Hesabım
    Breaking Bad
    4. Sezon
    Puanım :
    Breaking Bad
    Üyeler
    3,4 8 oy

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: AMC
    İlk yayın tarihi: 17 Temmuz 2011
    88 Fotoğraf
    Bryan Cranston
    Bryan Cranston
    Rolü : Walter White
    Anna Gunn
    Anna Gunn
    Rolü : Skyler White
    Aaron Paul
    Aaron Paul
    Rolü : Jesse Pinkman
    Dean Norris
    Dean Norris
    Rolü : Hank Schrader
    • Fotoğraf Breaking Bad
    • Fotoğraf Breaking Bad
    • Fotoğraf Breaking Bad
    • Fotoğraf Breaking Bad
    • Fotoğraf Breaking Bad
    • Fotoğraf Breaking Bad
    • Fotoğraf Breaking Bad
    • Fotoğraf Breaking Bad
    • Fotoğraf Breaking Bad
    4. sezon bölümleri
    Box Cutter
    S04E01 - Box Cutter
    Jesse, Gus’ın milyon dolarlık labaratuvarında bir krize yol açar. Mike, Walt ve Jesse’yi rehin alırken mevcut durumla ilgili Gus’a bilgi verir. Bu arada Victor pişirme becerilerini sergilemektedir. Skyler ortadan kaybolan Walt’ı ararken Marie ise Hunk’ın iyileşmesine yardım etmektedir.
    Thirty-Eight Snub
    S04E02 - Thirty-Eight Snub
    Gus konusunda endişeli olan Walt 38 kalibrelik bir silah satın alır. Jesse ise yeni aldığı müzik sistemi ile evde parti vermektedir. Skyler yeni bir iş fırsatı için Walt’ı ikna etmeye çalışır. Bir araba yıkamacısı satın almak ister ancak dükkan sahibi satmak istememektedir. Gus’ı öldürmek için evine giden Walt, son anda bir telefon alır.
    Open House
    S04E03 - Open House
    Walt laboratuvarda bir kamera sistemi farkederken Jesse’in evinde olaylar kontrolden çıkacaktır. Skyler, araba yıkama işi konusunda Saul’dan yardım isteyecekken Marie de eski hobisine geri döner ve bir arkadaşı için Hank’ın yardımını isteyecektir.
    Bullet Points
    S04E04 - Bullet Points
    Walt ve Skyler kazandıkları parayı açıklamak için kumar yalanını uydururlar. Jesse’nin faaliyetleri istenmeyen şekilde dikkat çeker. Bu arada Hank, Walt’a gayri resmi olarak bir davaya danışmanlık yaptığını anlatır.
    Shotgun
    S04E05 - Shotgun
    Walt, Jesse’i korumak için Gus’ın fast food restoranını ziyaret edecektir. Fakat ne öğreneceği konusunda pek de hazırlıklı değildir. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ise anlayacaktır.
    Cornered
    S04E06 - Cornered
    Skyler, Walt’un tehlikede olduğunu düşünürken bu konuda tartışırlar. Walt araba yıkamacısının sahibi huysuz Bogdan ile buluşur ve yeni işinin anahtarlarını teslim alır. Bu arada Walt’ın tüm karşı çıkmalarına rağmen Jesse, Mike ile takılmaya devam etmektedir. Walter oğluna pahalı bir araba alırken Skyler, Walt’tan arabayı geri vermesini ister.
    Problem Dog
    S04E07 - Problem Dog
    Hermanos
    S04E08 - Hermanos
    Walt hastalığı ile ilgili tarama sonuçlarını alırken Skyler sonunda para problemi için bir çözüm bulur. Hank, Gustavo Fring’in uyuşturucu satıcısı olması ile ilgili teorisini Walt ile paylaşır ve ondan yardım ister. Bu arada Walt’un Jesse ile ilgili şüpheleri vardır.
    Bug
    S04E09 - Bug
    Gus rakiplerine karşı harekete geçerken Skyler’ın yaptığı hata başına bela olur. Skyler’ın yaptığı hata sonunda gelir onu bulur. Gus rakiplerine karşı harekete geçerken Jeese Walt’a kartelin onun formülünü istediğini söyler. Walt ve Jesse arasında şiddetli bir kavga yaşanırken Hank Gus ile ilgili araştırmasına devam etmektedir.
    Salud
    S04E10 - Salud
    Jesse, Gus ve Mike kartele tarifi göstermek üzere Meksika’ya doğru yola çıkarlar. Skyler ve ailenin geri kalanı Water Jr.’ın doğumgününe gelmeyince Walt için endişelenmeye başlar. Bu arada Skyler vergi borçları için Ted’e yardım eder. Ancak beklemediği bir sonuçla karşılaşır.
    Crawl Space
    S04E11 - Crawl Space
    Walt, Gus’ı korumak için harekete geçer. Ancak onun yeni planını öğrenince farklı şekilde hareket etmeye mecbur kalır. Skyler’ın Ted’in finansal problemlerini çözmek için verdiği uğraş sonuç vermeyince o da farklı yollara başvurur.
    End Times
    S04E12 - End Times
    Sezon finalinde Walt ve Gus tüm kozlarını oynarlar. Jesse Brock’un zehirlenmesi ile ilgili olarak sorgulanırken Walt Saul’a ulaşmaya çalışmaktadır. Saul’un yardımı ile Walt sürpriz bir müttefik kazanır.
    Face Off
    S04E13 - Face Off

    Hayran tepkileri

    Back to Top