Hesabım
    Ömer
    1. Sezon
    Ömer

    Sezon bilgisi:

    21 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 9 Ocak 2023
    195 Fotoğraf | 20 Video
    Selahattin Paşalı
    Selahattin Paşalı
    Gökçe Bahadır
    Gökçe Bahadır
    Barış Falay
    Barış Falay
    Merve Dizdar
    Merve Dizdar
    Ömer 21.Bölüm Fragmanı 0:59
    Ömer 21.Bölüm Fragmanı
    721 gösterim
    Ömer 20.Bölüm Fragmanı 0:48
    Ömer 20.Bölüm Fragmanı
    190 gösterim
    Ömer 19.Bölüm Fragmanı 0:44
    Ömer 19.Bölüm Fragmanı
    167 gösterim
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    • Fotoğraf Ömer
    1. sezon bölümleri
    Ömer 1.Bölüm
    S01E01 - Ömer 1.Bölüm
    Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, bu kaybın sızısı yüreğinde, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile hayatlarını sürdürmeye devam ederler. Üç kardeşin en küçüğüdür. Anne yarısı bildiği ablası Nisa, babasının ve abisi Tahir’in istemediği bir evlilik yaparak, aileden kopmuş, bu durum Ömer’in ruhunu derinden yaralamıştır.
    Ömer 2.Bölüm
    S01E02 - Ömer 2.Bölüm
    Oğluyla birlikte yeni yaşamına uyum sağlamaya çalışan Gamze, hayatını devam ettirebilmek için annesinin şartlarını kabul etmek zorunda kalır. Ancak Ömer'e karşı hissettikleri, annesine verdiği sözü tutması önündeki en büyük engeldir.
    Ömer 3.Bölüm
    S01E03 - Ömer 3.Bölüm
    Kocasının ihanetinin her geçen gün yeni bir boyutunu öğrenen Nisa, çaresizlikle kıvranırken, sıkıntılarını Gamze’ye açar. Farklı hayatlar içinde görünseler de, aslında iki kadın da benzer acılarla boğuşmaktadır. Gamze’nin Nisa’ya uzattığı yardım eli, kendi hayatında da bir krize yol açar.
    Ömer 4.Bölüm
    S01E04 - Ömer 4.Bölüm
    hanete uğramanın acısıyla kıvranan Nisa, beş çocuğuyla geçimini sürdürebilmenin bir yolunu aramaktadır. Ailesinden gizli iş aramaya başlar fakat bu sırada çocukların bakımını üstlenen kızı Emine çaresiz kalır. Beklenmedik bir anda Gamze’nin Nisa’nın çocuklarına yardım eli uzatması, Gamze ve Ömer’in her şeye rağmen yeniden yakınlaşmalarına neden olur.
    Ömer 5.Bölüm
    S01E05 - Ömer 5.Bölüm
    Gamze kalbinin kapılarını sonunda Ömer’e açar. Fakat artık her şey için çok geç olduğunun bilincinde olan Ömer, hasretini çektiği bu kelimelerin Gamze’nin dudaklarından dökülmesini acıyla izler. Ömer çırpınan kalbinin sesine rağmen Süreyya’ya verdiği söze sadık kalır.
    Ömer 6.Bölüm
    S01E06 - Ömer 6.Bölüm
    Hem terk edilmenin acısıyla hem de maddi sorunlarla boğuşan Nisa, kardeşi Ömer’e ve Gamze’ye en zor anlarında yardım etmekten geri durmaz. Diğer yandan yoksulluk ve çaresizlik onu bir kez daha Emine ile karşı karşıya getirir. Nisa bu sefer yaşadığı acıların etkisiyle sakinliğini koruyamaz ve hemen pişman olacağı büyük bir hata yapar.
    Ömer 7.Bölüm
    S01E07 - Ömer 7.Bölüm
    İş bulmasıyla birlikte maddi olarak biraz rahatlayan Nisa bu sefer de çocuklarının tüm bakımının kızı Emine’ye kalması nedeniyle huzursuzdur. Bu duruma çare arayan Nisa, iş yerinde yaşadığı talihsiz kaza sonucu ailesinin çalıştığını öğrenmesi tehlikesiyle karşı karşıya kalır.
    Ömer 8.Bölüm
    S01E08 - Ömer 8.Bölüm
    Nisa’nın evinde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğundan şüphelenen Reşat, kızının yaşadığı maddi sıkıntıların farkına varır. Bu sırada okuldaki Yaman’ın Emine’ye babasıyla ilgili söyledikleri, Emine ve Nisa arasında bir gerilime yol açar. Emine annesine inanmış görünse de Yaman’ın sözleri içinde şüphe uyandırmıştır.
    Ömer 9.Bölüm
    S01E09 - Ömer 9.Bölüm
    Nisa yaşadığı maddi sıkıntıları babası ve kardeşlerine belli etmemek için çabalasa da, Reşat bir şeylerin yolunda gitmediğini çoktan fark etmiştir. Gamze, bir çözüm arayışında olan Nisa’ya yardım eli uzatır.
    Ömer 10.Bölüm
    S01E10 - Ömer 10.Bölüm
    Süreyya’ya haksızlık ettiğinin farkına varan Ömer, onun gönlünü alır ve birlikte gelinlik bakmaya giderler. Süreyya, evlilik heyecanını doyasıyla yaşarken Tuna'dan gelen ani bir haberle sarsılır. Ömer’in bir kez daha kendisi yerine Gamze’yi seçmesi Süreyya’nın daha ciddi bir karar almasına yol açar. Karşısında kararlı bir Süreyya gören Ömer için artık bir seçim yapmak kaçınılmazdır.
    Ömer 11.Bölüm
    S01E11 - Ömer 11.Bölüm
    Nisa Tahir’in tehditlerine rağmen gizlice restoranda çalışmaya başlar. Yaman ile babasını bulmak için işbirliği yapan Emine ise git gide amacına daha da yaklaşmaktadır. Bu sırada Gamze ve Erdal’ın Nisa’yı Tahir’den korumak için yaptığı plan ters teper ve Ömer’le Gamze arasında tartışmanın yeniden alevlenmesineneden olur.
    Ömer 12.Bölüm
    S01E12 - Ömer 12.Bölüm
    Yeni işine alışmaya çalışan Nisa, Hakan’ın boşanma davası açtığı haberiyle yıkılır. Kardeşlerini Gamze’den uzak tutmak isteyen Tahir, Nisa’yı ve çocukları kendi evine getirir. Bu taşınmayı engellemek isteyen Şükran ise, sıra dışı bir yola başvurur.
    Ömer 13.Bölüm
    S01E13 - Ömer 13.Bölüm
    Ömer ve Süreyya’nın yakınlaştığını gören Gamze ani bir kararverir ve Erdal’la evlenmek için ilk adımı atar. Bu yakınlaşma Ömer için ise çok daha farklı bir anlama gelmektedir. Ne kadar çabalasa da Süreyya'yı sevemeyeceğini böylece fark eden Ömer daha fazla dayanamaz ve herkesi karşısına alma pahasına nişanı bozar ve Süreyya’dan ayrılır.
    Ömer 14.Bölüm
    S01E14 - Ömer 14.Bölüm
    Hakan'ın yokluğunda türlü sıkıntılarla boğuşan Nisa, kocasının dönüşüyle daha büyük sorunlarla karşı karşıya kaldığını fark eder. Gamze ve Ömer arasındaki ilişkiyi öğrenen Hakan, bu bilgiyi Nisa'ya şantaj yapmak için kullanır. Hakan'ın alkol bağımlılığı ve dengesiz davranışları Nisa'nın işini daha da zorlaştırır.
    Ömer 15.Bölüm
    S01E15 - Ömer 15.Bölüm
    Hakan'ın iş yerine gelmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Nisa, evdenkovulan Ömer'i evine alır. Her şeye rağmen babasıyla ilişkisini düzelten Nisa, Reşat’ın bu durumu öğrenmesiyle büyük bir sınav vermek zorunda kalacaktır.
    Ömer 16.Bölüm
    S01E16 - Ömer 16.Bölüm
    Kardeşinin Gamze ile evlendiğini öğrenen Nisa, bunun şaşkınlığını atlatamadan Hakan'ın şantajlarına maruz kalmaya başlar. Artık elinde Nisa’ya karşı güçlü bir koz olan Hakan gözünü iyice karartır ve Zerrin’in karşısına çıkar. Fakat onları bir sürpriz beklemektedir.
    Ömer 17.Bölüm
    S01E17 - Ömer 17.Bölüm
    Gamze sonunda Erdal'a ayrılmak istediğini söyler. Bu ani gelişme Erdal'ın, Süreyya'nın Ömer ve Gamze’yle ilgili iddialarını bir kez daha düşünmesine neden olur. Gamze’nin Erdal’dan ayrıldığını öğrenen Süreyya, şüphelerinin doğru olduğunu görünce çılgına döner ve Ömer'den intikam almak için gözünü karartır.
    Ömer 18.Bölüm
    S01E18 - Ömer 18.Bölüm
    Hakan yüzünden sıkıntıları hiç bitmeyen Nisa, Fatma'nın onları evden çıkarmak istemesiyle başka büyük bir sorunla daha yüzleşmek zorunda kalır. Emine'nin ilişki yaşadığı kişinin Zerrin'in oğlu olduğunu öğrenmesiyse, birbirine en başından beri destek olan Nisa ve kızını karşı karşıya getirir.
    Ömer 19.Bölüm
    S01E19 - Ömer 19.Bölüm
    Ömer, Hakan’ın Gamze’yi tehdit ettiğini öğrenir fakat Hakan çoktan herkesin hayatını cehenneme döndürecek bir bombanın fitilini ateşlemiştir. Sözünü dinlemeyen kızını cezalandırmak isteyen Fatma, Gamze'yi hayattaki en değerli varlığından, Tuna'dan ayırmak için harekete geçer.
    Ömer 20.Bölüm
    S01E20 - Ömer 20.Bölüm
    Hakan'ın iş yerine gelmesi, tek başına evini geçindirmek ve ayakta durmak için mücadele eden Nisa ile aralarında büyük bir kavganın yaşanmasına sebep olur. Emine'nin Yaman'la olan yakınlığını sürdürmesiyse Nisa için günden güne daha da büyüyen bir sıkıntıdır.
    Ömer 21.Bölüm
    S01E21 - Ömer 21.Bölüm
    Haluk'un Tuna'yı götürmesiyle kahrolan Gamze, oğlunun sevgisi ve güvenini kaybettiğini görmenin acısını yaşar. Onu geri almaya çalışsa da Haluk'un Tuna ve onun için hazırladığı plan Gamze'yi daha büyük bir çıkmaza doğru sürükler. Gamze'nin üzülmesine dayanamayan Ömer, Tuna'yı geri almak için ailesi ve Erdal'la birlikte harekete geçer.

    Hayran tepkileri

    Back to Top