Hesabım
    Yürek Çıkmazı
    1. Sezon
    Puanım :
    Yürek Çıkmazı

    Sezon bilgisi:

    28 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 1 Kasım 2022
    255 Fotoğraf | 28 Video
    Ayça Bingöl
    Ayça Bingöl
    Seyit Alp Navruz
    Seyit Alp Navruz
    İrem Helvacıoğlu
    İrem Helvacıoğlu
    Cemal Toktaş
    Cemal Toktaş
    Yürek Çıkmazı 28.Bölüm Fragmanı 0:48
    Yürek Çıkmazı 28.Bölüm Fragmanı
    349 gösterim
    Yürek Çıkmazı 27.Bölüm Fragmanı 0:47
    Yürek Çıkmazı 27.Bölüm Fragmanı
    39 gösterim
    Yürek Çıkmazı 26.Bölüm Fragmanı 0:47
    Yürek Çıkmazı 26.Bölüm Fragmanı
    55 gösterim
    • Fotoğraf Yürek Çıkmazı
    • Fotoğraf Yürek Çıkmazı
    • Fotoğraf Yürek Çıkmazı
    • Fotoğraf Yürek Çıkmazı
    • Fotoğraf Yürek Çıkmazı
    • Fotoğraf Yürek Çıkmazı
    • Fotoğraf Yürek Çıkmazı
    • Fotoğraf Yürek Çıkmazı
    • Fotoğraf Yürek Çıkmazı
    1. sezon bölümleri
    Yürek Çıkmazı 1.Bölüm
    S01E01 - Yürek Çıkmazı 1.Bölüm
    Yıllarca kocasından şiddet gören Cennet, hastane odasının penceresinden tabelasını gördüğü avukat Zeynep’i yanına çağırır. Öldükten sonra açılması için bir mektup verir. Zeynep’in vasiyet sandığı bu mektup; aslında bir suç duyurusudur. O günden sonra Cennet’in kocası Yılmaz, çocukları Birsen, Halil ve Feride’nin hayatları geri dönülmez bir biçimde değişecektir.
    Yürek Çıkmazı 2.Bölüm
    S01E02 - Yürek Çıkmazı 2.Bölüm
    Hayattayken kaderine razı olan Cennet’in bir mektup bırakarak ölümünden kocasını sorumlu tutması, herkesi şoke eder. Ama en büyük şaşkınlığı ve hayal kırıklığını Yılmaz yaşar. Karı koca arasında yaşananlar mahremdir ve bunları ifşa etmek ona göre ihanetin en büyüğüdür. Zeynep’in amacı ise mektupta yazılanları doğrulayacak birini bulmaktır.
    Yürek Çıkmazı 3.Bölüm
    S01E03 - Yürek Çıkmazı 3.Bölüm
    Arabasını darp edenin Cennet’in oğlu Halil Tekin olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şok yaşar. Halil için de durum farklı değildir. Caner’i beklerken karşısında Zeynep’i bulmuştur. Üstelik genç kadın annesinin avukatıdır. Cennet’in mektubunu okuyan Halil; Birsen ve Feride’den farklı, annesinin hayatı boyunca şiddete maruz kaldığını kabul eder.
    Yürek Çıkmazı 4.Bölüm
    S01E04 - Yürek Çıkmazı 4.Bölüm
    Cennet’in ölümüne dair ufak da olsa bir ipucu bulmayı umut eden Zeynep, hiçbir sorusuna cevap alamaz. O sabahı bilen iki kişiden birinin dilleri susmuş, Yılmaz ise konuşmamakta kararlıdır. Öte yandan Zeynep için mahalleye gelen Halil, cenazeden sonra babasıyla bir kez daha karşılaşır.
    Yürek Çıkmazı 5.Bölüm
    S01E05 - Yürek Çıkmazı 5.Bölüm
    Halil’i üstüne salanın Seray olduğunu öğrenen Yılmaz, Birsen’i son kez uyarır. Ya kızının yularını sıkı tutacak ya da bir sonraki hatasında gözünün yaşına bakmayacaktır. Öte yandan Halil karşı evi tutarak babasıyla arasındaki savaşın fitilini ateşler. Filler tepişirken çimenlerin ezildiğini çok iyi bilen Birsen, çocukları için bu savaşta taraf olmayı reddeder.
    Yürek Çıkmazı 6.Bölüm
    S01E06 - Yürek Çıkmazı 6.Bölüm
    Annesine ve kardeşlerine yaşatılan şiddeti görmeyi reddeden Feride, Cennet’in ona bıraktığı kanlı yemeniyle birlikte çocukluğuna doğru bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk onu müstakil bir eve getirir. Öte yandan dosyanın delil yetersizliğinden kapanacağını öğrenen Halil, kardeşleriyle bir kez daha konuşmak ister.
    Yürek Çıkmazı 7.Bölüm
    S01E07 - Yürek Çıkmazı 7.Bölüm
    Birsen’in itirafı Halil’in öfkesini daha da alevlendirir. Ama ipleri koparan annesinin öldüğü gün ona bıraktığı mesaj olur. Çocukluğu boyunca; sesini duyurmaya, babasının üstlerine kapattığı kapıları açtırmaya çalışan Halil bu sefer eşikte duran korkunç adamı yıkıp geçmeye kararlıdır. Bedeli ne olursa olsun bunu yapacaktır.
    Yürek Çıkmazı 8.Bölüm
    S01E08 - Yürek Çıkmazı 8.Bölüm
    İfadesi alınmak üzere adliyeye götürülen Yılmaz, savcının karşısına çıkmadan önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılır. Tutuklanmasını umarken kendini hastanede, babasının iyileşmesini beklerken bulan Halil, öfkeyle acıma duyguları arasında kalır. Öte yandan Zeynep’le daha da yakınlaşırlar. Bu durum Funda’nın ikiliyi kıskanmasına sebep olur.
    Yürek Çıkmazı 9.Bölüm
    S01E09 - Yürek Çıkmazı 9.Bölüm
    Halil’in Funda ile görüntülerini izleyen Zeynep, büyük bir hayal kırıklığı yaşar ve Halil’den uzak durma kararı alır. Bunun için de Cennet’in davasına Caner’i dahil eder. Ancak bu hamlesi Halil’i durdurmadığı gibi aralarındaki etkileşimi daha da arttırır. Başından beri kızının Halil ile görüşmesine karşı olan Armağan için bu kabul edilemez bir arkadaşlıktır. Zeynep’e bunu söylemek için bürosuna geldiğinde, hiç beklemediği bir kişiyle; Ali Fuat ile tanışır.
    Yürek Çıkmazı 10.Bölüm
    S01E10 - Yürek Çıkmazı 10.Bölüm
    Birsen’i eve almayı kafasına koyan Yılmaz, Yusuf’un aklını çelmeye devam eder. Ahlak ve namustan bahsederken laf arasında İlker’in adını geçirir. Eve gelen Yusuf, ablasının kuaförü eve çağırdığını öğrenince Seray’ın üzerine yürür. O güne kadar Yusuf’u hiç öyle görmemiş olan Birsen endişelensede gelmekte olan tehlikenin büyüklüğünü hayal bile edemez.
    Yürek Çıkmazı 11.Bölüm
    S01E11 - Yürek Çıkmazı 11.Bölüm
    Ali Fuat’ın hayatını kurtaran Halil, yaralanarak hastaneye kaldırılır. Başucunda biri Halil’in sevdiği diğeri de Halil’i seven olmak üzere iki kadın vardır. Zeynep bu acı olay sayesinde gerçek duygularıyla yüzleşir ve Halil’le ilişkisi hakkında tekrar düşünmeye başlar. Halil’in yaralanma haberiyle birlikte Birsen’in evine ateş düşer. Polis tarafından Halil’in vurulduğunu öğrenen Yılmaz’ın ise kılı kıpırdamaz.
    Yürek Çıkmazı 12.Bölüm
    S01E12 - Yürek Çıkmazı 12.Bölüm
    Feride’yi kurtarmak için kendini ortaya koyan Yılmaz, mezarın açılmasını talep ettikten sonra sessizliğe bürünür. Babalarının düştüğü yerden bir avuç toprakla kalkacağını bilen Halil ve Birsen için bu durum fırtınadan önceki sessizliktir. “Bir bizden bir sizden” mantığıyla hareket eden Yılmaz gözünü Yusuf’a, ailedeki en zayıf halkaya diker. Yılmaz sayesinde kurtulan Feride ise, her odaya kurulan kameralar eşliğinde yaşamaya başlar.
    Yürek Çıkmazı 13.Bölüm
    S01E13 - Yürek Çıkmazı 13.Bölüm
    Yusuf’u tuzağa düşürerek Mehmet’i bıçaklatan Yılmaz, cinayet aletini saklayarak Birsen ve çocukları yanında tutmayı başarır. Ancak bu Seray için eziyet dolu günlerin başlangıcı demektir. Seray’ın eve girdiği ilk gece yediği dayak, sonradan olacakların habercisidir. Birsen ise babasına engel olamadığı gibi dışarda kapıyı döven Halil’i de, daha büyük olay çıkmasın diye, evden kendi uzaklaştırır.
    Yürek Çıkmazı 14.Bölüm
    S01E14 - Yürek Çıkmazı 14.Bölüm
    Babasının suçsuz bulunmasıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Halil, Yürek Çıkmazı’nı terk ederek, yine eski kayıp günlerine geri döner. Funda dışında kimse ona ulaşamaz. Her yerde Halil’i arayan Zeynep’in yardımına Ali Fuat yetişir. Halil’i Zeynep’i daha fazla üzmemesi konusunda uyarır. Raporun temiz çıkmasıyla birlikte evden firar eden Feride, babasının da kışkırtmasıyla peşinden gelen kocasına kafa tutar.
    Yürek Çıkmazı 15.Bölüm
    S01E15 - Yürek Çıkmazı 15.Bölüm
    Halil’in Sefer tarafından tehdit edildiğini öğrenen Ali Fuat, Zeynep’in gerçek babası olduğunu itiraf etmek zorunda kalır. Zeynep’in karşısına bir katil olarak çıkmaya cesaret edememiş, miras davasını bahane ederek, ona daha yakın olabilmeyi planlamıştır. Ama şimdi kızının hayatı tehlikededir. Ertesi gün hiç düşünmeden Zeynep’i azlederek davayı geri çeker.
    Yürek Çıkmazı 16.Bölüm
    S01E16 - Yürek Çıkmazı 16.Bölüm
    Ali Fuat’ın iftiraya kurban gittiğini öğrenen Halil, artık ona başka bir gözle bakmaya başlar. Kendisine gösterdiği sıcak ilgiyi karşılıksız bırakmaz. İkili arasında zaman içinde baba oğul ilişkisi kurulur. Halil, bir yandan da Zeynep’in güvenini kazanmak ve Yürek Çıkmazı’nda kalıcı olduğunu göstermek istediği için, Ali Fuat’ın iş teklifini kabul eder. Artık tek amacı Zeynep’i de buna inandırmaktır. İlker’i eve çağırarak Birsen’i çocuklarının önünde rezil eden Yılmaz, amacına ulaşır.
    Yürek Çıkmazı 17.Bölüm
    S01E17 - Yürek Çıkmazı 17.Bölüm
    Ali Fuat’ın ipliğini pazara çıkaran Yılmaz, Halil’i de ailesinin önünde küçük düşürerek, evden kovar. Herkes şoktadır. Annesi için babasıyla kanlı bıçaklı olan Halil’in, bir katille ortak olmasına hiçbiri bir anlam veremez. Halil ise o evden Ali Fuat’la birlikte çıkarak, bütün ailesini karşısına almıştır. Öte yandan Zeynep, Salkım Göreli’yi araştırmaya başlamış, hakkında küçük de olsa bilgiler edinmiştir. Ali Fuat ve Halil’le buluşarak, aklındaki sorulara cevap arar. Ancak kızının gözünün içine bakarak yalan söylemek zorunda kalan Ali Fuat’ın kalbi bu baskıya dayanmaz
    Yürek Çıkmazı 18.Bölüm
    S01E18 - Yürek Çıkmazı 18.Bölüm
    Zeynep sevdiği adamın haksızlığa uğramasını hazmedemez ve evi terk eder. O geceyi bürosunda çalışarak geçirir. Salkım bebeğin izini bulmasına az kalmıştır. Caner araştırmasına destek verirken, Zeynep bilmeden adım adım kendi gerçeğine doğru yol alır. Öte yandan Halil güne Ali Fuat’ın mesajıyla uyanır. Bir süre için oralarda olmayacağını söyleyen Ali Fuat, Zeynep’i Halil’e emanet eder.
    Yürek Çıkmazı 19.Bölüm
    S01E19 - Yürek Çıkmazı 19.Bölüm
    Cenazenin ardından; acısını bir nebze olsun unutmak ve Ali Fuat’a verdiği sözü yerine getirmek isteyen Halil, gece gündüz çalışarak kulübü açılışa hazır hale getirir. Ali Fuat’ın vasiyetinin açıklanmasını ardından tüm mirasın Halil’e kaldığı öğrenilir. Gerçekleri kendisinden sakladığı için Halil’e mesafeli duran Zeynep ve Halil’in arası vasiyet yüzünden tekrar gerilir.
    Yürek Çıkmazı 20.Bölüm
    S01E20 - Yürek Çıkmazı 20.Bölüm
    Halil ve Zeynep, Kader’in bıraktığı ses kaydını dinlemiştir. Zeynep, kim olduğunu bilmedikleri kadın tekrar aradığında Halil’e haber verecektir. Halil, Zeynep’i Cem ve Armağan’ın evine bırakmak ister, onlardan isteyecektir sevdiği kızı. Zeynep hala ailesine kırgın olduğu için kabul etmez. Ama Halil ısrarlıdır. Onlar büyütüp bu yaşa getirmişlerdir Zeynep’i. Bunu hak ediyorlardır. Zeynep Halil’in isteğiyle evine gider. Çok mutlu olur anne babası fakat Zeynep tavırlıdır hala onlara, Halil rica etti diye gelmiştir.
    Yürek Çıkmazı 21.Bölüm
    S01E21 - Yürek Çıkmazı 21.Bölüm
    Yılmaz’ın yarattığı kargaşadan istifade eden Cem, Ali Fuat’ın cinayeti kendisine itiraf ettiği yalanını sürdürür. “Baban anneni öldürdü, sana söyleyemedik kızım” lafının altını yalanlarla doldurur. Sırf Zeynep’i kaybetmemek için. Ama Zeynep ne olursa olsun Halil’le konuşmadan kimseye inanmayacaktır, ailesine bile. Halil, Cem’in ustaca söylediği yalanlardan dolayı, Zeynep’in içinde ufak da olsa bir şüphe kalsın istemiyordur Ali Fuat hakkında.
    Yürek Çıkmazı 22.Bölüm
    S01E22 - Yürek Çıkmazı 22.Bölüm
    Halil, Sefer Göreli’ye ortaklık teklifini iletir. Ali Fuat’ın masum olduğunu kanıtlamak için çıktığı bu yolda şok bir gerçekle karşılaşır. Göreli Ailesi, Ali Fuat’ın kızının yaşadığını biliyor ve uzun zamandır kızın kim olduğunu araştırıyordur. Zeynep’in hayatı tehlikededir, Halil’in en ufak bir hata yapmaması gerekiyordur.
    Yürek Çıkmazı 23.Bölüm
    S01E23 - Yürek Çıkmazı 23.Bölüm
    Görelilerin Ali Fuat’ın kızının yaşadığını öğrenmiş olmaları Halil’in planlarını alt üst eder. Halil’in işi şimdi çok daha zordur, iki hayati meselesi olmuştur artık. Ali Fuat’ın masumiyetini ispatlamaya çalışırken, Görelilerin Zeynep’in varlığından haberdar olmalarını da engellemek zorundadır. Zeynep’in hayatı için endişelenen Halil, en büyük düşmanlarından birinin yardımını istemek zorunda kalacaktır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Caner’i de Zeynep’ten tamamen uzaklaştırmanın bir yolunu bulmaya girişir.
    Yürek Çıkmazı 24.Bölüm
    S01E24 - Yürek Çıkmazı 24.Bölüm
    Baba evinden ayrılıp kendi ayaklarının üstünde durmaya başlayan Birsen hayatının en mutlu günlerini yaşıyordur. Ama Yılmaz onu mutsuz ve pişman etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Dündar’a çalışmaya başlayan Caner, Halil hakkında gerçekleri öğrenmek için Yılmaz’a gider, özellikle de Salkım Göreli’nin kim olduğunu öğrenmek istiyordur.
    Yürek Çıkmazı 25.Bölüm
    S01E25 - Yürek Çıkmazı 25.Bölüm
    Halil’in yaptığı fedakarlığı öğrenen Zeynep’in mutluluğu kadar acısı da büyüktür. Çünkü öğrendiği gerçekler, hayatta en çok güvendiği insanlardan birisi olan babası Cem’in korkunç yalanını da ortaya çıkarmıştır. Zeynep hayatındaki en zor yüzleşmelerden birini gerçekleştirebilmek için Halil’in desteğini ister. Diğer taraftan Dündar Göreli, Salkım’ı ona vermesi için Halil’i sıkıştırır.
    Yürek Çıkmazı 26.Bölüm
    S01E26 - Yürek Çıkmazı 26.Bölüm
    Yılmaz Kader’i öldürmek üzereyken Halil son anda yetişerek Kader’in hayatını kurtarmıştır. Ancak bu esnada kendinden geçen Yılmaz hiçbir şey hatırlamamaktadır. Polis, Kader’i öldürmekten Yılmaz’ı göz altına alır. Halil’in amacı Yılmaz’ı işlemediği bir cinayetten dolayı hapse attırmak değildir.
    Yürek Çıkmazı 27.Bölüm
    S01E27 - Yürek Çıkmazı 27.Bölüm
    Yılmaz cezaevine sevk edilmiştir. Caner ısrarla aynı şeyi söyler hep Yılmaz’a, bana Halil’i bitirecek bilgiyi ver, bende senin tutuksuz yargılanmanı sağlayacak kanıtı mahkemeye sunayım. İyice köşeye sıkışan Yılmaz Feride üzerinde yoğun bir baskı uygulamaya başlar. Birsen, Feride’yi babasının zehirli etkisinden kurtarmak için sevgiyle yaklaşır kardeşine.
    Yürek Çıkmazı 28.Bölüm Final
    S01E28 - Yürek Çıkmazı 28.Bölüm Final
    Halil ve Zeynep asıl planları için harekete geçer. Sonunda Yılmaz’ı yaptığı kötülüklerle yüzleştireceklerdir. Peki Yılmaz günahlarını kabul edecek midir yoksa nefretle inkar etmeye devam edecek midir? Yılmaz’ı hapishanede ziyaret ederek yapmasını istediği şeyi söylerler.

    Hayran tepkileri

    Back to Top