Hesabım
    İyilik
    1. Sezon
    İyilik

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 29 Nisan 2022
    33 Fotoğraf | 8 Video
    Hatice Şendil
    Hatice Şendil
    İsmail Demirci
    İsmail Demirci
    Sera Kutlubey
    Sera Kutlubey
    Perihan Savaş
    Perihan Savaş
    İyilik 8.Bölüm Fragmanı 1:01
    İyilik 8.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    İyilik 7.Bölüm Fragmanı 0:57
    İyilik 7.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    İyilik 6.Bölüm Fragmanı 1:11
    İyilik 6.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    • Fotoğraf İyilik
    1. sezon bölümleri
    İyilik 1.Bölüm
    S01E01 - İyilik 1.Bölüm
    Neslihan, kocası ve çocuklarıyla şahane hayatına devam ederken, bir gün spor salonunda fenalaşır. Onu tanımadığı, genç bir kız kurtarır. Daha sonra adının Damla olduğunu öğrendiği bu kızla arkadaş olurlar. Kızın, evli bir adamla birlikte olduğunu ve anlattıklarının içindeki çaresizliği fark edip onu bu ilişki konusunda yalnız bırakmamaya karar verir. Adamın kendi kocası olduğunu bilmeden.
    İyilik 2.Bölüm
    S01E02 - İyilik 2.Bölüm
    Damla’nın intiharının arkasından ona yardım etmek isteyen Neslihan, Damla’nın hemen bir psikiyatrist ile görüşmeye başlamasına aracı olur. Psikiyatrist seans sonrası Damla’nın bir süre yalnız bırakılmamasının iyi olacağını söyleyince, Neslihan Damla’yı toparlanana kadar kendi evlerinin bahçesindeki misafirhanede kalması için ikna eder.
    İyilik 3.Bölüm
    S01E03 - İyilik 3.Bölüm
    Neslihan’ın “kocam nerede” diye Damla’nın kapısına dayanması şüphelerinin en doruk noktasıdır. Damla ve Murat, bu durumdan sıyrılsalar da Neslihan’ın şüpheleri durulmaz. Damla ise bu durumdan faydalanıp, Neslihan’ı Murat’ın onu aldattığına iyice ikna etmeye çalışır.
    İyilik 4.Bölüm
    S01E04 - İyilik 4.Bölüm
    Lansman gecesi Murat ve Damla’yı öpüşürlerken gören Neslihan’ın yaşadığı ihaneti inkar etmesi artık mümkün değildir. Peki bu durumla nasıl yüzleşecektir? Annesi Şahika gibi ailesi uğruna bu ihaneti affedecek midir yoksa Koray’ın tavsiye ettiği gibi kendisinden başkasını düşünmeden mi hareket edecektir?
    İyilik 5.Bölüm
    S01E05 - İyilik 5.Bölüm
    Damla’nın hamile olduğunu öğrenmesi, Neslihan’ın kaza yapmasına sebep olmuştur. Bir yanda kocasının çocuğuna hamile metresi, bir yanda da babasının metresinden olduğunu öğrenip kayıplara karışmış kardeşi… Bu yükün altından annesi gibi kalkamayacağına inanan Neslihan, ortada günahsız bir bebek söz konusu olduğu için aradan çekilmeye ve Murat’tan boşanmaya karar verir. Murat’ı kaybetmeyi göze alamayan Damla ne kadar ileriye gidecektir?
    İyilik 6.Bölüm
    S01E06 - İyilik 6.Bölüm
    Sinan’ın Damla’yı kız arkadaşı olarak Neslihan’ın evine yemeğe getirmesi hem Neslihan’a hem Murat’a büyük bir şok olur. Ancak Sinan’ı kullanarak Neslihan’ın Murat’tan ayrılmasına sebep olmak isteyen Damla’nın planı ters teper ve Neslihan, Damla’ya inat onu kendi tuzağına tutsak eder. Damla’yı Sinan’la birlikte görmeye tahammül edemeyen Murat ise ikisinin evlenmesine engel olabilmek için son kozunu oynar.
    İyilik 7.Bölüm
    S01E07 - İyilik 7.Bölüm
    Koray’ın Neslihan’ı gerçeklerle yüzleştirmesi Neslihan’ın sigortalarını attırır. Murat’tan tamamen kurtulmaya karar veren Neslihan, onu çocuklarından ve holdingden uzaklaştırmak ve beş parasız bırakmak için Damla’ya bir anlaşma teklif eder. Damla, Murat’ı elde edebilmek için Neslihan’ın teklifini kabul edip Murat’a ihanet edecek midir?
    İyilik 8.Bölüm
    S01E08 - İyilik 8.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top