Hesabım
    Yüz Yıllık Mucize
    1. Sezon
    Puanım :
    Yüz Yıllık Mucize

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 23 Mart 2023
    123 Fotoğraf | 13 Video
    Ebru Şahin (II)
    Ebru Şahin (II)
    Birkan Sokullu
    Birkan Sokullu
    Zerrin Tekindor
    Zerrin Tekindor
    Necip Memili
    Necip Memili
    Yüz Yıllık Mucize 13.Bölüm Fragmanı 1:10
    Yüz Yıllık Mucize 13.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    Yüz Yıllık Mucize 12.Bölüm Fragmanı 1:00
    Yüz Yıllık Mucize 12.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    Yüz Yıllık Mucize 11.Bölüm Fragmanı 0:51
    Yüz Yıllık Mucize 11.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    • Fotoğraf Yüz Yıllık Mucize
    • Fotoğraf Yüz Yıllık Mucize
    • Fotoğraf Yüz Yıllık Mucize
    • Fotoğraf Yüz Yıllık Mucize
    • Fotoğraf Yüz Yıllık Mucize
    • Fotoğraf Yüz Yıllık Mucize
    • Fotoğraf Yüz Yıllık Mucize
    • Fotoğraf Yüz Yıllık Mucize
    • Fotoğraf Yüz Yıllık Mucize
    1. sezon bölümleri
    Yüz Yıllık Mucize 1.Bölüm
    S01E01 - Yüz Yıllık Mucize 1.Bölüm
    Asıl mesleği avukatlık olan ama yazmaya heves duyan ve ilk romanını yazmak için uğraşan Harika ise halası Süreyya tarafından büyütülmüştür ve halaları, kardeşi ve kuzenleriyle birlikte 8 kadın aynı evde yaşamaktadır. Evden romanını yazmak için ayrılan Harika’nın hiç ummadığı anda yolu Kemal’le kesişir.
    Yüz Yıllık Mucize 2.Bölüm
    S01E02 - Yüz Yıllık Mucize 2.Bölüm
    Harika, eve döndüğünde kendisi için getirdiği gelinliklerle bekleyen Pervin’i bulur. Harika’nın aklı düğününden çok romanındadır ama Cem’i de üzmek istemez. Kemal’den dinlediği hikayenin devamını öğrenmek için sabırsızlanan Harika, kendini onunla bir balıkçıda bulur. Cem, Harika’yı Kemal’den kıskanmaktadır ve ona Kemal’i görmemesi yönünde baskı yapar. Harika ise Kemal’den etkilenip ona beklenmedik bir adım atar.
    Yüz Yıllık Mucize 3.Bölüm
    S01E03 - Yüz Yıllık Mucize 3.Bölüm
    Kemal, peşindekilerin kim olduğunu anlamak ve durumu kontrol altına almak için Turgut’la bir plan yapar. Kemal, konaktakilerin de tehlikede olabileceğini düşünerek romanı bahane ederek Harika’yla görüşmek ister. Müzeyyen’in evdekilere sürprizi herkesi endişelendirir ve Kemal imdatlarına yetişir. Harika Cem’le ilişkisi konusunda gel gitler yaşadığını ve Kemal’den ne kadar etkilendiğini Süreyya’ya anlatınca Süreyya, Kemal’i yemeğe davet eder. Kemal yıllar sonra tekrar evindedir.
    Yüz Yıllık Mucize 4.Bölüm
    S01E04 - Yüz Yıllık Mucize 4.Bölüm
    Harika, Süreyya’nın tutumunun sebebini anlamaz ama Kemal’in yemekte onlarla beraber olmasından çok mutludur. Kemal ise konakta geçirdiği günlere bir yolculuk yapar. Müjde’nin konağa baskını herkesi şaşırtırken Kemal’in Harikalar’da yemekte olduğunu Müjde’den öğrenen Cem ise soluğu konakta alır.
    Yüz Yıllık Mucize 5.Bölüm
    S01E05 - Yüz Yıllık Mucize 5.Bölüm
    Cem’i kanlar içinde gören Harika ve konaktakiler Cem’i hızla hastaneye götürürler. Cem’in kendisini bu hale getirenin Kemal olduğunu söylemesi Süreyya’yı daha da sinirlendirirken Harika’nın da kafasını karıştırır. Kemal ise kendisini açıklamak ve Cem’in söyledikleriyle ilgili hesaplaşmak için soluğu hastanede alır.
    Yüz Yıllık Mucize 6.Bölüm
    S01E06 - Yüz Yıllık Mucize 6.Bölüm
    Süreyya’nın kendisine tokat atmasına çok içerleyen Harika, Kemal’le tekneye biner ancak kafasındaki sorulara cevap bulamayınca eve geri döner. Cem, Kemal’i Harika’dan ve konaktan uzak tutmak için elinden geleni ardına koymayacaktır. Kemal’in ise Harika’yı ve konaktakileri koruyabilmek için tek çıkış yolu konağa yerleşmek olur. Turgut; konağı kolaçan ederken kazan dairesinde bir mektup bulur. Kemal’e mektubu verdiğinde mektubu dedesinin yazdığını öğrenir. Harika, Kemal’in yaptıklarına anlam vermekte zorlanırken; Kemal kim olduğunu göremediği biri tarafından bıçaklanır ve onu bulan Harika olur.
    Yüz Yıllık Mucize 7.Bölüm
    S01E07 - Yüz Yıllık Mucize 7.Bölüm
    Kemal’i yaralı halde bulan Harika; Kemal’in hastaneye gitmeyi reddetmesi üzerine Zeren’den yardım ister. Kendisini bıçaklayanın Cem olduğunu anlayan Kemal, Cem’le yüzleşir. Süreyya’nın ise Harika’nın romanda yazdıklarını okuduktan sonra kafası iyice karışmıştır. Cem, Zeren’i sahne aldığı yerde izlemeye gider ve sırrına ortak olur. Canan’dan şüphelenmekte haklı çıkan Kemal, onun kime çalıştığını anlamak için bir hamle yapar.
    Yüz Yıllık Mucize 8.Bölüm
    S01E08 - Yüz Yıllık Mucize 8.Bölüm
    Harika’nın sürpriz doğum günü hazırlıkları için tüm konak el ele verir. Konağa gelen tebligat Süreyya’yı çok endişelendirir ve bir çıkış yolu bulmak zorunda kalır. Harika ise geri döndüğü işinde sürpriz bir müşteriyle karşılaşır. Turgut, Aysel’in parasını geri alır. Harika’nın 80’ler konseptli doğum gününde gelen çiçek başta Harika olmak üzere herkesi çok şaşırtır.
    Yüz Yıllık Mucize 9.Bölüm
    S01E09 - Yüz Yıllık Mucize 9.Bölüm
    Seray, Efe’ye hissettiklerini Aysel ve Miray’dan saklayamaz. Canan, Turgut’u köşeye sıkıştırmıştır. İşler her ikisi için de zorlaşır. Adnan ise konakla ilgili beklenmedik bir hamlede bulunur. Bu hamleden sonra Süreyya için evde kontrolü ele almak zorlaşır. Canan, hesabını kapamak üzere Kemal’i bulunduğu yere getirir ve ona kim olduğunu açıklar.
    Yüz Yıllık Mucize 10.Bölüm
    S01E10 - Yüz Yıllık Mucize 10.Bölüm
    Süreyya, Eşref’in mezarının boş olduğunu gördükten sonra kendine gelemez. Canan, Kemal’i Amerika’ya götürmek için hazırlıklarını tamamlarken, Turgut da Harika’nın yanında kalmanın bir yolunu bularak onu kontrol altında tutmaktadır. Müzeyyen, Süreyya için çok endişelidir.
    Yüz Yıllık Mucize 11.Bölüm
    S01E11 - Yüz Yıllık Mucize 11.Bölüm
    Canan intikam oyununu sürdürmekte kararlıdır ve son hamlesi konaktaki herkesin hayatını tehlikeye atacaktır. Düğüne gelen sürpriz misafir ise herkesi çok şaşırtır.
    Yüz Yıllık Mucize 12.Bölüm
    S01E12 - Yüz Yıllık Mucize 12.Bölüm
    Canan’ı konaktan uzaklaştırmayı başaran Kemal ve Turgut onu zapt etmek zorunda kalırlar. Annesiyle yaptığı konuşmadan sonra Kemal’in desteğine ihtiyaç duyan Harika, Kemal sayesinde bir nebze rahatlar. İkili konağa döndüklerinde ise Süreyya’nın ortadan kaybolduğunu fark ederler ve tüm konakla beraber Süreyya’yı aramaya koyulurlar. Tren istasyonunda kendi canına kıymak üzere olan Süreyya’yı gören Kemal, ona her şeyi itiraf eder.
    Yüz Yıllık Mucize 13.Bölüm Final
    S01E13 - Yüz Yıllık Mucize 13.Bölüm Final
    Çıkan arbedede vurulan Kemal olurken; Süreyya da Harika da perişan olurlar. Herkes hastanede Kemal’in iyileşmesini beklemektedir. Süreyya ise Müzeyyen’in de yardımıyla kendi muhasebesini yapar ve hatalarını kabul eder. Harika, hastanede olanlardan sonra “Yüz Yıllık Mucize”yi kaleme alır. Turgut, Aysel’e evlenme teklif eder. Herkes için esas sürpriz ise 4 sene sonra gelir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top