Hesabım
    Üvey Anne
    1. Sezon
    Puanım :
    Üvey Anne

    Özet

    Dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan Üvey Anne, alışılagelmiş yaz dizilerinin aksine dramatik tasarımı ile bir babanın çocuklarına olan bağlılığının duygu dolu hikâyesini ekranlara getirecek.

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 19 Haziran 2023
    80 Fotoğraf | 8 Video
    Hazal Filiz Küçükköse
    Hazal Filiz Küçükköse
    Kutsi
    Kutsi
    Aslı Tandoğan
    Aslı Tandoğan
    Ezgi Şenler
    Ezgi Şenler
    Üvey Anne 8.Bölüm Fragmanı 0:50
    Üvey Anne 8.Bölüm Fragmanı
    10.708 gösterim
    Üvey Anne 7.Bölüm Fragmanı 1:05
    Üvey Anne 7.Bölüm Fragmanı
    4.311 gösterim
    Üvey Anne 6.Bölüm Fragmanı 1:05
    Üvey Anne 6.Bölüm Fragmanı
    646 gösterim
    • Fotoğraf Üvey Anne
    • Fotoğraf Üvey Anne
    • Fotoğraf Üvey Anne
    • Fotoğraf Üvey Anne
    • Fotoğraf Üvey Anne
    • Fotoğraf Üvey Anne
    • Fotoğraf Üvey Anne
    • Fotoğraf Üvey Anne
    • Fotoğraf Üvey Anne
    1. sezon bölümleri
    Üvey Anne 1.Bölüm
    S01E01 - Üvey Anne 1.Bölüm
    Gencer Seramik’in patronu olan Faruk Gencer, hasta olan eşi Efsun’u iyileştirmek için elinden geleni yapmış ancak tedaviden dönerken Bodrum’da onu kaybetmişti. Faruk biricik aşkı Efsun’u kaybettikten sonra çocuklarıyla birlikte İstanbul’daki malikânesine dönerken, onlarla birlikte gelen Serap’ın hasedinin kurbanı olacaklarından habersizdi.
    Üvey Anne 2.Bölüm
    S01E02 - Üvey Anne 2.Bölüm
    Serap verdiği kararla o evde kalıcı olmak için harekete geçer. Faruk'un kalbine girmenin yolu çocuklardan geçmektedir. Arkadaşının emaneti olan çocukları yalnız bırakmamak için Gencer malikanesine sık gelerek Serap'ın o evde çalıştığını göze sokar gibi davranıyor Serap'ın yoluna taş koyuyordur İpek.
    Üvey Anne 3.Bölüm
    S01E03 - Üvey Anne 3.Bölüm
    Efsun'a ait boynuna taktığı gerdanlık Serap'ı zor duruma sokacaktır. Ancak Serap'ı zor duruma sokacak başka bir konu daha vardır.
    Üvey Anne 4.Bölüm
    S01E04 - Üvey Anne 4.Bölüm
    Faruk ve İpek’in önemli bir müşteriyle iş yemeğindeyken son anda çevirdiği dümenle yemeğe dahil olan Serap, tam da anlaşma konusu riske girmişken olayların seyrini değiştirir ve müşteriler tekrar anlaşma yapmak isterler.
    Üvey Anne 5.Bölüm
    S01E05 - Üvey Anne 5.Bölüm
    Ömer’in başına gelenlerden sonra Faruk evdekilerden hesap sorar. Serap Faruk’tan hiç ummadığı bir tepki alınca hemen tutum değiştirir ve güya evdekileri korumak adına tüm suçu üstlenip evden ayrılır! Onun evden gidişi özellikle Naz’ı çok etkilemiştir. Serap, Naz’ın bu tepkisini kurnazca tetikleyerek eve tekrar geri dönüş planını devreye sokar.
    Üvey Anne 6.Bölüm
    S01E06 - Üvey Anne 6.Bölüm
    Bu aşkın karşılıksız olduğunu düşünen Nisan, Cem'e Serap'ın babası ile ilgili hayalleri olduğunu söyler ve Cem, Serap'tan bunun doğru olup olmadığını öğrenmek ister.
    Üvey Anne 7.Bölüm
    S01E07 - Üvey Anne 7.Bölüm
    Lansman gecesi Serap ve Faruk’un öpüştüğü görüntünün yayınlanmasından sonra Faruk soluğu Serap’ta alır. Ancak şirketin yandığı haberinin gelmesiyle oradan ayrılmak zorunda kalmıştır. Faruk’un Serap’tan hesap sorduğu anlarda Nisan ve Cem de oradadır.
    Üvey Anne 8.Bölüm Final
    S01E08 - Üvey Anne 8.Bölüm Final
    Serap, Faruk ile evlenmek için hazırlıklara başlar. Fakat İpek, Faruk’un evlenmeden önceden evlilik sözleşmesi yapması için ona baskı yapmaktadır. Serap’ın yeni hamlesi Faruk’un bu konuda net karar vermesini sağlayacaktır. Faruk’un verdiği bu karar, evde ortalığı karıştırmaya devam eden Mürvet için de çok şaşırtıcı olur ve kolları sıvayıp malikanede otorite kurmaya başlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top