Hesabım
    Gülümse Kaderine
    1. Sezon
    Puanım :
    Gülümse Kaderine

    Sezon bilgisi:

    5 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 27 Nisan 2022
    23 Fotoğraf | 5 Video
    Mine Tugay
    Mine Tugay
    Burak Sergen
    Burak Sergen
    Sude Zülal Güler
    Sude Zülal Güler
    Bahar Şahin
    Bahar Şahin
    Gülümse Kaderine 5.Bölüm Fragmanı 0:45
    Gülümse Kaderine 5.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Gülümse Kaderine 4.Bölüm Fragmanı 0:43
    Gülümse Kaderine 4.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Gülümse Kaderine 3.Bölüm Fragmanı 0:43
    Gülümse Kaderine 3.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    • Fotoğraf Gülümse Kaderine
    • Fotoğraf Gülümse Kaderine
    • Fotoğraf Gülümse Kaderine
    • Fotoğraf Gülümse Kaderine
    • Fotoğraf Gülümse Kaderine
    • Fotoğraf Gülümse Kaderine
    • Fotoğraf Gülümse Kaderine
    • Fotoğraf Gülümse Kaderine
    • Fotoğraf Gülümse Kaderine
    1. sezon bölümleri
    Gülümse Kaderine 1.Bölüm
    S01E01 - Gülümse Kaderine 1.Bölüm
    Eda ve Yaren Bursa’da yetiştirme yurdunda büyümüş, birbirlerini kardeş olarak kabul ederek kimsesizliklerini avutmaya çalışan iki genç kızdır. Yaren üniversite sınavına girip tıp fakültesini kazanarak doktor olmak istemektedir. Eda ise liseyi yarıda bırakmış, okuyarak bir yere varamayacağını düşünmektedir. İkisi de on sekiz yaşını doldurdukları için artık kendi hayatlarını kurmak isterken, iki kızın kaderi gittikleri bir ev partisinden sonra trajik bir şekilde tamamen değişecektir.
    Gülümse Kaderine 2.Bölüm
    S01E02 - Gülümse Kaderine 2.Bölüm
    Yurttan ayrılan Yaren ve Eda soluğu İstanbul’da alırlar. Eda Yaren’e bir iş başvurusunun kabul edildiğini söyler. Aslında Fırat’a ait olan iş yerine ve eve yerleşmelerini sağlar. Kızlar bu evde ilk defa bir hayat kurmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşarken Yaren, Eda’nın ona yalan söylediğini öğrenir, Eda ve Yaren’in yolları ayrılma noktasına gelir. Yaren’in doğum gününde yaşananlar ise bütün planlarını alt üst ederek onları bir bilinmeze doğru götürürken, Yaren bilmediği geçmişinde ondan saklı kalan gerçeklere sürükleyecektir.
    Gülümse Kaderine 3.Bölüm
    S01E03 - Gülümse Kaderine 3.Bölüm
    Eda, Fırat’ın çantasından aldığı pırlantaları Yaren’den gizler ve iki kız köşkte hizmetçi olarak çalışmaya başlar. Zor duruma düşen Fırat kızlarından pırlantaları almak için fırsat kollamaktadır. Yaren’i Ekin’den kıskanan Ayşegül ise kızların açığını yakalamak istemektedir. Yaren, babası olduğunu bilmeden Kudret’in evinde hizmetçi olarak çalışırken, Eda elindeki pırlantalarla ikisi için yeni planlar yapmaya başlar. Yaren’in kimliğinden şüphelenmeyen Neval ise öğrendiği şok bir bilgiyle sarsılır.
    Gülümse Kaderine 4.Bölüm
    S01E04 - Gülümse Kaderine 4.Bölüm
    Yaren, Ayşegül’den yediği tokatla perişan haldedir. Eda ile köşkten ayrılmaya karar verirler. Eda pırlantalardan gelecek paraya güvenmekte, Fırat’ın ona hazırladığı tuzağın farkında değildir. Ekin ve Kudret kızlara destek olunca Ayşegül yıkılır ama bir yardımla karşılaşır. Eda ve Yaren’in beklenmedik misafiri ise bütün planlarını alt üst eder. Neval Kudret’in bir kızı olduğunu öğrenince adım adım Yaren’in izini sürmeye ve ona yaklaşmaya başlar. Kudret ise Yaren’in annesi Firuze ile ilgili çok büyük bir gerçeği öğrenecektir.
    Gülümse Kaderine 5.Bölüm Final
    S01E05 - Gülümse Kaderine 5.Bölüm Final
    Sergide Fırat Yaren hakkında ileri geri konuşup Ekin’e ailesi üzerinden yüklenince aralarında büyük bir kavga çıkar. Kudret Firuze’nin öldüğünü öğrenmiş, cinayetin peşine düşer. Ekin ve Yaren’in arası giderek ısınırken Ayşegül durumun farkında giderek kötüleşmektedir. Fırat pırlantalara bir an önce ulaşmak için Eda’ya büyük bir tuzak kurar. Kudret Firuze ve geçmişinin peşine düşerken Yaren ise ondan saklanan gerçekler ile yüz yüze kalıp bir karar vermek zorunda kalacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top