Hesabım
    Ateş Kuşları
    1. Sezon
    Ateş Kuşları

    Sezon bilgisi:

    21 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 13 Ocak 2023
    177 Fotoğraf | 21 Video
    İlayda Alişan
    İlayda Alişan
    Hande Soral
    Hande Soral
    Burak Tozkoparan
    Burak Tozkoparan
    Görkem Sevindik
    Görkem Sevindik
    Ateş Kuşları 21.Bölüm Fragmanı 1:05
    Ateş Kuşları 21.Bölüm Fragmanı
    70 gösterim
    Ateş Kuşları 20.Bölüm Fragmanı 1:19
    Ateş Kuşları 20.Bölüm Fragmanı
    57 gösterim
    Ateş Kuşları 19.Bölüm Fragmanı 1:19
    Ateş Kuşları 19.Bölüm Fragmanı
    28 gösterim
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    1. sezon bölümleri
    Ateş Kuşları 1.Bölüm Fotoğrafları
    S01E01 - Ateş Kuşları 1.Bölüm Fotoğrafları
    Köksüzlerin kaderi bir gece çöpte bebek bulmaları ile değişir. Mercan çocuk yaşta anne olur köksüzlere. Ali de baba… Kendilerine bakamayan köksüzler bu bebeği çöpten buldukları ile de olsa büyütmeye karar verirler. Ama bu kolay olmayacaktır. Çünkü aynı gece büyük bir günaha gebedir. Köksüzlerin ömür boyu sırtlarında taşıyacakları bu sır en çok da Ali’nin canını yakacaktır.
    Ateş Kuşları 2.Bölüm
    S01E02 - Ateş Kuşları 2.Bölüm
    Barbaros Komiser, Nizam Eyüboğlu'na verdiği sözü sonunda tutmuş, kızı Lara'yı bulmuştur. Barbaros, Gülayşe'yi kardeşlerinden ayırmayı nasıl başaracaktır? Ateş Kuşları ise kimliksizlik ve parasızlık yüzünden yuvalarını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceklerdir.
    Ateş Kuşları 3.Bölüm
    S01E03 - Ateş Kuşları 3.Bölüm
    Yuvaları kül olan Ateş Kuşları, evsiz barksız kalır ve başladıkları noktaya yani sokaklara geri dönerler. Geçmişte Köksüzler, İstanbul'un tepesine kurdukları ilk yuvalarında aile olmaya ve hayatta kalmaya çalışırlar.
    Ateş Kuşları 4.Bölüm
    S01E04 - Ateş Kuşları 4.Bölüm
    Ali, Gülayşe'yi Çatal'dan korumaya, Mercan'la Zıpkın da babasına kavuşturmaya çalışırken Gülayşe, Yakup için gözünü karartıp tehlikeli sulara dalar. Çatal'ın inine girer. Üzerine bir de Çatal'ın zulasını çalar.
    Ateş Kuşları 5.Bölüm
    S01E05 - Ateş Kuşları 5.Bölüm
    Ateş Kuşları'nda Çatal, Köksüzler'in peşine düşerken Gülayşe de Barbaros için ağabeyi Ali'yi karşısına alıyor. Zıpkın ise Gülayşe'yi babasına kavuşturmak için Köksüzler yeminini bozmaya niyetlidir.
    Ateş Kuşları 6.Bölüm
    S01E06 - Ateş Kuşları 6.Bölüm
    Ali ve Zıpkın, Gülayşe'yi bulmak için Barbaros'u tanıyan kişinin, Mete'nin peşindedir. Naz ve Menderes, 20 yıl önce çöpe bıraktıkları o bebeğin, Gülayşe'nin karşısındadır! Ateş Kuşları'nın en büyük kâbusu gerçek olur. Gülayşe, bu kez Çatal'ın ağına düşer.
    Ateş Kuşları 7.Bölüm
    S01E07 - Ateş Kuşları 7.Bölüm
    Nizam’ın beklediği o gün nihayet gelir. Televizyon karşısındadır. Gözyaşları içinde yıllardır kayıp olan kızına seslenir. Artık kaçış yoktur. Mercan, Zıpkın’ı daha fazla oyalayamaz. Nizam’a her şeyi anlatmak için kapıdadır!
    Ateş Kuşları 8.Bölüm
    S01E08 - Ateş Kuşları 8.Bölüm
    Şirin’in yıllar önce gömdüğü büyük sırrı gün yüzüne çıkar. Barbaros Çatal’ın oğludur. Barbaros’un asıl imtihanı işte şimdi başlar. Barbaros, yıllardır kovaladığı en büyük düşmanının babası olduğunu öğrenecek mi? Bunca yıl bu gerçeği saklayan Şirin, Barbaros’un yüzüne nasıl bakacak?
    Ateş Kuşları 9.Bölüm
    S01E09 - Ateş Kuşları 9.Bölüm
    Gülayşe; Zümrüt’e karşı gelirken Sabit ise Barbaros’un polis olduğunu öğrenir. Öte yandan, Gülayşe ve Barbaros ilk yemeklerini yiyeceklerdir. Gülayşe, Barbaros’un polis olduğu gerçeğini öğrenecek midir?
    Ateş Kuşları 10.Bölüm
    S01E10 - Ateş Kuşları 10.Bölüm
    Gülayşe, çevresindeki sır çemberinden habersiz Barbaros’la kimsesiz çocuklara yardım etmenin hayalini kurar. Onlar için bir iftar sofrası hazırlar. Hep birlikte yemek yerken izledikleri televizyonda şimdi Nizam canlı yayındadır. Kızına seslenir. Gülayşe’nin tüm dikkati televizyondaki gözü yaşlı babadadır. Yoksa babası olduğunu öğrenecek mi?
    Ateş Kuşları 11.Bölüm
    S01E11 - Ateş Kuşları 11.Bölüm
    Ateş Kuşları için yolun sonu mu? Nizam Eyüboğlu’nun canlı yayına çıkmasından sonra Ateş Kuşları’nın sırları bir bir ortaya saçılır. Barbaros, Ateş Kuşları’nın Bahar Eyüboğlu cinayetinden de Lara’dan da haberdar olduğunu öğrenir.
    Ateş Kuşları 12.Bölüm
    S01E12 - Ateş Kuşları 12.Bölüm
    Hacer, yıllardır görmediği yeğeni Lara'nın gözlerinin içine bakmaktadır. Mercan ve Zıpkın'ın köşke girmek için çevirdiği tüm dolapları öğrenen Hacer, Gülayşe'yi babasına götürecek mi?
    Ateş Kuşları 13.Bölüm
    S01E13 - Ateş Kuşları 13.Bölüm
    Gülayşe’nin zamansız aşk ilanıyla sarsılan Barbaros, Gülayşe’ye yalan söylemeye devam etmeye dayanamaz ve ona gerçekleri anlatmaya başlar. İlk adım, polis olduğunu söylemektir.
    Ateş Kuşları 14.Bölüm
    S01E14 - Ateş Kuşları 14.Bölüm
    Gülayşe, hayatında ilk kez Ateş Kuşları dışında birine güvenmişken, Barbaros'un polis çıkmasıyla baş etmekte zorlanır. Barbaros ilk defa açık açık Gülayşe'ye aşkını itiraf eder. Gülayşe duyduklarıyla çok sarsılır.
    Ateş Kuşları 15.Bölüm
    S01E15 - Ateş Kuşları 15.Bölüm
    Gülayşe, Sabit’in Barbaros’u ve unuttuklarını hatırlaması için Sabit’le Barbaros’u bir araya getirir. Planı işe yarar, Sabit olanları hatırlamaya ve Gülayşe’ye anlatmaya başlar.
    Ateş Kuşları 16.Bölüm
    S01E16 - Ateş Kuşları 16.Bölüm
    Menderes’in Nermin’i öldürmesi, Barbaros ve Ali için oyunu değiştirir. Kanıt peşinde koşacak vakit yoktur, Menderes daha ileri gitmeden bir an önce hapse atılması gerekmektedir. Ali ve Barbaros bu sebeple Çatal’a olan büyük nefretlerini bir kenara koyup anlaşma teklif ederler. Çatal bu anlaşmayı kabul edecek mi?
    Ateş Kuşları 17.Bölüm
    S01E17 - Ateş Kuşları 17.Bölüm
    Menderes yolun sonuna geldiğinin farkındadır. Yapılacak tek bir şey vardır o da Barbaros’u ortadan kaldırmak! Çatal, oğlu Barbaros’u bu kez koruyabilecek mi?
    Ateş Kuşları 18.Bölüm
    S01E18 - Ateş Kuşları 18.Bölüm
    Barbaros ve Gülayşe, Nizam Eyüboğlu’nun radarına girerler. Ama Barbaros’un bu sevdadan vazgeçmeye niyeti yoktur, aksine aşkını tüm sırlardan arındırmanın peşindedir. Annesini Sare’ye götürüp davadan çekilir ve Gülayşe’ye beşiğinden onu ilk alanın annesi olduğunu itiraf eder. Gülayşe bu itirafı nasıl karşılayacak? Gülayşe’nin doğduğu odada neler yaşanacak?
    Ateş Kuşları 19.Bölüm
    S01E19 - Ateş Kuşları 19.Bölüm
    Sare, Menderes'in cinayetiyle ilgili sorgulamak üzere Ali ile Zıpkın'ı gözaltına alır. Mercan tutmayan bacaklarıyla mola yerinde tek başına kalır. Şimdi Mercan bir yerde Gülayşe bir yerde çaresizlerdir.
    Ateş Kuşları 20.Bölüm
    S01E20 - Ateş Kuşları 20.Bölüm
    Barbaros 'un annesinin ölüm haberini vermek Gülayşe'ye düşer. Barbaros bu acı haberle yıkılır. Barbaros, annesinin intihar ettiğine inanacak mı?
    Ateş Kuşları 21.Bölüm
    S01E21 - Ateş Kuşları 21.Bölüm
    Kara, Köksüzler’in tüm günahlarını sırtında taşıyarak gelir. Pandora’nın kutusu artık kapanmamak üzere açılır. Kara bunca yıl beklettiği öfkesi ile Ateş Kuşları’nın hayatlarını alt üst edecektir. Yıllar önce yapılan seçimin bedelini bugün herkes ödeyecektir! Ateş Kuşları bu imtihanı atlatabilecek mi yoksa Kara intikamını başarıyla alacak, Ateş Kuşları sonsuza kadar dağılacak mı?

    Hayran tepkileri

    Back to Top