 - Üç Kız Kardeş 16.Bölüm
    Evlerini kaybetme tehlikesi yaşayan Nesrin ve Sadık bir kez daha yıkılırlar. Annesinin acımasızca bu kötülüğü yapmasına öfkelenen Somer, Kalender ailesinin yanında yer alır. Bu durum anne oğulu bir kez daha karşı karşıya getirir. Bu konuda oldukça gururlu bir tavır sergileyen Sadık, Türkan ve Somer’in mutluluğuna gölge düşmemesi için çabalar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top