Hesabım
    Sakla Beni
    1. Sezon
    Sakla Beni

    Özet

    Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 2 Kasım 2023
    169 Fotoğraf | 22 Video
    Cemre Baysel
    Cemre Baysel
    Uraz Kaygılaroğlu
    Uraz Kaygılaroğlu
    Asude Kalebek
    Asude Kalebek
    Tamer Levent
    Tamer Levent
    Sakla Beni 25.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Sakla Beni 25.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Sakla Beni 24.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Sakla Beni 24.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Sakla Beni 23.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:47
    Sakla Beni 23.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Sakla Beni
    • Fotoğraf Sakla Beni
    • Fotoğraf Sakla Beni
    • Fotoğraf Sakla Beni
    • Fotoğraf Sakla Beni
    • Fotoğraf Sakla Beni
    • Fotoğraf Sakla Beni
    • Fotoğraf Sakla Beni
    • Fotoğraf Sakla Beni
    1. sezon bölümleri
    Sakla Beni 1.Bölüm
    S01E01 - Sakla Beni 1.Bölüm
    Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?
    Sakla Beni 2.Bölüm
    S01E02 - Sakla Beni 2.Bölüm
    Mete'ye olan aşkıyla tutuşan İncila, heyecan ve korkunun gölgesinde tekrar karşılaşmanın eşiğindedir. Bu karşılaşma, İncila ve Mete arasındaki bağı güçlendirirken, İncila bu oyunu sonlandırmanın gerekliliğini de hissetmektedir. Son kez Mete'nin karşısına çıkmaya karar verdiklerinde, farkında olmadıkları bir tehlikenin başladığını bilmemektedirler. Çünkü her şeyi mahvedebilecek bir bombanın fitili ateşlenmiştir.
    Sakla Beni 3.Bölüm
    S01E03 - Sakla Beni 3.Bölüm
    Hayatlarında büyük fırtınalar koparken özel bir günü ve geceyi paylaşan Mete ve İncila'nın aralarındaki aşk daha da alevlenirken, sorunları çözmek için bir araya gelen aile üyelerine yakalanmanın kıyısına gelirler.
    Sakla Beni 4.Bölüm
    S01E04 - Sakla Beni 4.Bölüm
    Büyük hayal kırıklığı hisseden Mete, herkesi şaşırtacak bir karar alarak Naz ile gelecek hafta evlenmek istediğini söyler. Bu karar Naz'ı bulutların üzerine çıkarırken, tüm bu gelişmeleri yanı başında sessizce izlemek zorunda kalan İncila'yı çok yaralar.
    Sakla Beni 5.Bölüm
    S01E05 - Sakla Beni 5.Bölüm
    İncila ve Mete git gide daha büyük bir çıkmaza girerken, kızını İncila'dan uzak tutmak isteyen Filiz, Müberra ile sorunu çözecek bir plan için harekete geçer. Bu planı halasından öğrenen İncila, içine sıkıştığı çıkmazdan kurtulabilmek için mücadele ederken yanlış birine güvendiğinin farkında değildir.
    Sakla Beni 6.Bölüm
    S01E06 - Sakla Beni 6.Bölüm
    Mete ile evlenmek Naz'ı çok mutlu etse de, düğünde yaşananlar onun gerilim dolu bir gece geçirerek tekrar anne evine dönmesine neden olur. Bu gelişme iki aile arasındaki iplerin daha da gerilmesine neden olurken, Naz, Kont Ziya’nın ezici otoritesiyle tanışmanın şokunu yaşar.
    Sakla Beni 7.Bölüm
    S01E07 - Sakla Beni 7.Bölüm
    İncila'yı kaybetmek istemeyen Mete, Naz'ın ona olan bağlılığını öne sürerek İncila'nın gitmesini engeller. İçinde sıkışıp kaldığı tüm çıkmazlardan ancak böyle kurtulabileceğini düşünen İncila, Mete'nin bu beklenmedik hamlesiyle yeniden büyük bir kapana kısılır ve kendini bir anda Kadir ile nişanlanırken bulur. Otoritesinin önemsenmediğini düşünen Kont Ziya, kimin torunu olduğunu Mete'ye sert bir şekilde hatırlatırken, ev halkına uyulmasını istediği keskin kuralları duyurur.
    Sakla Beni 8.Bölüm
    S01E08 - Sakla Beni 8.Bölüm
    İncila'nın Kadir ile evlenecek olmasını kabul etmek istemeyen Mete, çıkar yol aramayı sürdürürken Kadir'in yaptığı baskının haberini alan Kont Ziya duruma kendi yöntemleriyle el koyar. Dedesinin desteğini almak Mete'yi memnun etse de, Kadir ile karşı karşıya gelen Kont Ziya'nın aldığı tavır hiç de Mete'nin umduğu gibi olmaz.
    Sakla Beni 9.Bölüm
    S01E09 - Sakla Beni 9.Bölüm
    Naz’ı kıramayan İncila, Mete’yi bardan almaya gider. Bu gelişme ikilinin duygularını paylaşmaları için bir fırsat yaratırken, İncila’yı Kadir’in karşısında zor durumda bırakır. İncila’nın Kadir ile evliliğini engellemek isteyen Naz’ın yeni planı ise tüm dengeleri değiştirecek bir süreci başlatmak üzeredir.
    Sakla Beni 10.Bölüm
    S01E10 - Sakla Beni 10.Bölüm
    Kadir'e yaşatacağı acıdan dolayı üzülen ve Mete'den uzak yeni bir yaşam kurmak isteyen İncila ise hayatına dair önemli kararları kendinin alamıyor olmasından mutsuzdur. Ozan ile olası evliliği engellemek isteyen Füsun, İncila'yı çok zorlayacak bir konunun üstüne giderken, İncila kapalı kapılar ardında kendiyle ilgili önemli gerçeklerin konuşulduğundan habersizdir.
    Sakla Beni 11.Bölüm
    S01E11 - Sakla Beni 11.Bölüm
    Ziya Bey'in kararıyla Kadir'in yeniden sahneye çıkması Naz'ın, İncila'yı Ozan ile evlendirme hayallerini suya düşürür. Bu karar ortamı yeniden kaosa sürükleyip Atıf ve Ziya'yı karşı karşıya getirirken, öfke kılıçlarının bir kez daha çekilmesine neden olur. Kendi kararlarını almak için adım atmak isteyen İncila, Kadir ile nişanı atar. İncila'nın Ozan ile evliliğinin kaldığını öğrenen Müberra büyük bir hayal kırıklığına uğrarken, İncila kendini sokakta bulur.
    Sakla Beni 12.Bölüm
    S01E12 - Sakla Beni 12.Bölüm
    Hamilelik haberini herkese duyurmak isteyen Naz iki aileyi sürpriz bir akşam yemeğinde bir araya getirirken, bebek haberi Kont Ziya ve Atıf arasındaki buzların bir nebze olsun çözülmesini sağlar. Filiz, İncila'yı hem aileden hem de Naz'dan uzaklaştırmak için harekete geçer. Bu durum onu kızı ile karşı karşıya getirirken, Naz inanmakta zorlanacağı büyük bir gerçekle yüzleşir. Ne kadar çabalasa da hayatın ona biçtiği rollerin içinde sıkışıp kalan İncila, görünmeden yaklaşan büyük bir tehlikeyle başa başa kalır.
    Sakla Beni 13.Bölüm
    S01E13 - Sakla Beni 13.Bölüm
    Bir anda kendini anlam veremediği bir tehlikenin içinde bulan İncila, Mete ile yaşadığı gizli ilişkinin ortaya çıkması tehdidiyle karşı karşıya kalır. İncila ile ilgili öğrendiği gerçeğe inanmakta zorlanan Naz, her şeyin rengini değiştirebilecek bu gelişme karşısında karmaşık duygular içindedir. Bu sırada Atıf'ın Belgin'e yaptığı evlilik teklifi öğrenenleri şaşkınlığa uğratırken, aileler arasında çıkacak büyük çatışmanın da habercisidir.
    Sakla Beni 14.Bölüm
    S01E14 - Sakla Beni 14.Bölüm
    İncila ile babasını yan yana gören Mete şaşkınlık içinde durumu anlamaya çalışır. Geçmişte ona ve annesine yaşattığı büyük acılardan dolayı babasına büyük bir öfke duyan Mete, Cemil'in İncila'ya şantaj yaptığını öğrenince çileden çıkar.
    Sakla Beni 15.Bölüm
    S01E15 - Sakla Beni 15.Bölüm
    Cemil'e yardım etmek isteyen İncila tehlikeli bir işe kalkışırken, Gülten'in Cemil'i görmesi işleri daha da zorlu hale getirir. Dedesinin tavırlarından rahatsız olan Mete, her şeyi göze alarak Kont Ziya'ya rest çeker.
    Sakla Beni 16.Bölüm
    S01E16 - Sakla Beni 16.Bölüm
    Kendisinden saklanan büyük gerçeği öğrenmenin şokunu yaşayan İncila, yıllardır ona çektirdikleri acılar için herkese çok öfkelidir. İncila'ya dair gerçeği öğrenen Atıf, torununun kendi evinde hizmetçi olarak yaşamasına sebep olduğu için Ziya'ya büyük bir tepki gösterir. Ziya yaşanan bu durumdan büyük bir suçluluk duyarken, İncila yalnız kalma ihtiyacı hisseder.
    Sakla Beni 17.Bölüm
    S01E17 - Sakla Beni 17.Bölüm
    İncila'nın talebi, herkesi şaşkına çevirirken, evdeki gücünü kaybetmekten korkan Naz, bu isteği kabul etmeye yanaşmaz ve aralarında büyük bir çatışma başlar. Mete, onları sakinleştirmeye çalışırken, İncila, onun çektiği acıları anlamamakla ve görmezden gelmekle suçlar. İncila'nın esas amacı, kendi hayatına sahip çıkmaktır ve ondan bu büyük gerçeği saklayanlara duyduğu öfkeyi bastıramaz.
    Sakla Beni 18.Bölüm
    S01E18 - Sakla Beni 18.Bölüm
    Mete'nin İncila'yı korumak isterken vurulmasıyla herkes şok içinde kalırken, yaşanan bu olaydan İncila'yı sorumlu tutan Naz ona öfke kusar. Hastane koridorlarında kaygılı bekleyiş sürerken, Gülten ve Cemil'i orada görmek herkesi şaşkınlığa uğratır. Kadir, Naz'ı kendine dair görmekten ısrarla kaçındığı bazı gerçeklerle yüzleştirir.
    Sakla Beni 19.Bölüm
    S01E19 - Sakla Beni 19.Bölüm
    Bebeğini kaybeden Naz büyük bir acı yaşarken, bu gelişme tüm ev halkını çok üzer. Naz'ın kendine dikkat etmediğini ileri süren Filiz, torununu kaybettiği için kızına ve Mete'ye yüklenir
    Sakla Beni 20.Bölüm
    S01E20 - Sakla Beni 20.Bölüm
    Mete ile İncila arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Kadir, bu konuyu Mete'ye açar fakat onu çok şaşırtan şeyler duyar. Naz'ın boşanmak için yardım istemesiyle kendini kötü hisseden İncila, ona istediği yardımı yapmaktan kaçınır.
    Sakla Beni 21.Bölüm
    S01E21 - Sakla Beni 21.Bölüm
    Mete ve İncila, etrafındakileri kendilerine düşman etme pahasına, gelecekteki güzel günler için mücadele etmeye karar verirler. Tansu'nun yaşadıklarını öğrenen Kont Ziya, kızına ateş püskürür ve ona kendi yöntemleriyle bir ceza verir.
    Sakla Beni 22.Bölüm
    S01E22 - Sakla Beni 22.Bölüm
    Naz'ın boşandıklarını söylemesi Filiz'i sarsarken onun bu haberi kendi başına duyurması Mete'yi öfkelendirir. Ailelerin gündemine bomba gibi düşen bu gelişmeyle tüm tepkilerin odağı haline gelen Mete ve Naz, onlara sağlanan maddi imkânlardan feragat etmeye mecbur kalırlar.
    Sakla Beni 23.Bölüm
    S01E23 - Sakla Beni 23.Bölüm
    Kendisinden habersiz yapılan planı öğrenen İncila büyük bir şaşkınlık yaşarken bu haberi duyan Naz duruma çok öfkelenir. İncila meselesinden haberdar olduğunu Mete'ye söyleyen Kont Ziya, bu ilişkinin imkansızlığına vurgu yapar.
    Sakla Beni 24.Bölüm
    S01E24 - Sakla Beni 24.Bölüm
    Aşka ve sevgiye inanan Naz, Mete ile İncila arasındaki duyguları kabullense de en başından beri gerçeği sakladıkları için kendini kandırılmış hisseder. Ona en büyük destek yine Kadir'den gelir. Mete ile İncila ise gerçeklerin ortaya çıkmasıyla bozulan aile ilişkilerini düzeltebilmek için çaba harcarlar.
    Sakla Beni 25.Bölüm
    S01E25 - Sakla Beni 25.Bölüm
    Naz ve Kadir, birbirlerine duydukları sevgiyi aile büyükleriyle paylaşmaya karar vererek, ilişkilerinde büyük bir adım atarlar. Çocuklarının ilişkisine sıcak bakmayan Filiz ve Yüksel, birbirlerinden hiç hazzetmeseler de aynı amaç için iş birliği yapmaya karar verirler

    Hayran tepkileri

    Back to Top