Hesabım
    Gizli Saklı
    1. Sezon
    Puanım :
    Gizli Saklı

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 8 Haziran 2022
    32 Fotoğraf | 8 Video
    Sinem Ünsal
    Sinem Ünsal
    Halit Özgür Sarı
    Halit Özgür Sarı
    Tardu Flordun
    Tardu Flordun
    Bülent Emrah Parlak
    Bülent Emrah Parlak
    Gizli Saklı 8.Bölüm Fragmanı Final 0:50
    Gizli Saklı 8.Bölüm Fragmanı Final
    8 gösterim
    Gizli Saklı 7.Bölüm Fragmanı 0:42
    Gizli Saklı 7.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Gizli Saklı 6.Bölüm Fragmanı 0:50
    Gizli Saklı 6.Bölüm Fragmanı
    9 gösterim
    • Fotoğraf Gizli Saklı
    • Fotoğraf Gizli Saklı
    • Fotoğraf Gizli Saklı
    • Fotoğraf Gizli Saklı
    • Fotoğraf Gizli Saklı
    • Fotoğraf Gizli Saklı
    • Fotoğraf Gizli Saklı
    • Fotoğraf Gizli Saklı
    • Fotoğraf Gizli Saklı
    1. sezon bölümleri
    Gizli Saklı 1.Bölüm
    S01E01 - Gizli Saklı 1.Bölüm
    Naz’ın Polis Akademisini birincilikle bitirmesini kutlamak için annesi ve dayısı, mahallelinin de olduğu bir yemek organize eder. Bu yemek sırasında karşı kaldırımda yaşanan şüpheli bir olay Naz’ın dikkatinden kaçmaz ve hemen şüphelendiği şahsın peşine düşer. Kısa bir takipten sonra şüpheliyi yakalar ama bir sorun vardır. Yakaladığı kişi organize şubenin sivil operasyonlarının vazgeçilmez ismi Komiser Pamir’den başkası değildir.
    Gizli Saklı 2.Bölüm
    S01E02 - Gizli Saklı 2.Bölüm
    Levent ve Yaz, Tarık ve ailesiyle yemek yedikleri sırada, Adem komşularının kim olduğunu öğrenmek için onların evlerine girer. Kitapların arasına saklanmış bir silah bulur ve durumu teyze oğlu Tarık’a anlatır. Tarık artık komşularının polis olduğundan şüphelenmektedir. Adem, Levent ve Yaz’ın evlerine girdiğinin anlaşılmayacağını düşünmektedir fakat Levent evden çıkmadan akıl ettiği çözüm sayesinde evlerine birinin girmiş olduğunu anlamıştır.
    Gizli Saklı 3.Bölüm
    S01E03 - Gizli Saklı 3.Bölüm
    Yaz ve Levent, Tarıklara karşı zafer kazındıklarını düşündükleri sırada Namık dayı ile karşı karşıya gelirler. Namık’ın sitede çalışması işleri giderek zorlaştırırken Talat, Tufan’ın abisinden gizli yapmaya çalıştığı bir iş olduğunu fark eder. Bu durumu Tarık’ı sıkıştırmak için kullanmayı planlarlarken, bir yandan da Namık’ın sitedeki işinden ayrılmasını sağlamaya çalışırlar. Fakat işlerin tam yoluna girmeye başladığı sırada yaşanılan bir sürpriz gelişme her şeyi alt üst eder.
    Gizli Saklı 4.Bölüm
    S01E04 - Gizli Saklı 4.Bölüm
    Gizli Saklı 5.Bölüm
    S01E05 - Gizli Saklı 5.Bölüm
    Gizli Saklı 6.Bölüm
    S01E06 - Gizli Saklı 6.Bölüm
    Tarık, beklenen teklifini yapmak üzereyken odada karşılaştıkları dinleme cihazı ortalığı iyice karıştırır. Levent, ustalıkla dinleme cihazıyla ilgili şüpheleri kendisinden uzaklaştırırken Tarık ve Adem’in aklında dinleme cihazını kimin koyduğuyla ilgili yeni soru işaretleri oluşur.
    Gizli Saklı 7.Bölüm
    S01E07 - Gizli Saklı 7.Bölüm
    Yaz’ın Levent’i öpmesi bir kıskançlık krizi başlatır. Levent, Yaz’a onu kıskandığını ve operasyonu tehlikeye attığını söyler. Yaz, hem Levent’i kıskanmadığını kanıtlamak hem de daha fazla bilgiye erişmek için Zeynep’le arkadaş olur. Bu arkadaşlık Nehir’i rahatsız eder ve Zeynep’ten kurtulmak istediğini daha da belli eder. Tarık ve Âdem, Tufan’ın niyetini daha iyi anlamak için bir oyun kurar. Bu sırada Aynur, Naz ve Levent’in düğünlerini yapmakta ısrarcıdır. Düğün sırasında davetliler arasında görülen beklenmedik bir kişi işleri sarpa sokar.
    Gizli Saklı 8.Bölüm Final
    S01E08 - Gizli Saklı 8.Bölüm Final
    Yaz ve Levent büyük operasyonun bittiğini düşünüp umutlarını kaybetmiştir ama gelen sürpriz bir telefonla Zeynep onlara yardım edeceğini söyler. Bir yandan her şeyden habersiz Tarık, operasyonu başarıya ulaştıracak teslimatı gerçekleştirmek için Levent’e talimat verir. Her şey tıkırında ilerlerken Zeynep tekrar ortadan kaybolur. Koşuoğlu ailesi suçüstü yakalanır ve gizli saklı tüm sırlar ortaya dökülür. Bir kelebek havaya uçar ve bu hikâye bizlere yaşattığı tüm sürprizleriyle son bulur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top