Hesabım
    Aile
    2. Sezon
    Puanım :
    Aile

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 3 Ekim 2023
    164 Fotoğraf | 17 Video
    Aile 30.Bölüm Fragmanı 1:00
    Aile 30.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    Aile 29.Bölüm Fragmanı 1:07
    Aile 29.Bölüm Fragmanı
    17 gösterim
    Aile 28.Bölüm Fragmanı 1:19
    Aile 28.Bölüm Fragmanı
    21 gösterim
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    • Fotoğraf Aile
    2. sezon bölümleri
    Aile 14.Bölüm
    S02E01 - Aile 14.Bölüm
    Devin sızan videodan sonra soluğu herkesten uzak bir sahil kasabasında alır. Ancak tek bir kişiden kaçamayacaktır: Aslan. Aslan, yeniden aile olabilmek ve Devin’in yaralarını sarabilmek için onu ikna etmeye çalışır. Ancak Devin bu aşk için ödediği bedelleri kolay kolay unutamayacaktır.
    Aile 15.Bölüm
    S02E02 - Aile 15.Bölüm
    Aile şimdi hiç beklemediği büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Aslan kontrolü yeniden eline alabilmek için Tolga’yı bulmaya çalışırken; Hülya tüm yaşananların tek sorumlusu olarak gördüğü Devin’e hain bir tuzak kurar.
    Aile 16.Bölüm
    S02E03 - Aile 16.Bölüm
    Devin’in çocuklar için çiftlik eve dönmesiyle birlikte Soykanlar için yeni bir dönem başlarken; açılan soruşturmada Soykanlara büyük bir para cezası kesilir. Cezayı ödeyebilmek için marinada ortak arayışına giren Aslan’ın kapısını çalacağı ilk kişi Adana’da yaşayan halası Nedret Soykan olur. Ancak Nedret bu teklifi kabul etmek için Hülya’dan onu zorlayacak bir şey ister. İki kadın arasında geçmişte yarım kalan hesaplar yeniden açılacaktır.
    Aile 17.Bölüm
    S02E04 - Aile 17.Bölüm
    Çiftlik evde çıkan yangının ardından Hülya hayattaki en büyük kalesi olan evini kaybetmenin acısını yaşarken; Aslan, Leyla’yı hapisten kurtarmak için elinden geleni yapar. Bunun için de Melek’in yaşaması gerekmektedir.
    Aile 18.Bölüm
    S02E05 - Aile 18.Bölüm
    Hülya, artık evinde ağırlayacağı acımasız düşmanına karşı hakimiyetini sürdürmeye çalışırken geçmişten gelen sırlar yeniden su yüzüne çıkacaktır. Diğer yandan, Aslan, marinadaki egemenliğini korumak için işlerinin bozulmasına yol açan ihanetin izini sürecektir, bu haini bulmak için harekete geçer.
    Aile 19.Bölüm
    S02E06 - Aile 19.Bölüm
    Çocukların evden gitmek istemeleri üzerine Devin harekete geçer. Tek amacı ailesini bir arada tutmak olan Aslan, Devin’in vesayet davasının bir tarafı olduğunu öğrenir. Bu durum ikiliyi karşı karşıya getirirken; diğer taraftan Aslan elindeki kanıtlarla Serap’ın karşısına çıkar.
    Aile 20.Bölüm
    S02E07 - Aile 20.Bölüm
    Soykanlar, basında yer alan haberin ortaya çıkardığı sonuçları görmeye başladıkça, Aslan vesayet davasını büyük bir mücadeleye dönüştürmeyi planlayan Devin ve Nedret'le karşı karşıya gelir. Hülya, çıkan haberler yüzünden ifadesi alındığı için Devin ve Nedret'e karşı intikam almak amacıyla çift yönlü bir saldırı başlatırken, Nedret ise Devin'in içine büyük bir kurt düşürmek için oyunlarını oynamaya başlar.
    Aile 21.Bölüm
    S02E08 - Aile 21.Bölüm
    Tedavisine evde devam edilen İbo’nun odasında bulunan not, Hülya’nın şüphesini iyice arttırırken Devin, Bedri ile marinada karşı karşıya gelir.
    Aile 22.Bölüm
    S02E09 - Aile 22.Bölüm
    Devin’in hamile kalıp kalamayacağına dair verdiği tahlillerin sonucu çıkar. Devin soluğu hastanede alırken; Bedri ve İlyas işbirliğini öğrenen Aslan, ikiliyi birbirine kırdıracak bir plan kurar.
    Aile 23.Bölüm
    S02E10 - Aile 23.Bölüm
    Hülya’nın oğlunu kaybetmemek için hayatıyla oynadığı büyük kumardan sonra Aslan, evde kalmaya devam etmeleri karşılığında Hülya’nın iyileşmesi için ona bir şart koşar: Terapiye başlamak. Devin ise kendisine ulaşmaya çalışan Ergun’a karşı kapı duvar olur.
    Aile 24.Bölüm
    S02E11 - Aile 24.Bölüm
    Devin babasının yasını yaşarken, en büyük desteği Aslan’dan görmektedir. Ancak Ergun’un ölümünde cinayet şüphesi olduğunun ortaya çıkmasıyla Aslan ve Devin için yeni bir mücadele başlar. Aslan’ın araştırmaları Ergun’un ölümüne sebep olabilecek iki kişiyi işaret etmektedir.
    Aile 25.Bölüm
    S02E12 - Aile 25.Bölüm
    Çift terapisine devam eden Aslan ve Devin, baş başa bir tatile çıkmaya karar verirler. Ancak hastalığı ilerleyen Seher’in durumu kötüleşir. Aldıkları bu haberden sonra ikili tatillerini, Seher’in de doğum gününü kutlayacakları bir aile tatiline çevirirler. Ancak Seher’in son bir isteği vardır: Dünya gözüyle Cihan ve Serap’ı da bu tatilde görmek.
    Aile 26.Bölüm
    S02E13 - Aile 26.Bölüm
    Aile tatilinde ortaya çıkan gerçekler ve son gece yaşananlar herkesi derinden sarsar. Soykan lanetinden kurtulmak isteyen Aslan, Yusuf Soykan’ın adını her yerden silmek için harekete geçerken; geçmişte yaşananları itiraf etmesi için Hülya’ya süre verir.
    Aile 27.Bölüm
    S02E14 - Aile 27.Bölüm
    Devin’in sağlık durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşanır. Aslan soluğu hastanede alırken başta Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Devin(Serenay Sarıkaya) olmak üzere tüm aileyi etkileyecek büyük bir tehdit, ortaya çıkacağı gün için hazırlanmaktadır.
    Aile 28.Bölüm
    S02E15 - Aile 28.Bölüm
    Aslan, baba olmayı her şeyden çok istese de Devin’i kaybetme ihtimalini göze alamaz. Devin’in sağlığı için gebeliği sonlandırmaları gerektiğini düşünürken, Devin bu konuda kararsızdır. Peki ikili bebeğiyle ilgili ne karar verecektir?
    Aile 29.Bölüm
    S02E16 - Aile 29.Bölüm
    Seher’in kaybı herkesi derinden sarsarken; Aslan, Ferman’ın hayatta olduğunu öğrenir. Şimdi Aslan başlarındaki Babür belasının da Ferman’ın işi olduğundan şüphelenmeye başlamıştır. Cihan ise bu kez yarım bıraktığı işi tamamlamak üzere Ferman’ın peşine düşer.
    Aile 30.Bölüm Final
    S02E17 - Aile 30.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top