Hesabım
    Mükemmel Eşleşme
    1. Sezon
    Puanım :
    Mükemmel Eşleşme

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 16 Temmuz 2022
    101 Fotoğraf | 13 Video
    Mükemmel Eşleşme 13.Bölüm Fragmanı 0:58
    Mükemmel Eşleşme 13.Bölüm Fragmanı
    3 gösterim
    Mükemmel Eşleşme 12.Bölüm Fragmanı 0:57
    Mükemmel Eşleşme 12.Bölüm Fragmanı
    3 gösterim
    Mükemmel Eşleşme 11.Bölüm Fragmanı 0:55
    Mükemmel Eşleşme 11.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    • Fotoğraf Mükemmel Eşleşme
    • Fotoğraf Mükemmel Eşleşme
    • Fotoğraf Mükemmel Eşleşme
    • Fotoğraf Mükemmel Eşleşme
    • Fotoğraf Mükemmel Eşleşme
    • Fotoğraf Mükemmel Eşleşme
    • Fotoğraf Mükemmel Eşleşme
    • Fotoğraf Mükemmel Eşleşme
    • Fotoğraf Mükemmel Eşleşme
    1. sezon bölümleri
    Mükemmel Eşleşme 1.Bölüm
    S01E01 - Mükemmel Eşleşme 1.Bölüm
    Kerem ve Pınar dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’da birbirlerinden kilometrelerce uzaktaki büyük plazalarda 1+0 dairelerde kariyerlerinin peşinde tek başlarına bir hayat sürmektedir. Ne Pınar ne de Kerem evlenip çocuk sahibi olmayı, bir aile kurmayı düşünmemektedir. Yalnız ve konforlu hayatlarından son derece memnundurlar, ancak aileleri bu durumdan hiç hoşnut değildir. Birbirinden habersiz olan bu iki aile çocuklarının evlilik yaşının gelmiş de geçmekte olduğu konusunda hemfikirdir. Hem Pınar’ı hem Kerem’i hem de aileleri yakından tanıyan Sevinç Abla olaya el koyar.
    Mükemmel Eşleşme 2.Bölüm
    S01E02 - Mükemmel Eşleşme 2.Bölüm
    Kerem ve Pınar bir birlerini bir daha görmek istemese bile aileler onları bir araya getirmek için ellerinden geleni yapar. Bu sefer hem Kerem’in hem de Pınar’ın yakın arkadaşlarını devreye sokan aileler, Kerem ve Pınar’ı bir araya getirmenin çok güzel bir formülünü bulmuştur! Artık Kerem ve Pınar aynı yerde çalışmaya başlayacak ve mecburen birlikte daha çok zaman geçireceklerdir. Bu süreçte ikili arasında sürpriz gelişmeler yaşanır. Özellikle Kerem, beraber zaman geçirdikçe Pınar’dan çok hoşlanmaya başlar ve onu her fırsatta görebilmek için türlü oyunlar oynar.
    Mükemmel Eşleşme 3.Bölüm
    S01E03 - Mükemmel Eşleşme 3.Bölüm
    Görücü usulü evliliğe şiddetle karşı olan Kerem, Pınar’la ailesinin zoruyla buluşmuş ve görüşmüş ancak sonrasında ondan etkilenmeye başlamıştır. Aynı zamanda Pınar’la aynı iş yerinde çalışmaya başlayan Kerem, Pınar’ın disiplininden, çalışkanlığından, başarılı bir iş kadını olmasından, yardım severliğinden ve iyi niyetinden çok hoşlanmaktadır. Pınar’ı ikna edip ailelerin de tanışmasına vesile olan Kerem, tanışma yemeği sırasında bir karar verir. Artık emindir, Pınar’la evlenmek istiyordur.
    Mükemmel Eşleşme 4.Bölüm
    S01E04 - Mükemmel Eşleşme 4.Bölüm
    Fadime’ye gelen mektup aile bireyleri için büyük bir merak konusudur. Herkes mektupta yazılanları merak etse de, Fadime ser verip sır vermez. Mektup kimden gelmiştir? Mektupta neler yazmaktadır? Mektupta her ne yazıyorsa, artık Fadime ve bütün aile bireyleri için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır Fadime bu mektubu herkesten köşe bucak saklasa da, mektup Ahmet’in eline geçer. Artık Ahmet’in elinde Fadime’ye karşı çok büyük bir koz vardır. Kerem, Pınar için çok romantik bir sürpriz hazırlamıştır.
    Mükemmel Eşleşme 5.Bölüm
    S01E05 - Mükemmel Eşleşme 5.Bölüm
    Ece, Kerem’in hayatına yeniden girmek için çok büyük ve tehlikeli bir plan yapmıştır. Öte yandan gizemli bir adam mahalleye gelir ve devamlı Firuze ve Cevat’ın evini gözetlemeye, aileyi takip etmeye başlar. Gizemli adam hiç kimseyle konuşmuyor ve kimseyle göz göze gelmiyordur. Adamın amacı merak konusudur.
    Mükemmel Eşleşme 6.Bölüm
    S01E06 - Mükemmel Eşleşme 6.Bölüm
    Mükemmel Eşleşme 7.Bölüm
    S01E07 - Mükemmel Eşleşme 7.Bölüm
    Ece, Pınar’ın evine Mevsim’in özel İngilizce ders hocası olarak girmiş ve kendini ailenin tüm üyelerine bir hayli sevdirmiştir. Zaman geçtikçe iyice evin kızı haline gelen Ece, Pınar’ın da çok yakın arkadaşı haline gelmiştir.
    Mükemmel Eşleşme 8.Bölüm
    S01E08 - Mükemmel Eşleşme 8.Bölüm
    Ahmet Ecenin peşindedir, Ecenin samimiyetine inanmamaktadır. Bu yüzden Ecenin bir yandan Ahmet’ten kurtulması gerekmektedir. Ahmet’e tuzak kuran Ece, onun evden kovulmasına sebep olur. Fadime ve Firuzenin arası, Fadime’nin eski sevdalısı yüzünden bozulur. Firuze, ikisinin yıllar sonra kavuşmasının önündeki en büyük engeldir.
    Mükemmel Eşleşme 9.Bölüm
    S01E09 - Mükemmel Eşleşme 9.Bölüm
    Ece, Ahmet’e büyük bir tuzak kurmuş ve onun evden kovulmasını sağlamıştır. Başta Firuze, Irmak ve Fadime olmak üzere herkes Cevat ile konuşur ancak Cevat çok sinirlidir, Ece’ye çirkin bir iftira attığını düşündüğü için Ahmet’i affedip, eve geri almak istemez. Evsiz kalan Ahmet çareyi, Meral ve Necati’nin evine gitmekte bulur. Ahmet’i geri çeviremeyen Meral ve Necati, Cevat geldiğinde zor anlar yaşarlar.
    Mükemmel Eşleşme 10.Bölüm
    S01E10 - Mükemmel Eşleşme 10.Bölüm
    Kerem ve Pınar’ın düğün hazırlıkları hız kazanmıştır. Kerem ve Pınar hayallerindeki evi kiralamaya çalışırken, Meral, Firuze ve Fadime çeyiz alışverişi hazırlığı yapmaktadır. Meral, alışverişte Sevinç’in gelmesini istemediği mesajını, yanlışlıkla Sevinç’in olduğu mesaj grubuna gönderince ortalık karışır. Ahmet’in ısrarları sayesinde kripto dünyasına yatırım yapan Cevat çok büyük kar etmiştir.
    Mükemmel Eşleşme 11.Bölüm
    S01E11 - Mükemmel Eşleşme 11.Bölüm
    Irmak ve Ahmet’in büyük oyunu sayesinde, evin böceklendiğine ve ilaçlanması gerektiğine ikna olan aile fertleri, dünürlerin evine kalmaya gider. İlk kez bir çatı altında beraber kalacak olan dünürlerin yaşadıkları, birbirinden komik anlara sahne olur. Ancak Cevat evine dönmek isteyince ortalık karışır. Beklenilenden daha erken eve dönen aile, evlerinde yabancı turistleri görünce büyük bir şaşkınlık yaşar.
    Mükemmel Eşleşme 12.Bölüm
    S01E12 - Mükemmel Eşleşme 12.Bölüm
    Nikah tarihi alan gençler, evlerini bir ay sonra alacak olmanın üzüntüsünü yaşarken, aileler devreye girer. Hem erkek tarafı hem de kız tarafı, kendi evlerine geçene kadar Kerem ve Pınarı kendi evlerinde ağırlamak konusunda ısrarcıdır. Pınar kendi ailesine, Kerem de kendi ailesine onlarla kalacaklarının sözünü verince ortalık karışır.
    Mükemmel Eşleşme 13.Bölüm Final
    S01E13 - Mükemmel Eşleşme 13.Bölüm Final
    Pınar, düğünde toplu bir dans gösterisi yapmak istemektedir. Bu toplu dans gösterisine arkadaşları ve aileleri de katılacaktır. Kerem her ne kadar istemese de, aileler de toplu dans gösterisi için çok hevesli olunca, aileler bir araya gelir ve dans provası yapmaya başlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top