Hesabım
    Seversin
    1. Sezon
    Puanım :
    Seversin

    Özet

    Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve AVM'de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga’da Asya'yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 1 Haziran 2022
    122 Fotoğraf | 19 Video
    İlayda Alişan
    İlayda Alişan
    Burak Yörük
    Burak Yörük
    Nergis Kumbasar
    Nergis Kumbasar
    Zeynep Kankonde
    Zeynep Kankonde
    Seversin 20.Bölüm Fragmanı 0:55
    Seversin 20.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Seversin 19.Bölüm Fragmanı 0:54
    Seversin 19.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Seversin 18.Bölüm Fragmanı 0:53
    Seversin 18.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    • Fotoğraf Seversin
    • Fotoğraf Seversin
    • Fotoğraf Seversin
    • Fotoğraf Seversin
    • Fotoğraf Seversin
    • Fotoğraf Seversin
    • Fotoğraf Seversin
    • Fotoğraf Seversin
    • Fotoğraf Seversin
    1. sezon bölümleri
    Seversin 1.Bölüm
    S01E01 - Seversin 1.Bölüm
    Tolga şöhretinin zirvesinde ama tatminsiz genç bir aktör, Asya ise üniversitede okuma hayalleri kuran ve AVM'de çalışan bir tezgahtardır. Hayata siyah ve beyaz kadar farklı bakan bu iki gencin yolları, tesadüfler sonucu kesişince adeta iki farklı dünya birbiriyle çarpışır. Asya bir anda kendini hiç meraklısı olmadığı bir hayatın içinde bulurken, genç kızların sevgilisi Tolga’da Asya'yı hafife almanın bedelini ağır ödeyecektir.
    Seversin 2.Bölüm
    S01E02 - Seversin 2.Bölüm
    Asya bütün pürüzleri atlatarak oyunculuğa başlar ama onu bekleyen asıl tehlike Tolga Tuna'dır. Tolga, Asya'nın başarılı olamayacağına inandığından onu bu işten bir an evvel uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Set ortamı Tolga'nın küçüklüğünden beri aşina olduğu bir şeyken Asya sudan çıkmış balık gibidir.
    Seversin 3.Bölüm
    S01E03 - Seversin 3.Bölüm
    Asya, Tolga ile çalışmayacağını Bahri’ye net bir şekilde bildirir. Tolga bu hatasının bedelini ağır öder çünkü Bahri onu projeden çıkartır. Bahri, Asya’ya duyurmadan Tolga’ya bir şans daha tanır, üç gün içinde Asya onu affederse Tolga yine diziye dönecektir.
    Seversin 4.Bölüm
    S01E04 - Seversin 4.Bölüm
    Asya, Selçuk’un karısının açıklamaları ve Ferdi’nin kendisini kurtarmak için “Kadının söyledikleri doğrudur.” demesinden sonra çok zor durumda kalır. Asya’yı asıl hayal kırıklığına uğratan ise ailesinin kendisine değil, üzerine atılan iftiraya inanması olacaktır.
    Seversin 5.Bölüm
    S01E05 - Seversin 5.Bölüm
    Seversin 6.Bölüm
    S01E06 - Seversin 6.Bölüm
    Tolga'nın ani evlilik teklifi herkesi şaşırtır. Asya ise şoktadır. Tolga Asya'ya, otelde buluştuğu gizemli kişinin kimliğini saklamak için bu teklifi yapmak zorunda olduğunu itiraf eder ve Asya'nın iş birliği yapmasını ister. Asya'nın ise bu oyuna devam etmek için bazı şartları vardır ve Tolga bu şartları kayıtsız şartsız kabul etmelidir.
    Seversin 7.Bölüm
    S01E07 - Seversin 7.Bölüm
    Seversin 8.Bölüm
    S01E08 - Seversin 8.Bölüm
    Asya'nın hayranı sinir bozucu bir o kadar korkutucu mesajlar göndermeye devam eder. Kanal ise öpüşme sahnesinin yeni bölüme acil yetiştirilmesini ister. Ama Asya öpüşme sahnesi için henüz hazır değildir. Eğer bu sahne olursa gizli hayranı Tolgaya da Asya'ya da zarar verecektir. Asya işin içinden nasıl çıkacaktır?
    Seversin 9.Bölüm
    S01E09 - Seversin 9.Bölüm
    Tolga Onur'dan şüphelenir. Çünkü Fransa'da yaşayan Onur televizyon ve reklam tekliflerini geri çevirmesiyle tanınmaktadır. Tolga Onur'un intikam için geldiğinden emindir ve Asya’yı uyarır. Asya ise Tolga’yı çok dikkate almamakta, Tolga'nın Onur'un kariyerini ve sempatisini kıskandığını düşünmektedir. Tolga bir yandan Asya'yı korumak amacıyla bir yandan da Asya'yı kıskandığı için Onur'un maskesini düşürmeye çalışır.
    Seversin 10.Bölüm
    S01E10 - Seversin 10.Bölüm
    Bahri Tolga ve Asya'yı Sefa Oran'ı ikna etmesi için görevlendirir. Kahramanlarımız Sefa Oran'la konuştuklarında meselenin altında yatan asıl sebebin kötü sonla biten bir aşk hikayesi olduğunu anlarlar. Asya ve Tolga bir yandan kendi iç dünyalarında aşkı sorgularken bir yandan da Sefa Oran'ı aşkına kavuşturup Aşk Girdabı dizisinin geleceğini kurtarabilecekler midir?
    Seversin 11.Bölüm
    S01E11 - Seversin 11.Bölüm
    Tolga'nın çabaları ve Nazlı tarafındaki gelişmeler Asya'yı Aşk Girdabı'na geri döndürür. Ancak Asya ile ilgili sürpriz bir gelişme Tolga'yı köşeye sıkıştıracaktır.
    Seversin 12.Bölüm
    S01E12 - Seversin 12.Bölüm
    Asya, Tolga'nın aşk ilanıyla şoke olmuştur. Kalbi bu açıklamayı kucak açarak karşılasa da aklı onu durdurmaktadır. Asya Tolga'yla açık konuşur, onun hislerinde samimi olduğundan emindir ama bu ne kadar sürecektir. Tolga Tuna'nın deli gönlü bu aşkı ne kadar taşıyabilecektir.
    Seversin 13.Bölüm
    S01E13 - Seversin 13.Bölüm
    Tolga ve Asya, Tolga'nın daha önceden çektirmiş olduğu sahte aldatma fotoğraflarını yaymaya karar verirler. Böylece işe zarar vermeden sahte nişanı bitirebileceklerdir. Ama bunu uygulamak ikisine de zor gelir; İkisi de çeşitli bahanelerle ayrılığı geciktirmeye çalışırlar. Hal böyleyken Asya'nın liseden bir arkadaşı hayatlarına girecek ve olayların akışının değişmesine sebep olacaktır.
    Seversin 14.Bölüm
    S01E14 - Seversin 14.Bölüm
    Tolga ve Asya’nın yalan ilişkisinin gündeme düşmesi herkeste şok etkisi yaratır. Çelikbaşlar, Asya tarafından hayal kırıklığına uğratılmıştır. Asya ve Tolga bu haberin yalan olduğunu anlatmaya çalışsa da Korkusuz Kalem’in köşesinde yazdığı ‘kanıtlarım var’ yazısı ikiliyi köşeye sıkıştırır. Kanıtlar nedir ve bu adam kanıtları kimden, nasıl almıştır?
    Seversin 15.Bölüm
    S01E15 - Seversin 15.Bölüm
    Sonu düşünmeden söylenen aşk yalanı Tolga'nın da Asya'nın da başını derde sokarak aşk yasağına dönüşür. Tolga’nın diziyi bırakması yanı sıra işlerinin de teker teker iptal olmasıyla zor günler geçirmeye başlar. Bu zor zamanlarda yanında olması gereken Asya mesafeli davranmak zorunda kalınca, Tolga iyice bunalıma girer. Asya'nın Tolga'yı düşünerek uzak durması ikilinin arasını açmaya başlar. Bu durum kimilerini de mutlu eder. Herkese rağmen tüm gözlerden uzak ama bir o kadar da ortada buluşan ikiliyi bu defa Asya'nın sakladığı küçük sırrın ortaya çıkması koparır. Asya durumu düzeltmek ve Tolga'yı mutlu etmek isterken ne kadar büyük bir risk aldığından habersizdir.
    Seversin 16.Bölüm
    S01E16 - Seversin 16.Bölüm
    Seversin 17.Bölüm
    S01E17 - Seversin 17.Bölüm
    Tolga’nın öğrendiği gerçek, hayatının alt üst olmasına sebep olur. Asya panikle yılların sırrını deşifre etmiş ve bütün tepkileri üzerine çekmiştir. Tolga bu gerçekle düştüğü boşluktan çıkmak için çabaladıkça daha da dibe batar. Tolga’nın kendine olan güveni kırılmıştır. Suzan’a, Kudret’e ve hatta Asya’ya olan öfkesi onu iyice depresif bir duyguya sokar. Bu haliyle herkesi kırıp dökerken Asya da bundan nasibini alır.
    Seversin 18.Bölüm
    S01E18 - Seversin 18.Bölüm
    Kudret’in hastalığı Tolga’nın babasına karşı daha da öfkelenmesini sağlar. Kudret yine bencillik yapmış kendisi için Tolga’nın karşısına çıkmıştır. Oysa bir kere olsun Tolga’yı düşünse belki her şey bambaşka olacaktır.
    Seversin 19.Bölüm
    S01E19 - Seversin 19.Bölüm
    Asya’nın pes etmeyen hamlesi Selin ve Nazlı’yı öfkelendirse de Tolga’yı mutlu etmiştir. Tolga, Asya ile kurallar üzerine pazarlığa tutuşur. Asya her ne kadar toprak işine girişinin Tolga için olmadığını söylese de gerçek öyle değildir. Tolga’nın da bunu fark edince artık harekete geçmeye karar verir.
    Seversin 20.Bölüm Final
    S01E20 - Seversin 20.Bölüm Final
    Asya'nın, Tolga'yı kaçırması en başta Tolga'nın hoşuna gitse de Asya'nın ilişkilerini teste tabi tutması ve bunu doğanın şartlarıyla yapmak istemesi Tolga'nın keyfini kaçırır. Evet o her şeyden vazgeçerim demiştir ama bunun konfor alanı dışında olacağını düşünmemiştir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top