Hesabım
    Bambaşka Biri
    1. Sezon
    Puanım :
    Bambaşka Biri

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 11 Eylül 2023
    135 Fotoğraf | 17 Video
    Hande Erçel
    Hande Erçel
    Rolü : Leyla
    Burak Deniz
    Burak Deniz
    Rolü : Kenan
    Cem Davran
    Cem Davran
    Menderes Samancılar
    Menderes Samancılar
    Bambaşka Biri 15.Bölüm Fragmanı 0:46
    Bambaşka Biri 15.Bölüm Fragmanı
    1.882 gösterim
    Bambaşka Biri 14.Bölüm Fragmanı 1:04
    Bambaşka Biri 14.Bölüm Fragmanı
    50 gösterim
    Bambaşka Biri 13.Bölüm Fragmanı 0:05
    Bambaşka Biri 13.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    • Fotoğraf Bambaşka Biri
    • Fotoğraf Bambaşka Biri
    • Fotoğraf Bambaşka Biri
    • Fotoğraf Bambaşka Biri
    • Fotoğraf Bambaşka Biri
    • Fotoğraf Bambaşka Biri
    • Fotoğraf Bambaşka Biri
    • Fotoğraf Bambaşka Biri
    • Fotoğraf Bambaşka Biri
    1. sezon bölümleri
    Bambaşka Biri 1.Bölüm
    S01E01 - Bambaşka Biri 1.Bölüm
    İstanbul'a yeni dönen savcı Leyla Gediz, daha ilk günden aldığı davanın ve aynı gün tanıştığı adamın hayatını değiştireceğinden habersizdir. Leyla, bütün Türkiye'yi sarsan bir cinayet vakasının başına geçer. Geçmişte suç işlemiş olan abisini bile gözden çıkaran Leyla, davada hayatta en çok güvendiği insanların isimlerinin geçmesi ile beklemediği bir darbe alacak ve kime güvenip kime güvenemeyeceğini sorgulamak zorunda kalacaktır.
    Bambaşka Biri 2.Bölüm
    S01E02 - Bambaşka Biri 2.Bölüm
    Leyla'nın hapse attırdığı abisi Tahir tahliye olur ve ailesinin başına yeni belalar açacağı işlere bulaşmakta vakit kaybetmez. Leyla, Ekrem'e doğruyu söylemesi için bir şans verecektir. Bugüne kadar dürüstlüğünden kuşkulanmadığı babası bile suratına karşı yalan söylerse Leyla kime güvenebilir?
    Bambaşka Biri 3.Bölüm
    S01E03 - Bambaşka Biri 3.Bölüm
    Son kurbanını öldürmeyi başaramayan Doğan, İrfan'ın konuşmasını engellemek için beklenmedik riskler alır. Kenan'a olan güveni gittikçe sarsılan Leyla ve komiser Refik ise, katilin Kenan'la olan bağlantısını teyit etmek için tehlikeli bir oyun oynar. Bu sefer tuzağa düşme sırası Doğan'dadır.
    Bambaşka Biri 4.Bölüm
    S01E04 - Bambaşka Biri 4.Bölüm
    Ekrem, Doğan'ın radarına yakalandığından habersizdir. Üzerindeki baskı arttıkça bulaştığı işler de bir o kadar derinleşecektir. Ekrem eşinden biraz empati beklediği anda acımasızlıkla karşılaşırken, Turan kendi karısının endişesiyle boğuşmaktan yorulur. Üstelik artık Turan'ın oğlunun hapse düşmesinden daha büyük endişeleri vardır. Kenan'ı sadece emniyetten değil, çok daha tehlikeli taraflardan da korumak zorunda kalacaktır.
    Bambaşka Biri 5.Bölüm
    S01E05 - Bambaşka Biri 5.Bölüm
    Turan oğlunu ateş alanından uzak tutmaya çalışırken Nevin Kenan'ın ruhsal bozukluğu hakkında korkutucu bilgiler edinir. Kendine ait olanı geri almaya çalışan Doğan, bu yolda ne kadar ileri gidecektir?
    Bambaşka Biri 6.Bölüm
    S01E06 - Bambaşka Biri 6.Bölüm
    Yetimhane yangınından sorumlu tuttuğu Ekrem'i bir kez daha elinden kaçıran Doğan, Leyla'nın babasına işkence etmek için farklı bir yol bulur. Ekrem'in iyiliğine gönülden inanan Leyla ise ailesinin geçmişini öğrenmeye bir adım daha yaklaşır. Ancak o gerçeklere yaklaştıkça, yolunu kesmeye çalışanlar artar.
    Bambaşka Biri 7.Bölüm
    S01E07 - Bambaşka Biri 7.Bölüm
    Korkarak yaşamaktan yorulan Ekrem ipleri kendi eline almaya karar verir. Şimdiye kadar hedeflerini avlayan taraf olan Doğan bu sefer avın kendisi olacaktır. Şahinde ve Ekrem'in gerçekleri saklamak uğruna söyledikleri yalanlar ise Tahir'i karanlık bir yola sürükler.
    Bambaşka Biri 8.Bölüm
    S01E08 - Bambaşka Biri 8.Bölüm
    İdris, hayatta kalma mücadelesi verirken, Nevin Doğan'ın yaşadığı acıları öğrenir. İdris'e ulaşamayan Doğan ise yıllar sonra ailesinin karşısına ilk kez gerçek benliğiyle çıkar. Bu kez Doğan'la yüzleşme sırası Turan'a gelir. Kenan ve Leyla'nın aşk yaşamaya başlaması, Doğan'ı olduğu kadar Turan'ı da endişelendirir.
    Bambaşka Biri 9.Bölüm
    S01E09 - Bambaşka Biri 9.Bölüm
    Şahinde, eşinin yasını tutarken, Nuray evde daha fazla kontrol sağlama hamlesi yapar. Babasını kaybetmenin ardından Tahir, daha da duygusallaşarak, Yasemin'in kapısına davetsizce gelir. Ancak kötü bir zamanda Yasemin'in kapısını çalan tek kişi o olmayacaktır.
    Bambaşka Biri 10.Bölüm
    S01E10 - Bambaşka Biri 10.Bölüm
    Nuray'ın tehditleriyle oğlunun fevriliği arasında sıkışan Şahinde, kendi günahlarını örtbas etmek için elinden geleni yapar. Bu süreçte kocasının katillerinden gelen baskılar da artmaktadır. Tahir ise içinde bulunduğu kaosu kontrol altına alabilmek adına harekete geçer.
    Bambaşka Biri 11.Bölüm
    S01E11 - Bambaşka Biri 11.Bölüm
    Kimsenin beklemediği bir dönüş, gündemi bir kez daha değiştirir. Ancak herkes beklediği cevapları alamayacaktır. Çok büyük sorulara zor cevaplar arayan tek kişi onlar değildir üstelik. Hayatlarına giren yeni bir isim, Kenan ve Leyla’nın hayatını sonsuza kadar değiştirmek üzeredir.
    Bambaşka Biri 12.Bölüm
    S01E12 - Bambaşka Biri 12.Bölüm
    Müşerref, kaybettiği oğlunu ararken aslında çok yakınında olduğundan habersizdir. Gerçek düşmanları ise daha da yakınındadır. Müşerref, geçmişi yeniden deşmeye koyulduğunda, gerçekleri ortaya çıkarmak istemeyenler harekete geçer.
    Bambaşka Biri 13.Bölüm
    S01E13 - Bambaşka Biri 13.Bölüm
    Leyla'yla arasındaki buzları eriten Tahir, ailesine bir gelecek kurabilmek için geçmişini tamir etmeye karar verir. Şahinde, oğlunun çektiği ızdırabı anlayınca büyük bir sırrı açıklamaya karar verir.
    Bambaşka Biri 14.Bölüm
    S01E14 - Bambaşka Biri 14.Bölüm
    Nuray ve Nurgül, Gediz ailesinin sabrını zorlamaya devam eder. Yarattıkları karmaşadan faydalanan Nuray, Tahir'in vicdanıyla oynar. İdris, bir kez daha Doğan'ın oyunları içinde bulur kendini ve Doğan'a karşı bir açıklama bekler. Bu sefer, çocukluğunu araştırma sırası Doğan'dadır.
    Bambaşka Biri 15.Bölüm Final
    S01E15 - Bambaşka Biri 15.Bölüm Final
    Müşerref yıllardır aradığı oğlunu bulduğu gibi tekrar kaybetmekle yüzleşir. Doğan ise ondan çalınan hayata kavuşamadan veda etme tehlikesi altındadır. Fakat her koşulda hikayesini kendi yazmaya devam edecektir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top