Hesabım
    Kirli Sepeti
    1. Sezon
    Kirli Sepeti

    Sezon bilgisi:

    27 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 24 Eylül 2023
    174 Fotoğraf | 25 Video
    Ayça Bingöl
    Ayça Bingöl
    Ceren Moray
    Ceren Moray
    Cansu Tosun
    Cansu Tosun
    Serkay Tütüncü
    Serkay Tütüncü
    Kirli Sepeti 27.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kirli Sepeti 27.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kirli Sepeti 25.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:45
    Kirli Sepeti 25.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kirli Sepeti 26.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:49
    Kirli Sepeti 26.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Kirli Sepeti
    • Fotoğraf Kirli Sepeti
    • Fotoğraf Kirli Sepeti
    • Fotoğraf Kirli Sepeti
    • Fotoğraf Kirli Sepeti
    • Fotoğraf Kirli Sepeti
    • Fotoğraf Kirli Sepeti
    • Fotoğraf Kirli Sepeti
    • Fotoğraf Kirli Sepeti
    1. sezon bölümleri
    Kirli Sepeti 1.Bölüm
    S01E01 - Kirli Sepeti 1.Bölüm
    Ev sahipleri hayatlarına olduğu gibi devam ederken çalıştığı evde yılların emektarı olan Songül, hem kendini hem de arkadaşını kaybeden genç kızı İlkgül’ü ayakta tutmaya gayret eder. Çalıştığı evde beklemediği bir ana tanık olan Medine hayatında ilk kez yalan söylemek zorunda kalırken, arkadaşına yardım etmek isteyen Hayriye ise onun başına çok daha büyük dert açar.
    Kirli Sepeti 2.Bölüm
    S01E02 - Kirli Sepeti 2.Bölüm
    Kapının önüne konmak üzere olan Medine’nin başına bu belayı getiren Hayriye ona yardım etmenin bir yolunu bulmaya çalışır fakat o da Nergis ve Yasemin’in kardeş kavgasında arada sıkışıp kalır.
    Kirli Sepeti 3.Bölüm
    S01E03 - Kirli Sepeti 3.Bölüm
    Songül’ün yokluğunda Canan’la da ilgilenen Hayriye’nin kardeş kavgasında ikili oynuyor olmasının tehlikeli sonuçları olacaktır. İşinin güvende olduğuna inanan Medine ise Aylin’in onu kovdurma planını öğrenir.
    Kirli Sepeti 4.Bölüm
    S01E04 - Kirli Sepeti 4.Bölüm
    İkili ilişkiler arasında iyice sıkışmış olan Hayriye yeni ittifaklara doğru yelken açar. Ne yazıkki Hayriye boyundan büyük işlere kalkıştığını fark edemeyecek kadar işin içine batmıştır.
    Kirli Sepeti 5.Bölüm
    S01E05 - Kirli Sepeti 5.Bölüm
    Tüm öfkesini Kahraman'dan çıkardığı İlkgül, ağabeyinin suçsuzluğunu kanıtlayabilmek için Medine'yi Meryem'in ölmesine eve sokma planını hızlandırır. O eve girmekten ölesiye korkan Medine ise Songül için tüm tehlikeleri göğüslenmeye kararlıdır.
    Kirli Sepeti 6.Bölüm
    S01E06 - Kirli Sepeti 6.Bölüm
    Dişli bir avukat olan Aylin'in annesi Cavidan, kızı Aylin ve Yasemin'i himayesi altına alır ve ikisini Krizantem Sitesi'ne gizli bir silah olan Kıymet ile geri getirir. Kıymet, diğer kadınlar arasına sızabilmek için Hayriye ile yakınlaşır. Hayriye'nin yalnızlığına hızla çare olurken, Kıymet'in kimsenin bilmediği gizli hedefleri vardır.
    Kirli Sepeti 7.Bölüm
    S01E07 - Kirli Sepeti 7.Bölüm
    Aylin'in Cavidan ve Yasemin'e sonunda gerçekleri itiraf etmesi, anne-kız ilişkilerini daha da derinleştirirken, Yasemin ile Aylin arasında bir mesafe oluşturur. Cavidan, kızını korumak için Medine'nin üzerine gidince, Medine Murat'a daha da çok sığınmak zorunda kalır.
    Kirli Sepeti 8.Bölüm
    S01E08 - Kirli Sepeti 8.Bölüm
    Bir anda kendini evsiz bulan Songül, çocuklarıyla birlikte Canan’ın evine yerleşir. Songül, gerçekleri İlkkan’dan gizlemeye çalışırken İlkgül ve Kahraman’ın ilişkisi ise kimsenin beklemediği sonuçlara sebep olacaktır.
    Kirli Sepeti 9.Bölüm
    S01E09 - Kirli Sepeti 9.Bölüm
    Kahraman’ın heybetli ailesinin İlkgül’ü istemeye gelecek olması büyük sorunlara yol açar. Onları davet edebileceği bir evi bile olmayan Songül, Ahmet’in hisleri sebebiyle Canan’dan da medet umamazken Yılmaz’dan bir darbe daha yer.
    Kirli Sepeti 10.Bölüm
    S01E10 - Kirli Sepeti 10.Bölüm
    Songül, Hayriye ve Medine herkes tarafından ezilmelerine isyan ederler ve baş kaldırma kararı alırlar. Kalbi kırılan Hayriye artık kimsenin kimsenin kalbini kırmaktan çekinmez, Kıymet’i ifşa edip patronlarına taraflarını seçmesini söyler. Onların kimi seçtiği kadar Hayriye’nin de hangisinin arkasında durcağının önemli sonuçları olacaktır.
    Kirli Sepeti 11.Bölüm
    S01E11 - Kirli Sepeti 11.Bölüm
    Yılmaz’ın ani ölümü Songül’ün neredeyse aklını kaçırmasına sebep olur. Bir yandan İlkgül’ün kesilemeyen sözü, bir yandan Hatice’nin evi alacak olması Songül’ün üstüne üstüne. Canan’ın da araya girmesiyle her iki sorun çözülecek gibi olsa da Yılmaz’ın Songül’e son bir sürprizi daha olacaktır.
    Kirli Sepeti 12.Bölüm
    S01E12 - Kirli Sepeti 12.Bölüm
    Songül, Hayriye ve Medine’nin yeni imajları, işverenleri başta olmak üzere herkesin aklını alır. Krizantem’in fakir görünümlü yeni gizli zenginlerinin sefası sürecek midir yoksa bitecek midir?
    Kirli Sepeti 13.Bölüm
    S01E13 - Kirli Sepeti 13.Bölüm
    Songül, Hayriye ve Medine’nin zenginleştiği kısa sürede hem Krizantem Sitesi sakinleri hem de Songül’ün gecekondu mahallesindeki komşuları tarafından duyulur. Bunu duyan Feyyaz dahil herkes onlara elini açınca, kadınlar ilk kez bir şey istenilen taraf olmanın nasıl bir şey olduğunu yaşarlar.
    Kirli Sepeti 14.Bölüm
    S01E14 - Kirli Sepeti 14.Bölüm
    Hayriye ve Medine’yi kaçıran Yavuz’un asıl peşinde olduğu taşların geri kalanıdır, taşların yerini de bilen tek kişi Songül’dür. Songül ise Hayriye ve Medine’yi kurtarabilmek için Feyyaz ve Nergis’ten yardım ister. Bu kovalamada ilk önce Songül mü Yavuz’u yoksa Yavuz mu Songül‘ü bulacaktır?
    Kirli Sepeti 15.Bölüm
    S01E15 - Kirli Sepeti 15.Bölüm
    Yavuz sonunda Songül’e ulaşmıştır fakat taşlara ulaşması kolay olmayacaktır. Son birkaç ayda yaşadığı her şeyi unutan Songül, taşları da nereye sakladığını unutmuştur. Hayriye ve Medine, Songül’e taşları nerede sakladığını hatırlayabilmesi için hafızasını yerine getirmeye çalışırken Songül ise aylardır yaşadığı her şeyi yeniden öğrenmenin şokunu yaşar.
    Kirli Sepeti 16.Bölüm
    S01E16 - Kirli Sepeti 16.Bölüm
    Songül, Hayriye ve Medine, Yavuz’un elinden kurtulsalar da Songül, pırlantaların yerini hatırlayana kadar zenginlik hayalleri rafa kalkar. Songül’ün hafıza kaybının asıl sebebi ortaya çıkınca herkesin gündemi Songül’ü yaşatmak olur. Bir kapının kapandığı yerde kadınlara yeni bir pencere açan ise Yavuz olur ve hem Songül’ü hem de kendilerini kurtarabilmeleri için onlara iş teklifinde bulunur.
    Kirli Sepeti 17.Bölüm
    S01E17 - Kirli Sepeti 17.Bölüm
    Songül’ün taşları nereye sakladığına bulup, Yavuz’la da kendi işlerini kuran Songül, Hayriye ve Medine’nin hatta Feyyaz’ın bile şansı dönecek gibiyken ne taşlara ulaşmaları ne de Yavuz’la anlaşmalı bir şekilde çalışmaları kolay olacaktır. Herkes birbirini ardından gizli işler çevirirken bu tehlikeli oyundan herkes sağ çıkamayacaktır.
    Kirli Sepeti 18.Bölüm
    S01E18 - Kirli Sepeti 18.Bölüm
    Hayalleri ile aralarında duran tek engelin de ortadan kalktığını sanan Songül, Hayriye ve Medine’yi ayrı ayrı süprizler beklemektedir. Hayriye, ne pahasına olursa olsun Songül’ü kurtarmaya kararlıdır fakat bu sefer başına açtığı beladan kurtuluşu pek mümkün görünmemektedir
    Kirli Sepeti 19.Bölüm
    S01E19 - Kirli Sepeti 19.Bölüm
    Songül, Medine ve Hayriye’nin kaderleri aynı anda birden değişir. Gelenlerin yanı sıra gidenler de vardır. Songül, altından zor kalkacağı ayrılılıklar yaşarken hayat ona kaybettiklerinin değerini acı bir şekilde hatırlatır.
    Kirli Sepeti 20.Bölüm
    S01E20 - Kirli Sepeti 20.Bölüm
    En güzel rüyalarından istemeyerek de olsa uyanan Hayriye, yolun sonunda dürüstlüğü seçer. Ancak ne demişler, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar… Medine’yi kardeşi gibi gören ve her zaman arkasında duran Songül, kan bağı araya girdiğinde en sağlam kurulan arkadaşlıkların bile sınandığını anlar.
    Kirli Sepeti 21.Bölüm
    S01E21 - Kirli Sepeti 21.Bölüm
    Hayriye, olduğu ve olması gerektiği kişi arasında kalıp zorlanırken kendini utanç verici durumlara sokar. Yardımına hiç ummadığı biri koşar. Bir başka utanç verici durumda olan Medine ise artık yorulmuştur. Bu sefer çözümü terk etmekte bulur. Fakat memleketinden gelen haber Medine’nin kurtuluşunun kolay olmayacağını gösterir.
    Kirli Sepeti 22.Bölüm
    S01E22 - Kirli Sepeti 22.Bölüm
    Songül, kendisi ile aynı sofraya oturmaya tenezzül bile etmeyen Nergis’in yeri gelir en büyük sırdaşı olur. Kötü gün dostu Songül, Hayriye ve Medine bu sefer kendilerini hiç ilgileri olmayan bir belanın içine sürüklenirken bulurlar. Bu bela, aile olmanın ne demek olduğunu herkesin yüzüne tokat gibi çarpar.
    Kirli Sepeti 23.Bölüm
    S01E23 - Kirli Sepeti 23.Bölüm
    Songül, Nergis’e yardımcı olmaya çalışırken Feyyaz’la komik durumlara düşer. Bir türlü istediği cevabı alamayan Feyyaz evlilik teklifi konusunda oldukça yaratıcı yöntemlere başvurur. Son başvurduğu yöntem ile herkesi bir araya getirmeyi başarır.
    Kirli Sepeti 24.Bölüm
    S01E24 - Kirli Sepeti 24.Bölüm
    Hayriye’nin evdeki sorumluluklarının artmasıyla artık bir patronu daha vardır. Bu patron, hayatın acı gerçeklerini Hayriye’nin yüzüne tokat gibi çarpar. Hayriye tam bu gerçeklerin altında ezilirken karşısına geçmişten biri çıkar ve yüzünü güldürür. Fakat bu mutluluk uzun sürmez. Çünkü bu kavuşma bir anda tüm okları Hayriye’nin üzerine çevirir ve onu Yasemin’in kaçırılması olayında baş şüpheli yapar.
    Kirli Sepeti 25.Bölüm
    S01E25 - Kirli Sepeti 25.Bölüm
    Medine hayallerine açılan kapıyı kendi elleriyle kapatınca işi halletmek yine Songül’e düşer. Songül, Medine’nin arkasını toplarken hayatında ilk defa başka bir kadına tercih edilmenin verdiği acı şoku yaşar. Hem de tek oğlu İlkkan tarafından
    Kirli Sepeti 26.Bölüm
    S01E26 - Kirli Sepeti 26.Bölüm
    Songül, Hayriye ve Medine paraların kendilerinde olmadığını kimse anlamasın diye planlar yapar. Levent Hayriye’yi tekrar işine dönmesi için affeder. Fakat işin peşini bırakmayan Ece, Hayriye’nin bir şeyler karıştırdığından şüphelenir.
    Kirli Sepeti 27.Bölüm
    S01E27 - Kirli Sepeti 27.Bölüm
    Kasap et derdinde Hayriye can derdindeyken yanında kim var kim yok bakmadan paraları olduğunu söyleyiverir. Paranın kokusunu alan Aydan, Songül’ün başına İlkkan’ı kullanarak iyice bela olur. Hayriye çöpçatanlık peşinde koşarken hiç farkında olmadan masum birinin canının yanmasına vesile olur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top