Hesabım
    Aile
    1. Sezon
    Aile

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 7 Mart 2023
    120 Fotoğraf | 13 Video
    Serenay Sarıkaya
    Serenay Sarıkaya
    Kıvanç Tatlıtuğ
    Kıvanç Tatlıtuğ
    Nejat İşler
    Nejat İşler
    Canan Ergüder
    Canan Ergüder
    Aile 13.Bölüm Fragmanı 0:59
    Aile 13.Bölüm Fragmanı
    126 gösterim
    Aile 12.Bölüm Fragmanı 0:55
    Aile 12.Bölüm Fragmanı
    47 gösterim
    Aile 11.Bölüm Fragmanı 1:07
    Aile 11.Bölüm Fragmanı
    100 gösterim
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    1. sezon bölümleri
    Aile 1.Bölüm
    S01E01 - Aile 1.Bölüm
    Aile 2.Bölüm
    S01E02 - Aile 2.Bölüm
    Devin, Hülya ile katıldığı etkinlikte yaşananlardan sonra bir karar alır. Ama Aslan’la geçireceği ilk gecede aralarındaki çekime yenik düşerken, Aslan’ın hiç beklemediği hamlesiyle karşı karşıya kalır. İkili arasında ipler kopma noktasına gelir. Ancak bir araya geldikleri sürpriz bir sofrada yaşananlar, Devin’i hayatıyla ilgili büyük bir karar almaya iter. Bu karar, Aslan ve Devin’in yolculuklarındaki en önemli kırılma noktası olacaktır.
    Aile 3.Bölüm
    S01E03 - Aile 3.Bölüm
    Devin’in evlenme teklifinden sonra Aslan ve Devin, birbirlerini daha yakından tanımaya karar verirler. Çiftlikte çıkan bir kriz, Aslan’ı Devin’in içindeki potansiyelle; ertesi gece yaşanacak tatsız bir olay ise Devin’i Aslan’ın karanlık tarafıyla tanıştırır. Yaşananlar, Aslan ve Devin’in ilişkilerini sorgulamalarına neden olsa da ikisi de birbirine karşı koyamaz.
    Aile 4.Bölüm
    S01E04 - Aile 4.Bölüm
    Ani evlilik haberi çiftlikte büyük yankı uyandırır. En büyük korkusuyla karşı karşıya kalan Hülya, bu düğünü engellemek için en güçlü kozunu devreye sokar: Aslan’la ayrı oldukları dönemde Devin’i terapiye ikna eden Cihan. Şüphesiz ki Cihan, bu düğünün en önemli konuklarından biri olacaktır.
    Aile 5.Bölüm
    S01E05 - Aile 5.Bölüm
    Çiftliğe yapılan silahlı saldırıyla birlikte Devin, hayatının belki de en zor günlerini yaşarken sadece bir kişinin desteğine ihtiyaç duyar: Aslan. Lakin Aslan yerine kendini bir koruma ordusuyla bulur. Hülya ise başta Devin olmak üzere aile üyeleri üstündeki baskıyı iyice arttırır.
    Aile 6.Bölüm
    S01E06 - Aile 6.Bölüm
    İbo, çıkan yangından sonra Aslan ile yeni bir mücadeleye girer ve büyük bir hamle yapar. Aslan’ı en büyük korkusuyla, Yusuf Soykan’ın oğluna bıraktığı mektupla yüzleştirecektir. Ancak babasının hatıralarıyla sarsılan tek kişi Aslan değildir. Cihan da aynı duygularla Devin’in kapısını çalar. Devin bu konuda Cihan’a iyi gelirken; Aslan’a zarar verecektir.
    Aile 7.Bölüm
    S01E07 - Aile 7.Bölüm
    Aslan ve Devin, beklenmedik bir olay sebebiyle haftalar sonra bir araya gelseler de barışmak için herhangi bir adım atmazlar. Ancak o gece, birbirlerine olan hisleri sayesinde ilişkileri bir kez daha büyük bir sınavdan geçecektir.
    Aile 8.Bölüm
    S01E08 - Aile 8.Bölüm
    Aslan ve Devin, öğrendikleri gerçekle yüzleşemeden; gelen bir telefonla kendilerini hastanede bulurlar. Yağmur’un tedavisi sürerken; ona bunu yapanın Serhat Koruzade olduğunu öğrenen Hülya ise ailesini korumak için harekete geçer.
    Aile 9.Bölüm
    S01E09 - Aile 9.Bölüm
    Serhat’ın ölümü Soykanlar için büyük bir savaşın başlangıcıdır. Serhat’ın avukatı Suat, tüm yaşananları öğrenir ve her şeyi İlyas’a anlatmakla tehdit eder. Aslan bu sorunu çözmek için Cihan’la iş birliğine devam ederken; iki kardeş Suat’ın peşine düşerler. Ancak bulduklarında tüm planlarını değiştirecek bir sürprizle karşılaşacaklardır.
    Aile 10.Bölüm
    S01E10 - Aile 10.Bölüm
    İlyas’ın ani gelişinden sonra Soykanlar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya gelirken; İlyas oğlunun bir anda ortadan kaybolmasının nedenini araştırmaya başlar. Gerçeklerin ortaya çıkması artık an meselesidir.
    Aile 11.Bölüm
    S01E11 - Aile 11.Bölüm
    Soykanların karşısında artık babasına dönüşmüş bir Aslan vardır. Bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilen Aslan, Devin’i kendinden korumak için ona köprüden önceki son çıkışı gösterir.
    Aile 12.Bölüm
    S01E12 - Aile 12.Bölüm
    İlyas’ı durdurmak için Hülya ve İbo yeni bir yol ararken, Aslan ailesine yaşatılanların bedelini ödetmek için bir plan kurar. Üstelik Aslan bu planında Cihan’la birlik olacaktır. Diğer taraftan İlyas’ın hedefinde ise Devin vardır.
    Aile 13.Bölüm Sezon Finali
    S01E13 - Aile 13.Bölüm Sezon Finali
    Hülya’nın verdiği karardan sonra Aslan’ı öldürmeyi planlayan İlyas, büyük bir sürprizle karşılaşır. Karşılıklı silahlar patlamadan hemen önce İlyas, evlatlık sırrı ve ailenin kanlı geçmişiyle ilgili Aslan’a büyük bir ipucu verir. Şimdi Aslan’ın aklında tek bir soru vardır. İlyas’ın söyledikleri doğru mudur?

    Hayran tepkileri

    Back to Top