Hesabım
    Seni Kalbime Sakladım
    1. Sezon
    Puanım :
    Seni Kalbime Sakladım

    Özet

    Seni Kalbime Sakladım’da aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyor.

    Sezon bilgisi:

    7 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 30 Haziran 2022
    53 Fotoğraf | 7 Video
    Sevda Erginci
    Sevda Erginci
    Ekin Mert Daymaz
    Ekin Mert Daymaz
    Gökçe Akyıldız
    Gökçe Akyıldız
    Mehtap Bayri
    Mehtap Bayri
    Seni Kalbime Sakladım 7.Bölüm Fragmanı 1:08
    Seni Kalbime Sakladım 7.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    Seni Kalbime Sakladım 6.Bölüm Fragmanı 1:02
    Seni Kalbime Sakladım 6.Bölüm Fragmanı
    2 gösterim
    Seni Kalbime Sakladım 5.Bölüm Fragmanı 1:02
    Seni Kalbime Sakladım 5.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    • Fotoğraf Seni Kalbime Sakladım
    • Fotoğraf Seni Kalbime Sakladım
    • Fotoğraf Seni Kalbime Sakladım
    • Fotoğraf Seni Kalbime Sakladım
    • Fotoğraf Seni Kalbime Sakladım
    • Fotoğraf Seni Kalbime Sakladım
    • Fotoğraf Seni Kalbime Sakladım
    • Fotoğraf Seni Kalbime Sakladım
    • Fotoğraf Seni Kalbime Sakladım
    1. sezon bölümleri
    Seni Kalbime Sakladım 1.Bölüm
    S01E01 - Seni Kalbime Sakladım 1.Bölüm
    Ünlü bir ilaç şirketinin yöneticisi olan Zeynep, basına yansıyan asılsız haberlerden sonra şirketin sahibi olan dedesi Yusuf Abdullah’ın evlilik baskısıyla karşı karşıya kalır. Zeynep dedesinin gönlünü hoş etmek için kendisine geçici bir sevgili ararken, karşısına “yek parmak vale” olarak ün salmış Civanmert çıkar. Civanmert de annesinin dikkatsizliği yüzünden büyük bir borca girmiştir. Zeynep ona bir teklif sunar; kısa bir süreliğine sevgili gibi davranacak, vakti geldiğinde kendi yollarına gideceklerdir.
    Seni Kalbime Sakladım 2.Bölüm
    S01E02 - Seni Kalbime Sakladım 2.Bölüm
    Seni Kalbime Sakladım 3.Bölüm
    S01E03 - Seni Kalbime Sakladım 3.Bölüm
    Defile sonunda Zeynep ve Civanmert’i gören Mete, neler olduğunu öğrenmek için harekete geçer. Civanmert ve Zeynep’i, Hande’nin de aralarında olacağı bir yemeğe davet eder. Amacı aralarındaki ilişkiyi tartmaktır. Zeynep bu davetten kaçmak isterken, Civanmert aksine yüzleşmesini ister. Yemek sırasında Civanmert ve Mete arasındaki sessiz gerilim, sonrasında ikisinin kozlarını paylaşabileceği bir oyuna sahne olur. Gün sonunda Mete’nin, Civanmert’in kim olduğunu hatırlamasıyla olaylar iyice sarpa saracaktır.
    Seni Kalbime Sakladım 4.Bölüm
    S01E04 - Seni Kalbime Sakladım 4.Bölüm
    Civanmert’in vale olduğunu hatırlayan Mete, onunla Zeynep arasında sorunlara yol açar. Zeynep bu sorunları halletmeye çalışırken, Pamir ise Zeynep’in yokluğunda şirkette yaşanan bir krizi çözmek için kolları sıvar. Bir yandan Reyhan, öğrendiği bilgiyle Civanmert ve Zeynep arasında olanları anlamaya bir adım daha yaklaşır.
    Seni Kalbime Sakladım 5.Bölüm
    S01E05 - Seni Kalbime Sakladım 5.Bölüm
    Mete, Zeynep’i yeniden kazanmak için daha da hırslanır. Civanmert, yeni bir işe başlar. Ancak daha ilk günden başına olmadık işler gelir. Bu durum herkes tarafından duyulurken Zeynep’i de çok kızdırır. Zeynep olanların ardı arkasını öğrenmeye çalışırken, yaklaşan tehlikenin farkında değildir.
    Seni Kalbime Sakladım 6.Bölüm
    S01E06 - Seni Kalbime Sakladım 6.Bölüm
    Oyunlarının açığa çıkacağını düşünen Zeynep ve Civanmert, artık birbirlerini göremeyecekleri için üzgündür. Diğer taraftan Zeynep’i geri kazanmak isteyen Mete sürpriz biriyle anlaşma yapar. Civanmert’i açıkça isteyen Müge ise yaptığı bir hamleyle Zeynep dâhil herkesi büyük bir krizin içine ve çıkmaza sokar.
    Senden Daha Güzel 11.Bölüm Final
    S01E07 - Senden Daha Güzel 11.Bölüm Final
    Civanmert ve Müge’yi bir arada gören Zeynep çılgına döner. Zeynep, bu buluşmanın nedenini sorgularken, Civanmert yaptığı fedakârlığı saklamayı seçer. Mete ve Müge ise bir süre sonra çabalarının işe yaramadığını düşünür. Reyhan’la yaptığı konuşma, Civanmert’e hislerini açık etme konusunda cesaret verir. Öte yandan Civanmert’e âşık olduğunu itiraf eden Zeynep, hiç beklemediği bir anda Civanmert’in sürpriziyle karşı karşıya kalır. Yoksa bu aşk oyunu gerçek bir masalın başlangıcı mı olacaktır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top