Hesabım
    Mezarlık
    Mezarlık
    Yayında
    Başlangıç Tarihi: 2022 | Polisiye
    Yaratıcı: Abdullah Oğuz
    Oyuncular: Birce Akalay, Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş
    Ülke Türkiye
    Üyeler
    4,2 72 Puanlama, 20 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet ve Detaylar

    Komiser Önem Özülkü, ekibi ile birlikte kadın cinayetlerini araştıracakları Özel Suçlar Birimi’nin başına getirilir. Gizemli kadın cinayetlerini çözmek için ekibi ile birlikte çalışan Özülkü’nün, bu süreçte karşılaştığı en büyük zorluk; elindeki vakalardan çok, cinayetlere ön yargıyla yaklaşan erkekler olur.

    1 Sezon

    Son Videolar

    Mezarlık Fragman 1:29
    Mezarlık Fragman
    15.875 gösterim
    • Fotoğraf Mezarlık

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    Zeki Sahin
    Zeki Sahin

    Takipçi 2 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    29 Haziran 2022 tarihinde eklendi
    Öyküsü bilindik, oyunculuk berbat. İlk bölümdeki o süper ötesi siber hacker hatunun bir kafedeki telefon hacklemesi akıllara ziyan. Konu zaten kadınların gücü adına çekilin yoldan gümbür gümbür kadın egemenliği. Bu kadar uzatılması bile mide kaldırıcı. İkinci bölüme bakmak bile içimden gelmedi, Birce Hanım oynamasın böyle dizilerde hiç kaldıramamış rolünü.
    Asya Aysa
    Asya Aysa

    3 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    26 Haziran 2022 tarihinde eklendi
    İzlediğim en güzel türk dizisi diyebilirim. Değindiği olay ve işleyiş çok etkileyici, makyaj olsun, oyuncu kadrosu, olay yeri incelemesi çok detaylı ve gerçekçi ayrıcı baz aldığı konusu ve içeriğiyle türkiye gündemine gerçek anlamda değinmesi tek kelimeyle harika. Birce akalayın güzelliği ve oyunculuğuyla harmanlanması artı bir güzel yapıyor diziyi.

    Bizi böyle önemli bir diziyle buluşturduğun için teşekkür ediyoruz Abdullah Oğuz.
    Berkay Özcan
    Berkay Özcan

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    24 Haziran 2022 tarihinde eklendi
    Kesinlikle Türkiye de çekilmiş en iyi polisiye dizilerden biri. Bölüm kurguları, oyunculuklar ve özellikle makyaj mükemmel. Umarım Netflix Türkiye kalitesini böylece yükselten yapımlar uzun süre bizlerle olur...
    Ayse
    Ayse

    8 değerlendirmeler Takip Et!

    4,5
    29 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Dizi 2022 de cekilmis ama ben 2024 ocak ayinda izleme firsati buldum..ve boyle muthis bir polisiye dizinin neden 4 bolüm cekilipte ara verilmesi,ve ara verilmekten de öte devaminin gelmemesine cok sasirdim.birce akalay ve ekibinin oyunculugu muthis,kimse dizide takma durmuyor..izlerken icine cekiyor insani dizi..umarim gecte olsa devamı gelir..
    Samo Basquiat
    Samo Basquiat

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    11 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Sizin emeklerinize 5/5 veriyorum. İnsanların emeklerine ki buna bende dahilim 3/5 verilir. Çok kısa olması beni hayal kırıklığına uğrattı, tek üzüntüm budur. Bu diziye ''Kurtlar vadisi'' dizisinin 1/97 bölümlerinde anlatılan davasının, izleyen kişinin davasıyla nasıl örtüşüyor ise, bu kişiyi ben ''DAVA'nın anlamını bilerek izlediğinden emin olmak istiyorum. Ben bilmeyenler için atmak isterim. DAVA: hukuksal bir ...
    Devamını oku

    Hayran tepkileri

    Back to Top