Hesabım
    Dönence
    1. Sezon
    Puanım :
    Dönence

    Özet

    Üniversiteye gitme planları yapan Gece, bir yandan da tüm yaz boyunca sevgilisi Emir ile müzik yapma hayalleri kurmaktadır. Ancak tüm hayalleri bir süreliğine askıya alınmak zorundadır. Çünkü özel bir çocuk olan kız kardeşi Gülce için İstanbul’un kalabalığı ve gürültüsü giderek daha da başa çıkılması zor bir hal almaya başlamıştır. Sevgilisini ve tüm hayallerini İstanbul’da bırakmak istemeyen Gece, bir anda kendisini ailesiyle birlikte Foça’da bulur. Hayatı bir anda alt üst olan Gece, kardeşinin yazıldığı yelken kulübünde eğitmenlik yapan Özgür ile tanışır.

    Sezon bilgisi:

    14 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 4 Temmuz 2023
    116 Fotoğraf | 14 Video
    Emre Kınay
    Emre Kınay
    Caner Topçu
    Caner Topçu
    Sümeyye Aydoğan
    Sümeyye Aydoğan
    Atakan Hoşgören
    Atakan Hoşgören
    Dönence 14.Bölüm Fragmanı 0:46
    Dönence 14.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    Dönence 13.Bölüm Fragmanı 0:59
    Dönence 13.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    Dönence 12.Bölüm Fragmanı 1:06
    Dönence 12.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    • Fotoğraf Dönence
    • Fotoğraf Dönence
    • Fotoğraf Dönence
    • Fotoğraf Dönence
    • Fotoğraf Dönence
    • Fotoğraf Dönence
    • Fotoğraf Dönence
    • Fotoğraf Dönence
    • Fotoğraf Dönence
    1. sezon bölümleri
    Dönence 1.Bölüm
    S01E01 - Dönence 1.Bölüm
    Verda ve Cem’in Gece ve Gülce adında iki kızı vardır. Gülce Asperger sendromludur. İstanbul gibi büyük ve kalabalık bir şehirde yaşamak hem Gülce hem de ailesi için imkânsız hale gelmeye başlamıştır. Verda bir tavsiye üzerine özel çocuklar için Foça’da faaliyet gösteren Ata Sörf Kulübünü keşfeder ve eşi Cem’e Foça’ya taşınmayı teklif eder. Çünkü Verda’ya göre büyük kızı Gece ilerde kendi ayakları üzerinde durabilecekken aynı şey küçük kızı Gülce için geçerli değildir.
    Dönence 2.Bölüm
    S01E02 - Dönence 2.Bölüm
    Verda ve Harun, harabe bir evin önünden geçerken Cem'in arabasını fark ederler. Verda, eşi tarafından yapılan bir hata olup olmadığıyla yüzleşmek zorunda olduğunu düşünür. Cem’in Ufuk adlı iş ortağıyla tanıştığında gergin bir ortam oluşur. Bu sırada Miro ve Gece arasında da Özgür yüzünden kıskançlık krizleri yaşanmaktadır. Gece'nin Miro'ya isyan ederek ağlaması, ikilinin arasındaki gerilimi azaltır.
    Dönence 3.Bölüm
    S01E03 - Dönence 3.Bölüm
    Foça’ya ve yeni hayatına alışmakta güçlük çeken Gece, belki de ilk kez herkesten ve her şeyden uzaklaştığı bir gün geçirir. Fakat Gece’nin babasından sakladığı sır ikilinin arasına duvarlar örmesine neden olur. Gece, yaşanan bu durumu düzeltmek için Özgür ve Rüzgar'ı da davet ettiği bir yemek organize eder ve herkesi yıkan bir gelişme yaşanır.
    Dönence 4.Bölüm
    S01E04 - Dönence 4.Bölüm
    Alican’la görüşemediği için umutsuzluğa kapılan Gülce’yi bu karmaşık duygularından çıkaracak olan Gece bir plan yapar fakat işler iyi gitse de abla kardeş ilişkisi yine bir çıkmaza takılır. Gece, kardeşiyle arasındaki bağı güçlendirmek isterken hem ailesi tarafından ablalığı sorgulanır hem de Özgür cephesinden büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Gece, sonunda yapabileceklerinin sınırına mı gelmiştir? Yoksa pes etmeden her şeyi düzene koymaya kararlı mıdır?
    Dönence 5.Bölüm
    S01E05 - Dönence 5.Bölüm
    Ailesinden gizlediği hastalığın pençesine her geçen gün daha çok düşen Cem’in aldığı ameliyat kararı hayatını ne şekilde etkileyecektir? Miro’nun sır gibi sakladığı gerçekleri öğrenen kişi kim? Özgür ve Gece’nin arasındaki ilişki güçlenirken herkesi şoke eden bir gelişme yaşanır.
    Dönence 6.Bölüm
    S01E06 - Dönence 6.Bölüm
    Miro’nun Ceren’e duyduğu vicdan azabı, Ceren’in bundan sonraki hayatının acı gerçeğini öğrenmesiyle daha da büyüyecektir peki Miro her şeyi geride bırakıp kaçacak mıdır yoksa ne pahasına olursa olsun Ceren’in yanında mı olacaktır? Diğer tarafta ise ailesinden gizleyerek aldığı ameliyat kararıyla baş başa kalan Cem’in büyük sırrı ortaya çıkacak mıdır?
    Dönence 7.Bölüm
    S01E07 - Dönence 7.Bölüm
    Babasının kendisine veda ettiği video kaydını izleyen Gülce bir ipucu yakalayarak onun yanına gitmeye karar verir, Rüzgar’ı da alarak kimseye bir şey söylemeden evden çıkınca işler karışır. Kızının kaybolduğunu öğrenen Cem ise ameliyat masasından kalkarak hayatını tehlikeye atar.
    Dönence 8.Bölüm
    S01E08 - Dönence 8.Bölüm
    Cem’in gizlemeye çalıştığı hastalığı bir sürü soru işaretini de beraberinde getirir; Gece babasıyla ilgili gerçeği duyunca hayal kırıklığına uğrarken, Verda eşinin kendisini aldattığından şüphelenir, Özgür ise Gece’ye gerçekleri anlatamamanın verdiği yükle baş başa kalır. Her şey karmakarışık bir hal alırken Cem hastalığını daha ne kadar saklayabilecektir?
    Dönence 9.Bölüm
    S01E09 - Dönence 9.Bölüm
    Sosyal medyada videoları yayınlanan Gece ve Gülce bu sorunla baş etmeye çalışırken Özgür ve arkadaşları ise bir plan yaparak gerçekleri ortaya çıkarmak adına asıl videoyu ele geçirirler fakat bu iş düşündükleri kadar kolay olmayacak ve bir engele takılacaktır. Onları engelleyecek olan kişi kim olacak ve amacına ulaşabilecek midir?
    Dönence 10.Bölüm
    S01E10 - Dönence 10.Bölüm
    Gülce’nin sosyal hizmetler tarafından alınabileceği gerçeğiyle kahrolan Cem ve Verda, Nurdan Hanım’dan gelecek olan haberi korku ve heyecanla beklerler, Nurdan Hanım, Gülce’nin akranlarıyla birlikte olabileceği bir liseye yazdırılması gerektiğini söyler.
    Dönence 11.Bölüm
    S01E11 - Dönence 11.Bölüm
    Üniversiteyi İstanbul’da okumaya karar veren Gece’nin sınava girecek olması başta ailesi olmak üzere aşkını bir türlü ilan edemeyen Özgür’ü de üzmektedir fakat her koşulda hayallerinin peşinden gitmesi için Gece’yi destekler. Gece ise ailesinden ve Özgür’den uzakta sınavını beklerken onu çok mutlu edecek bir sürprizle karşılaşır.
    Dönence 12.Bölüm
    S01E12 - Dönence 12.Bölüm
    Harun planlarına bir yenisini daha ekleyerek Selman’la iş birliği yapar ve ondan Cem’i öldürmesini ister. Miro, Özgür’ün Cem’in hastalığını bildiğini ve sakladığını öğrenir, bunu kendi çıkarı için kullanarak Gece’ye anlatır. Gece kalbi ve mantığı arasında kalır, her ne kadar Özgür’e aşık olsa da ona içi gitse de babasının hastalığını kendisinden gizlediği için çok kırgındır.
    Dönence 13.Bölüm
    S01E13 - Dönence 13.Bölüm
    Anne ve babasının neden ve nasıl öldüğü gerçeğini öğrenmek için çabalayan Özgür kardeşi Rüzgar’ın masum olduğuna inanmak ister fakat içten içe kafasında soru işaretleri kalır. Rüzgar ise anne ve babasının ölümüne sebep olan ejderha dövmeli adamı görür. Peki, bu ejderha dövmeli adam kimdir? Özgür, anne ve babasının neden öldüğünü öğrenebilecek midir?
    Dönence 14.Bölüm Fİnal
    S01E14 - Dönence 14.Bölüm Fİnal
    Selman’ın çıkardığı yangında kapana kısılan Rüzgar ve Berkay için zaman çok hızlı akarken ilk yardıma koşan kişi uzaktan olanları gören Miro olur. Olayı duyan Özgür ise ailesini kaybettiği gibi kardeşini de kaybetme korkusuyla onu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırken Rüzgar yangından sağ çıkmayı başarabilecek midir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top