Hesabım
    Ben Bu Cihana Sığmazam
    2. Sezon
    Ben Bu Cihana Sığmazam

    Sezon bilgisi:

    33 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    204 Fotoğraf | 28 Video
    Ben Bu Cihana Sığmazam 66.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Ben Bu Cihana Sığmazam 66.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Ben Bu Cihana Sığmazam 65.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:50
    Ben Bu Cihana Sığmazam 65.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Ben Bu Cihana Sığmazam 64.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Ben Bu Cihana Sığmazam 64.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    • Fotoğraf Ben Bu Cihana Sığmazam
    2. sezon bölümleri
    Ben Bu Cihana Sığmazam 36.Bölüm
    S02E01 - Ben Bu Cihana Sığmazam 36.Bölüm
    Leyla’ya emekli olduğunu ve işlerden elini ayağını çektiğini söyleyen Cezayir, yapması gerekenin ne olduğunu çok iyi bilmektedir. Fakat bu aynı zamanda Leyla ve kızı Suna’yla arasının bozulmasına sebep olacaktır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 37.Bölüm
    S02E02 - Ben Bu Cihana Sığmazam 37.Bölüm
    Silah yüklü gemisi kaçırılan ve saldırıya uğrayan Cezayir, Dayılar Masası’nın başına geçmek için ailesiyle birlikte İstanbul'a dönme kararı alır. Ancak bu kararı Leyla ve Suna tarafından sorgulanır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 38.Bölüm
    S02E03 - Ben Bu Cihana Sığmazam 38.Bölüm
    Cancal Ağa’nın Urfa’da avukatlık yapan kızı Berfin, babasının ısrarlarına dayanamayarak İstanbul’a döner. Maruf’un yeğeni Vedat hala sevdiği eski karısının dönmesine sevinmiştir. Berfin’le barışmayı, hatta yeniden evlenmeyi düşünmektedir. Ancak gelişen olaylar onu Cezayir’le karşı karşıya getirir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 39.Bölüm
    S02E04 - Ben Bu Cihana Sığmazam 39.Bölüm
    Tazıyev ve adamları Atakan’ı bulmak için uğraşırken Cezayir'in Erman’ın elinde olduğunu öğrenen Atakan onu bırakması karşılığında Erman’a gidip teslim olur. Öte yandan Leyla bütün bu süreçte Berfin’in Cezayir’in yanında olup kendisinin ise uzakta kalmasını kabullenememektedir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 40.Bölüm
    S02E05 - Ben Bu Cihana Sığmazam 40.Bölüm
    Vedat, Berfin’in peşini bırakmaz ve Cezayir’in tarafını tutan amcasını öldürür. Artık dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Eski kocasının kötü bir şeyler yapmasından korkan Berfin, Cezayir’e sığınır. Lakin bu Leyla tarafından hiç de hoş karşılanmayacaktır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 41.Bölüm
    S02E06 - Ben Bu Cihana Sığmazam 41.Bölüm
    Sarı Sinan’ın Zeydan ve Erman Barka’yla uyuşturucu işine başladığını öğrenen Cezayir, Müttefikler’in diğer üyelerini öğrenmek maksadıyla Sarı Sinan’ı kaçırır. Planı Sinan’ı kullanarak Zeydan üstünden bilgi edinmektir. Fakat bu sırada Maruf’un öldürüldüğü haberini alır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 42.Bölüm
    S02E07 - Ben Bu Cihana Sığmazam 42.Bölüm
    Amcasının ölümüyle onun yerine Dayılar Masası'na oturan Vedat, Masa'nın bir silah işinden kazandığı yüksek miktarda paranın Cancal Ağa tarafından nakledileceği bilgisini Erman'a söyler.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 43.Bölüm
    S02E08 - Ben Bu Cihana Sığmazam 43.Bölüm
    Massari'nin ölmeden önce söylediği "Erman hedef tahtasına karını koydu!" sözü üzerine Cezayir, Leyla'yı adeta bir koruma çemberine alır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 44.Bölüm
    S02E09 - Ben Bu Cihana Sığmazam 44.Bölüm
    Komer, ona söz verdiği halde Erman'ı durdurmamış ve Leyla'ya saldırtmış gibi düşünen Cezayir, Komer'i takip etmeye karar verir. Ancak Komer, beklemek yerine eyleme geçmeye kararlıdır. Cezayir'i etkisiz hale getirecek mükemmel bir plan hazırlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 45.Bölüm
    S02E10 - Ben Bu Cihana Sığmazam 45.Bölüm
    Cezayir’i asla teslim etmeyeceklerini düşünen Erman, iki aşamalı bir plan yapar. Planın birinci aşaması Cezayir’i içerde öldürtmektir. Leyla şirkete gelerek kocasını kurtarmak için harekete geçer. Ancak öncelikli bir durum vardır; Cezayir’i cezaevinde korumak!
    Ben Bu Cihana Sığmazam 46.Bölüm
    S02E11 - Ben Bu Cihana Sığmazam 46.Bölüm
    ABD istihbaratının yardımıyla Cezayir ve Dayılar'a ambargo koydurarak silah satmalarını engellemeyi başarır. Duruma isyan eden Dayılar, ambargonun tek sebebinin Cezayir'in Komer'i öldürmesi olduğunu söyleyerek ona karşı isyan bayrağı açarlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 47.Bölüm
    S02E12 - Ben Bu Cihana Sığmazam 47.Bölüm
    Leyla, Cezayir’in Vedat’ı istememesinden sonra kendine uluslararası işlere imza atan yeni bir müteahhit bulur. Fakat Cezayir, Olcay adında ki bu yeni adamı da araştırmak istemektedir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 48.Bölüm
    S02E13 - Ben Bu Cihana Sığmazam 48.Bölüm
    Cezayir’in Malkaralı ve Süslü için verdiği süre dolmuştur. Malkaralı Süslü’yü saklandığı yerde bularak Cezayir'e karşı savaşmaları gerektiğini söyler. Süslü çok korkmuş vaziyettedir ve yurt dışına kaçmayı düşünmektedir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 49.Bölüm
    S02E14 - Ben Bu Cihana Sığmazam 49.Bölüm
    Ben Bu Cihana Sığmazam 50.Bölüm
    S02E15 - Ben Bu Cihana Sığmazam 50.Bölüm
    Erman, sağ kolu Tazıyev’i kurtarmak yerine yurt dışına kaçmaya çalışır ancak Cezayir ve Gardaşov’un elinden kaçamaz. Cezayir ve Gardaşov ezeli düşmanlarını ortadan kaldırmayı başarır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 51.Bölüm
    S02E16 - Ben Bu Cihana Sığmazam 51.Bölüm
    Onbeşli ve Emina birlikte geçmişleri ile yüzleşirlerken Tazıyev de peşlerindedir. Ateş ve kızı Ada, Elif’in çabalarıyla birbirlerine ısınmaya başlamışlardır. Gülcan ise Taziyev'in uyarılarına rağmen Gardaşov' dan uzak duramamaktadır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 52.Bölüm
    S02E17 - Ben Bu Cihana Sığmazam 52.Bölüm
    Cezayir ve adamlarının da yardımıyla kimin yaptığını bulur. Ve cezasını keser. Asıl beklenmedik gelişme ise Erman'ın hayatta olmasıdır. Cezayir bu sırrı öğrenip yarım kalan işini mi bitirecek?
    Ben Bu Cihana Sığmazam 53.Bölüm
    S02E18 - Ben Bu Cihana Sığmazam 53.Bölüm
    Cezayir için en zoru devletinin onu gözden çıkardığını görmek olur. Ama elbette bunun altında kalmayacaktır. Diğer tarafta Suna’nın herkesten gizli Soysal’la evlenmeye kalkması eve bomba gibi düşer. Kızları yüzünden Leyla ve Cezayir büyük bir tartışma yaşar ve Cezayir evi terk eder.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 54.Bölüm
    S02E19 - Ben Bu Cihana Sığmazam 54.Bölüm
    Emina Tazıyev, Onbeşli’den ayrılır. Onbeşli bu ani ayrılıktan şüphelenerek Emina’yı takip eder ve yıllardan beri aradığı Radovan’ın Musa Tazıyev olduğunu öğrenir. Artık intikam vakti gelmiştir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 55.Bölüm
    S02E20 - Ben Bu Cihana Sığmazam 55.Bölüm
    Atakan kendisine bağlı bir ekiple Erman’ın evine giderek Tazıyev’i Bosna Savaşı’ndaki suçları nedeniyle tutuklar. Amacı onu mahkemede yargılatmaktır. Cezayir bunu pek doğru bulmasa da kabul etmek zorunda kalır. O sırada Vedat, Erman’ın bile haberi olmadığı başka bir plan peşindedir; Leyla’yı uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle cezaevine yollayacaktır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 56.Bölüm
    S02E21 - Ben Bu Cihana Sığmazam 56.Bölüm
    Tutuklu yargılanmak için cezaevine giren Leyla’yı içeride iyi günler beklememektedir. Koğuşta Töze adında bir kadın daha ilk günden ona rahatsızlık verme başlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 57.Bölüm
    S02E22 - Ben Bu Cihana Sığmazam 57.Bölüm
    Töze'nin Leyla'yı yaralamak için savurduğu bıçak ona değil Fatma'ya saplanmıştır. Fatma revirde yaralı halde yatarken Töze onu dışarıdaki çocuğuyla tehdit ederek cezaevi savcısına onu yaralayanın Leyla olduğunu söylemesini ister.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 58.Bölüm
    S02E23 - Ben Bu Cihana Sığmazam 58.Bölüm
    Cancal Ağa'nın entrikaları, Leyla'nın cezaevi günlerini tehlikeye atar. Erman, Cezayir'i zayıflatmak için Atakan'ı öldürmeye karar verir. Cancal Ağa'nın Cezayir'e duyduğu nefret ise kontrolden çıkar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 59.Bölüm
    S02E24 - Ben Bu Cihana Sığmazam 59.Bölüm
    Leyla'yı cezaevinden kurtaracak şahit sürpriz bir şekilde devre dışı kalır. Cezaevine tekrar gönderilen Leyla'nın hayatı tehlikededir. Cezayir, hamile olduğunu öğrendiği karısı ve çocuğunu kurtarmak için harekete geçer.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 60.Bölüm
    S02E25 - Ben Bu Cihana Sığmazam 60.Bölüm
    Müfit'in oğlu Soysal'ın annesiyle birlikte Amerika'da CIA korumasında olduğunu öğrenen Cezayir, bunun arkasında da Erman'ın olduğunu anlar.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 61.Bölüm
    S02E26 - Ben Bu Cihana Sığmazam 61.Bölüm
    Cezayir, Serkan'ı aile içindeki özel törene dahil ederek şaşırtır.Erman, Cezayir'in kendisine yaptığı teklife Leyla'ya saldırarak cevap verir. Cezayir düşmanlarının saldırısına, hazırladığı sürpriz planla karşılık verir.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 62.Bölüm
    S02E27 - Ben Bu Cihana Sığmazam 62.Bölüm
    Leyla ve Ömer'in durumu merak konusu olurken, Cezayir yaptıklarının bedelini ödetmek için Gedikali'nin peşine düşer. Behçet, paralarını ele geçirerek Cezayir'e ağır bir darbe vurduğunu düşünür. İkili bir kez daha karşı karşıya geldiğinde, Cezayir'in Behçet'e vereceği karşılık herkesi şaşırtır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 63.Bölüm
    S02E28 - Ben Bu Cihana Sığmazam 63.Bölüm
    Leyla, aileye bebek müjdesini nasıl vereceğinin tatlı telaşı içindeyken, Ada'nın annesi Arzu'nun gelişi evdeki bütün dengeleri değiştirir. Elif, Arzu'nun hamleleri sonrasında zor bir karar vermek zorunda kalır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 64.Bölüm
    S02E29 - Ben Bu Cihana Sığmazam 64.Bölüm
    Yaptığı hatayla Serkan’ın ölümüne sebep olan Behçet, Cezayir’in öfkesinden payına düşeni alır. Erman, gururu kırılan Behçet’i yanına çekmeye çalışır. Atakan, Cezayir ve Erman’ı eski masa üyelerinin de katıldığı toplantıda bir araya getirir. Gergin toplantının sonucunu belirleyecek olan Behçet’in sürpriz kararı herkesi şaşırtacaktır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 65.Bölüm
    S02E30 - Ben Bu Cihana Sığmazam 65.Bölüm
    Cezayir yaptığı plan sonucunda Erman'ı ele geçirmeyi başarır. Erman şimdiye kadar yaptığı tüm kötülüklerin hesabını vermek zorundadır.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 66.Bölüm
    S02E31 - Ben Bu Cihana Sığmazam 66.Bölüm
    Tura, şüpheleri Cezayir'e yönelttikten sonra silah sevkiyatı için hazırlıklarını hızlandırır. Cezayir, Belkıs'a Tura'nın gerçek yüzünü göstermek için harekete geçer.
    Ben Bu Cihana Sığmazam 67.Bölüm
    S02E32 - Ben Bu Cihana Sığmazam 67.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top