Hesabım
    Hayatımın Şansı
    1. Sezon
    Puanım :
    Hayatımın Şansı

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 14 Aralık 2022
    46 Fotoğraf | 9 Video
    Alican Yücesoy
    Alican Yücesoy
    Şifanur Gül
    Şifanur Gül
    Musa Uzunlar
    Musa Uzunlar
    Erkan Avcı
    Erkan Avcı
    Hayatımın Şansı 9.Bölüm Fragmanı 0:45
    Hayatımın Şansı 9.Bölüm Fragmanı
    147 gösterim
    Hayatımın Şansı 8.Bölüm Fragmanı 0:59
    Hayatımın Şansı 8.Bölüm Fragmanı
    17 gösterim
    Hayatımın Şansı 7.Bölüm Fragmanı 1:01
    Hayatımın Şansı 7.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    • Fotoğraf Hayatımın Şansı
    • Fotoğraf Hayatımın Şansı
    • Fotoğraf Hayatımın Şansı
    • Fotoğraf Hayatımın Şansı
    • Fotoğraf Hayatımın Şansı
    • Fotoğraf Hayatımın Şansı
    • Fotoğraf Hayatımın Şansı
    • Fotoğraf Hayatımın Şansı
    • Fotoğraf Hayatımın Şansı
    1. sezon bölümleri
    Hayatımın Şansı 1.Bölüm
    S01E01 - Hayatımın Şansı 1.Bölüm
    Yonca, küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşlarının ortasında genç bir annedir. Bir yandan hayatın zorlukları ile tek başına boğuşurken, bir yandan da Sare’nin biyolojik babasının açtığı velayet davası ile uğraşmaktadır. Her şeyin çıkmaza girdiği bir anda, hayatını değiştiren bir teklif alır. Artık Yonca için yeni bir hayat başlıyordur. Ama bilmediği; yağmurdan kaçarken, doluya tutulacağıdır.
    Hayatımın Şansı 2.Bölüm
    S01E02 - Hayatımın Şansı 2.Bölüm
    Yonca, Turgay’ın teklini kabul etmiştir. Artık onun için yeni bir hayat başlıyordur. Ama önce kızını Alpay’dan alması, sonra da “şansı sayılar” oynayıp gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyordur. Gerçekler onun için çok yıkıcı olacaktır. Hayatını altüst edecek şeyler öğrenecekti
    Hayatımın Şansı 3.Bölüm
    S01E03 - Hayatımın Şansı 3.Bölüm
    Yonca, “Şanslı Sayılar” talihlisi olarak parasını alır ve ilk işi kızı Sare ile birlikte harika bir gün geçirmek olur. Yonca’nın peşinde olan Erman ve Behçet ise onun izini çoktan bulmuştur. Otele dönen Yonca, peşindeki adamları gördüğünde korku dolu anlar yaşar. Onları atlatmak için adeta zamanla yarışır. Öte yandan, Yonca konusundaki şüphelerinde haklı olduğunu anlayan Rüzgar da her yerde onu aramaktadır. Yonca ise yeniden evsiz ve kaçıyordur.
    Hayatımın Şansı 4.Bölüm
    S01E04 - Hayatımın Şansı 4.Bölüm
    Turgay’ın gerçekte kim olduğunu kardeşlerinden öğrenmek isteyen Yonca, Doğa’nın en büyük korkusuna tanıklık eder. Erman’ın yeniden ortaya çıkması Doğa’yı kötü etkilerken Turgay’ı da bir hayli öfkelendirir. Olanlardan sonra Turgay ile yüzleşen Yonca ise ne kadar tehlikeli bir işin içinde olduğunu bir kez daha anlar.
    Hayatımın Şansı 5.Bölüm
    S01E05 - Hayatımın Şansı 5.Bölüm
    Doğa, Yonca’nın teklifini kabul eder. Artık onların gidiş hazırlığı başlar... üç kız kardeş planlandığı gibi yurt dışına gideceklerdir...Turgay ise Rüzgar’ı kendi ile işbirliği yapması için ikna etmeye çalışıyordur. Diğer yandan ise hiç beklenmedik bir ittifak doğmak üzeredir... Canan ile Erman ortak amaçları için bir araya gelirler.
    Hayatımın Şansı 6.Bölüm
    S01E06 - Hayatımın Şansı 6.Bölüm
    Havalimanında kaçmak üzere olan kızlarımız, hiç ummadıkları bir yerden darbe yerler... Artık her şey sil baştan başlayacak, kartlar yeniden karılacaktır... Rüzgar ile Yonca yeni kararların arifesinde birbirlerine giderek yakınlaşıyorlardır.
    Hayatımın Şansı 7.Bölüm
    S01E07 - Hayatımın Şansı 7.Bölüm
    Havalimanında kaçmak üzere olan kızlarımız, hiç ummadıkları bir yerden darbe yerler... Artık her şey sil baştan başlayacak, kartlar yeniden karılacaktır... Rüzgar ile Yonca yeni kararların arifesinde birbirlerine giderek yakınlaşıyorlardır. Canan ise, Erman ile birlikte Sare’yi almak için girdiği yolda; sadece onu değil tüm karakterlerimizi derinden sarsacak acı bir olaya neden olur.
    Hayatımın Şansı 8.Bölüm
    S01E08 - Hayatımın Şansı 8.Bölüm
    Erman yüzünden şanslı sayılar yolsuzluğu üzerinde duran savcının Alpay olduğunu öğrenen Mazhar’ın hem Alpay’a hem de Rüzgar ve Yonca’ya büyük bir sürprizi vardır. Alpay’ın şanslı sayılar yolsuzluğunu öğrenmiş olması Yonca’yı köşeye sıkıştırır. Yonca’nın korkusunun farkında olan Rüzgar, ona iyi geleceğini düşünerek, kendi evinde Yonca ve ailesinin olduğu bir akşam yemeği organize eder.
    Hayatımın Şansı 9.Bölüm Final
    S01E09 - Hayatımın Şansı 9.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top