Hesabım
    Yabani
    1. Sezon
    Yabani

    Özet

    Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye “Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” diye sorgulatacak.

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 12 Eylül 2023
    234 Fotoğraf | 30 Video
    Halit Özgür Sarı
    Halit Özgür Sarı
    Simay Barlas
    Simay Barlas
    Yurdaer Okur
    Yurdaer Okur
    Dolunay Soysert
    Dolunay Soysert
    Yabani 31.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:46
    Yabani 31.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yabani 30.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:46
    Yabani 30.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    215 gösterim
    Yabani 29.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:42
    Yabani 29.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Yabani
    • Fotoğraf Yabani
    • Fotoğraf Yabani
    • Fotoğraf Yabani
    • Fotoğraf Yabani
    • Fotoğraf Yabani
    • Fotoğraf Yabani
    • Fotoğraf Yabani
    • Fotoğraf Yabani
    1. sezon bölümleri
    Yabani 1.Bölüm
    S01E01 - Yabani 1.Bölüm
    Kendini bildi bileli sokaklarda hayatta kalma mücadelesi vermiş olan Yaman, çocukken yollarının kesiştiği Cesur, Asi ve Umut’la kendine bir aile kurmuştur. Neden ve nasıl sokağa düştüklerinden bihaber olan bu dört genç, çocukluk travmalarını geride bırakıp birbirlerine tutunmayı seçmişlerdir. Yaşadıkları zor hayat koşullarına rağmen mutludurlar. Tek dertleri Umut’un tedavisidir.
    Yabani 2.Bölüm
    S01E02 - Yabani 2.Bölüm
    Polis ve Soysalanlar her yerde onu aramaktadır. Ancak Yaman polise teslim olmadan önce gerçeği öğrenmeye kararlıdır. Kendini bildi bileli yanında taşıdığı yarısı yırtık çocukluk fotoğrafından başka kanıtı olmasa da. Rüya’nın yardımıyla Neslihan’ın karşısına çıktığında işler hiç de hayal ettiği gibi ilerlemez.
    Yabani 3.Bölüm
    S01E03 - Yabani 3.Bölüm
    Neslihan, Eşref ve Serhan Yaman’a yaptıklarını telefi etmek için çırpınırken Alaz ve Çağla’nın onu abileri olarak kabul etmeye niyetleri yoktur.  Cesurlar ise terk edildiklerine inandıkları için problem çıkartmaktadır.
    Yabani 4.Bölüm
    S01E04 - Yabani 4.Bölüm
    Alaz ve Çağla Yaman’ı hayatlarından çıkarmayı başardıkları için mutluyken Yaman ondan çocukluğunu çalanı bulmak üzere hiç beklenmedik bir hamle yapar.  Yaptığı hamle her iki tarafında dengelerini tekrar bozacaktır.
    Yabani 5.Bölüm
    S01E05 - Yabani 5.Bölüm
    Yaman artık Rüya’nın gözünde gerçek bir yabanidir. Bu sırada Rüya ve Yaman’ın arasında yaşanan gerginliği Alaz avantaja çevirmek ister. Ve Rüya’ya büyük bir sürprizle duygularını açmaya karar verir.
    Yabani 6.Bölüm
    S01E06 - Yabani 6.Bölüm
    Yaman İlker’in işbirlikçisinin babası olduğundan artık emindir. Ancak Neslihan’ı oğlunu kaçırtanın kocası olduğuna inandırmak hiç de kolay olmayacaktır. Cesur ve Asi’nin yardımıyla babasının ipliğini pazara çıkarmak için bir plan kuran Yaman başarılı olur. Artık Neslihan ne kadar zor olsa de gerçekle yüzleşmek zorundadır.
    Yabani 7.Bölüm
    S01E07 - Yabani 7.Bölüm
    Neslihan artık çocuklarından tekrar kardeş olmalarını ister. Alaz ve Çağla Neslihan’ı geçmişte yapamadığı annelikle suçlayıp yaralarını açtığı gün Yaman bu ailedeki tek kayıp çocuğun kendisi olmadığını anlar. Ali’nin kardeşlerine abilik etmek için annesine söz verir. Çağla’yı Rüzgar’dan kurtarmak için çıktığı yolda, Alaz’dan ona asla kardeş olmayacağını en acı haliyle tecrübe edecektir.
    Yabani 8.Bölüm
    S01E08 - Yabani 8.Bölüm
    Serhan ve Neslihan, doktor Güven ile yüzleşmenin şokunu atlatmaya çalışırken, ölümcül durumda olan Rüzgar'ın hastaneye getirilmesi yeni bir dönemin başlangıcını işaret eder. Serhan, Rüzgar'ın Yaman tarafından darp edilmesinin nedenini öğrendiğinde, onun Soysalan Hastanesi'nde ameliyat edilmesine karşı çıkar ve yeni bir bilgiyle sarsılır. Alaz, babasına suçunu itiraf eder. Bu sırada Çağla, abisi Yaman'a olan öfkesi büyürken, polisler Rüzgar'ı darp etmek suçundan Yaman'ı tutuklar.
    Yabani 9.Bölüm
    S01E09 - Yabani 9.Bölüm
    Serhan ve Şebnem, Eşref'in otopsi talebiyle sarsılırken, Serhan, Şebnem'e yaşamın önemli derslerinden birini verir. Caner'i öldürmekle suçlanan Şebnem, kaçmak dışında başka bir seçeneğe sahip değildir. Yaman ve Rüya, aşklarını tazelemekteyken, Asi ve Alaz, mühürlenen aşklarının karşısında çaresiz kalır.
    Yabani 10.Bölüm
    S01E10 - Yabani 10.Bölüm
    Neslihan, babasının hayatlarına nasıl müdahale ettiğini öğrenmiştir, bu da büyük aşklarının kaderini değiştiren Eşref'in rolünü ortaya çıkarır. Neslihan, hastaneye döndüğünde, Ece'nin durumu daha da kötüleşmiştir ve kızının yaşaması için nakil dışında başka bir seçenek kalmamıştır. Eşref, otopsi sonuçlarıyla yıkılır; beklentileri karşılanmamıştır. Ancak Feride, bu durumda Şebnem'in parmağı olduğundan emindir ve bu şüphe onu yeni bir yola sevk eder.
    Yabani 11.Bölüm
    S01E11 - Yabani 11.Bölüm
    Rüya ayrılık acısını içine gömüp Yaman’a destek olmaya çalışırken Asi de Alaz’a destek olur. Ama iki öfkeli genci dizginlemek zordur.  Rüzgar’ı bulmak için arkadaşlarına haber salan Yaman ve Alaz farklı kollardan harekete geçer. İki çocuğu durdurmak da babalarına düşecektir.
    Yabani 12.Bölüm
    S01E12 - Yabani 12.Bölüm
    Rüzgar'ın bulunduğu evde olduğunu öğrenen babası Adil, oğlunu bulmaya gittiğinde beklenmedik bir manzara ile karşılaşır. Endişe dolu Adil, oğlunu bulamayınca polise ihbarda bulunur. Soysalan ailesi, bu ihbar üzerine emniyet tarafından alınır. Bu sırada Alaz, habersizce Rüya'yı eve getirir ve Yaman da onlara katılır. Yaman, Rüya ile birlikte onları bulunmaz bir yer olan cehennemin derinliklerine götürür.
    Yabani 13.Bölüm
    S01E13 - Yabani 13.Bölüm
    Güven, öğrendiği gerçeğin karşısında Neslihan ile geçmiş ile alakalı yüzleşecektir, Neslihan’ın yıllardır kaçtığı ve korktuğu bu yüzleşme sonucunda ise Güven de Neslihan da artık her şeyi öğrense de, şartlar artık eskisi gibi değildir. Gerçeklerin önüne çıkan en büyük problem ise; oğulları Yaman Ali olacaktır. Babası henüz hapse girmiş Yaman, Serhan’ın da ailesini koruma görevini ona biçmesi gerekçesi ile hareket alacaktır.
    Yabani 14.Bölüm
    S01E14 - Yabani 14.Bölüm
    Metin tahliyesinin ardından ilk iş kızı Rüya ve eski eşi Şebnem’in yanına gider. Şebnem’in kendisi hakkında Rüya’ya aksettirdikleri, Metin’i çileden çıkartır. Şebnem ile eskileri konuşmak için adım attığında ise Şebnem onu daha da zor duruma sokmanın yolunu bulacaktır.
    Yabani 15.Bölüm
    S01E15 - Yabani 15.Bölüm
    Hastanenin önünde Serhan tarafından tutuklatılan Metin, geçmişten gelen bir kanıt ile Şebnem’in karşısına çıkacak ve kızı Rüya ile kaybettiği yılları geri kazanma motivasyonuyla büyük bir adım atacaktır. Metin’in varlığı ve getirdiği geçmişten gelen kanıt, Şebnem ve Serhan için büyük bir tehlike oluşturacaktır.
    Yabani 16.Bölüm
    S01E16 - Yabani 16.Bölüm
    Rüya yıllar sonra evine dönen babası Metin ve annesi Şebnem’in ne yaptığını anlamaya çalışsa da Metin kızının gönlünü kazanmaya kararlıdır. Şebnem, Metin’i her ne kadar yıldırmaya çalışsa da kızını geri kazanma motivasyonu Metin’i yıldırmayacaktır.
    Yabani 17.Bölüm
    S01E17 - Yabani 17.Bölüm
    Yılın ilk günü Soysalanlar için endişeli başlar çünkü oğulları Yaman ve Alaz’dan haber yoktur, diğer yandan Metin ve Şebnem de Rüya’nın yokluğunu fark ederler. Neslihan ve Güven Yaman’a ulaştıklarında kazayı öğrenirler. Yaman, Neslihan ve Güven’in yönlendirmesiyle Rüya’nın hayatını kurtarırken her zaman ki gibi kendisindeki kaza etkisinin farkında değildir.
    Yabani 18.Bölüm
    S01E18 - Yabani 18.Bölüm
    Şebnem bu zamana kadar aldığı tüm kararları sorgular hale gelir. Rüya, annesiyle babasının hakiki bir şekilde bağlandıklarını görmektedir artık. Neslihan’ın önündeyse iki yol vardır. Ya Serhan’ın son koz olarak önüne sürdüğü şantaja boyun eğmek… Ya da sıkıştırıldığı köşeden Yaman’ın yardımıyla çıkmak, ipleri eline alıp çocuklarını Serhan’a kaptırmamak için savaşmak.
    Yabani 19.Bölüm
    S01E19 - Yabani 19.Bölüm
    Serhan onu evden, çocuklarından ve kendisinden uzaklaştıran Neslihan’ın baba acısı boşluğundan yararlanarak Soysalanlar hanesine geri döner. O evde kalabilmesinin tek yolu geçmişte de uyguladığı bir formül olur. Bunu anlayan Yaman’ın tepkisi Serhan’ın tahmin edemeyeceği düzeyde olacaktır.
    Yabani 20.Bölüm
    S01E20 - Yabani 20.Bölüm
    Yaman Ali’nin mahalle arkadaşlarıyla birlikte annesini Soysalanlar hanesinden almasının ardından bir sır perdesi daha aralanır. Neslihan evliliği boyunca kendini suçladığı her hatanın asıl mesulünün Serhan olduğunu öğrenmiştir.
    Yabani 21.Bölüm
    S01E21 - Yabani 21.Bölüm
    Neslihan için senelerce en yakınında tuttuğu iki kişinin babasının cinayetinden şüpheli olarak Emniyet'e alınması son derece yıkıcı bir durumdur. Kendine güvenli bir liman ararken Güven'in eşi Özge karşısına çıkmış ve gerçekler acı bir şekilde yüzüne çarpmıştır.
    Yabani 22.Bölüm
    S01E22 - Yabani 22.Bölüm
    Cinayetten aklanan Serhan, çocuklarını geri kazanmaya kararlıdır. Fakat çocuklar onu affetmeye hazır değildir. En başta da Alaz. Eşref’in ölmeden önce yaptığı tüm düzenlemeler, Serhan’ı beş parasız bırakmıştır. Hızla en dibe batmakta olan Serhan sonunda çaresizlikle yılana sarılır.
    Yabani 23.Bölüm
    S01E23 - Yabani 23.Bölüm
    Soysalanlar hanesinde miras fırtınaları koparken, Alaz sadece Asi’yi delirtmek uğruna bistro’da tanıştığı bir kızı eve sokar. Asi için önemli olan Alaz’ın ona gerçekten ihanet edip etmediğini öğrenmektir. Alaz’ın canını böyle yakmasına müsaade etmeyecektir. Aşkın affedebileceği şeylerin bir sınırı vardır ne de olsa.
    Yabani 24.Bölüm
    S01E24 - Yabani 24.Bölüm
    Serhan’ın hastane yönetimini geri aldıktan sonra ilk hamlesi Güven ve Neslihan’ı şaşırtan bir karar olur. Güven, Özge’nin hamileliğini öğrendikten sonra, ona evliliklerine dair net bir cevap veremeyecek kadar karmaşık bir durumun içindedir. Özge, Güven’den duyması gerekenleri Serhan’dan duyar. Bu durum Serhan’ın Özge’yi Güven ve Neslihan’a karşı kullanmasını kolaylaştırır. Neslihan ise Yaman’ın Deniz tarafından sıkıştırıldığı köşede yanında duran tek kişidir. Yaman ve Deniz çatışması, Neslihan’la Özge’yi tekrar karşı karşıya getirir.
    Yabani 25.Bölüm
    S01E25 - Yabani 25.Bölüm
    Serhan’ın bu adamla bir bağlantısı olduğunu fark etmesi, işleri bambaşka bir boyuta taşır. Gerçekten de Yaman ve arkadaşları için cehennemin kapıları aralanmaktadır. Bu yeni ama aslında eski düşman, Yaman’la Alaz arasındaki bağı da kuvvetlendirir.
    Yabani 26.Bölüm
    S01E26 - Yabani 26.Bölüm
    Zafer’in kirli suç ağına Soysalan Hastanesi’ni alet etme planı, tamamen Serhan’ın tutumuna bağlıdır. Serhan direnmeye kalkarsa ailesinin, Neslihan’ın tehlikeyle burun buruna geleceğini görmektedir. Öte yandan, Şebnem’in onun bebeğine hamile olduğunun ortaya çıkmaması da her şeyden önemlidir. Fakat karnındaki bebek sayesinde Rüya’yla ilişkileri yumuşayan Şebnem, Serhan’ın dayatmalarına teslim olmamaya kararlıdır.
    Yabani 27.Bölüm
    S01E27 - Yabani 27.Bölüm
    Serhan, Neslihan ve çocuklarının burnunun ucuna kadar gelmiş olan görünmez namludan kurtulmanın tek yolunun söylenileni yapmak olduğunun farkına varır. Tehlikeden habersiz Neslihan, Zafer’in etrafında dolaşmasına verilen tepkilere kadınca bir yerden sinirlenir.
    Yabani 28.Bölüm
    S01E28 - Yabani 28.Bölüm
    Herkes küçük Melek’in peşindeyken, bu masum kızı korumak Yaman’ın Rüya’ya mirasıdır. Rüya bu mirasa sıkıca sahip çıkar. Melek’i en çok da Serhan’dan koruması gerektiğini anlamak üzeredir. Vicdanı ile mantığı arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Serhan, kararını çoktan vermiştir bile.
    Yabani 29.Bölüm
    S01E29 - Yabani 29.Bölüm
    Özge tarafından Güven’den tamamen kopması için tehdit edilen Neslihan, denize düşerken Serhan’a sarılmak zorunda kalır. Neslihan hem Güven’i korumalı hem de Serhan’ı kontrol altında tutmalıdır. Düğüm kimsenin hesaba katmadığı biri sayesinde çözülür ama Serhan kendisini yeniden olayların merkezine koyacak bir oyun alanı bulmuştur bile.
    Yabani 30.Bölüm
    S01E30 - Yabani 30.Bölüm
    Neslihan ve Güven karşılarına çıkan tüm engellerin ardından yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Serhan onlara kurduğu oyunun patlayacağı anı keyifle beklerken, Güven ve Neslihan aşkın her engeli aşacağı inancına kendilerini kaptırmıştır. Fakat bu aşk, kardeşliklerini yeni yeni kabullenen Yaman ve Alaz’ı eski günlere döndürecek gibidir. Alaz’ın Asi’ye olan aşkı ise aralarındaki sınıf farkıyla sınanmak üzeredir. Aşkları bu sınavı da aşacak kadar kuvvetli midir?
    Yabani 31.Bölüm
    S01E31 - Yabani 31.Bölüm
    Rüya sadece dünyaya gelecek kardeşi için bir süre susmaya razıdır. Yaman onun bir şeyler sakladığından emindir artık ama ne olduğunu çözemiyordur. Alaz’la Çağla da Rüya’nın sırrına ortak olunca, işler karışır. Artık sadece sevgilisi değil, kardeşleri de mi Yaman’a yalan söyleyecektir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top