Hesabım
    Kusursuz Kiracı
    1. Sezon
    Puanım :
    Kusursuz Kiracı

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 30 Ağustos 2022
    32 Fotoğraf | 6 Video
    Dilan Çiçek Deniz
    Dilan Çiçek Deniz
    Serkay Tütüncü
    Serkay Tütüncü
    Kusursuz Kiracı 6.Bölüm Fragmanı 1:03
    Kusursuz Kiracı 6.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    Kusursuz Kiracı 5.Bölüm Fragmanı 1:02
    Kusursuz Kiracı 5.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    Kusursuz Kiracı 4.Bölüm Fragmanı 1:04
    Kusursuz Kiracı 4.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    • Fotoğraf Kusursuz Kiracı
    • Fotoğraf Kusursuz Kiracı
    • Fotoğraf Kusursuz Kiracı
    • Fotoğraf Kusursuz Kiracı
    • Fotoğraf Kusursuz Kiracı
    • Fotoğraf Kusursuz Kiracı
    • Fotoğraf Kusursuz Kiracı
    • Fotoğraf Kusursuz Kiracı
    • Fotoğraf Kusursuz Kiracı
    1. sezon bölümleri
    Kusursuz Kiracı 1.Bölüm
    S01E01 - Kusursuz Kiracı 1.Bölüm
    Mona, yetimhanede büyümüş genç bir kadındır. İnternet gazetesinde çalışmakta ve son dönemde İstanbul’un farklı noktalarında yaşanan ev kundaklaması vakalarının haberini yapmaktadır. Yine yangın haberine gittiği bir gün, aynı haberi yapmaya gelen fotoğraf muhabiri Yakup ile karşılaşırlar. Birbirlerinden alttan alta hoşlanmakla birlikte, tümüyle zıt karakterlere sahip oldukları için kavga ede ede haberi yaparlar.
    Kusursuz Kiracı 2.Bölüm
    S01E02 - Kusursuz Kiracı 2.Bölüm
    Mona daha istemeden işlediği korkunç cinayetin şokunu atlatamadan bir de ortalıktan kaybolan cesedin peşine düşmek zorunda kalmıştır. Leyla, Mona’nın polise gitmesini engeller. Cesedi ortadan kaldırıp bu korkunç olayı unutmaları gerektiği konusunda arkadaşını ikna eder. Mona bir yandan aralarında güçlü bir çekimin filizlenmekte olduğu Yakup’un amcasını öldürmenin suçluluğuyla boğuşurken diğer yandan da Leyla ile birlikte kaybolan cesedin esrarını çözmeye çalışır.
    Kusursuz Kiracı 3.Bölüm
    S01E03 - Kusursuz Kiracı 3.Bölüm
    Mona apartmanın gizemini çözmeye başlamıştır. Komşuları iş üstünde bastıktan sonra şans ibresinin kendisinden yana döneceğini umar. Ancak olaylar hiç de öyle gelişmez. Cesedin yerini bulmadan kendini sağlama alma şansın olmadığını kısa zamanda anlayan Mona, komşularla karşılıklı sessizlik anlaşması yapmayı kabul etmek zorunda kalır.
    Kusursuz Kiracı 4.Bölüm
    S01E04 - Kusursuz Kiracı 4.Bölüm
    Leyla, Yakup’a güvenmemesi gerektiği konusunda Mona’yı sert bir dille uyarır. Ama gönül ferman dinlemeyince işler yine karışacaktır. Üstelik Mona’nın avcılığı da uzun süremeyecek, komşuların organize planıyla kendini yine av konumunda bulacaktır. Üstelik bu defa başı sahiden derttedir.
    Kusursuz Kiracı 5.Bölüm
    S01E05 - Kusursuz Kiracı 5.Bölüm
    Şuayip’in bir cinayete kurban gittiğine artık bütün kalbiyle inanan Mona, canla başla cinayeti araştırmaya başlar. Sorguları apartman halkı kadar Yakup’u da canından bezdirir. Ancak çok önemli bir delil bulan Mona ip uçlarını takip ederek katile ulaştığına emin olur.
    Kusursuz Kiracı 6.Bölüm Final
    S01E06 - Kusursuz Kiracı 6.Bölüm Final
    Mona, peşine düştüğü cinayet aletiyle birlikte çöpe atılmış olan saç boyasını Pelin’in elinde görünce, bütün şüpheleri Pelin’de yoğunlaşır. Ancak kısa süre içinde işin göründüğünden çok daha karmaşık olduğu ortaya çıkacaktır.Yakup’un ilanı aşkından sonra Necati artık onu kızının yanında görmek istememektedir. Oysa Yakup-Mona aşkında önemli gelişmeler yaşanmakta. Mona babasının kalbinde açtığı yarayı yıllar sonra ilk kez Yakup’la sağaltmaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top