Hesabım
    Kızıl Goncalar
    1. Sezon
    Kızıl Goncalar

    Özet

    Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

    Sezon bilgisi:

    16 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 18 Aralık 2023
    86 Fotoğraf | 12 Video
    Özcan Deniz
    Özcan Deniz
    Özgü Namal
    Özgü Namal
    Mina Demirtaş
    Mina Demirtaş
    Erkan Avcı
    Erkan Avcı
    Kızıl Goncalar 15.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:48
    Kızıl Goncalar 15.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kızıl Goncalar 14.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:49
    Kızıl Goncalar 14.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kızıl Goncalar 13.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:51
    Kızıl Goncalar 13.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    23 gösterim
    • Fotoğraf Kızıl Goncalar
    • Fotoğraf Kızıl Goncalar
    • Fotoğraf Kızıl Goncalar
    • Fotoğraf Kızıl Goncalar
    • Fotoğraf Kızıl Goncalar
    • Fotoğraf Kızıl Goncalar
    • Fotoğraf Kızıl Goncalar
    • Fotoğraf Kızıl Goncalar
    • Fotoğraf Kızıl Goncalar
    1. sezon bölümleri
    Kızıl Goncalar 1.Bölüm
    S01E01 - Kızıl Goncalar 1.Bölüm
    Adli bir vaka sonucu, tarikat şeyhinin gözde torunu Cüneyd’le, seküler Atatürkçü bir psikiyatr olan Levent’in yolu kesişir. Mecburi hizmet yıllarından Faniler’i tanıyan Levent, bir yandan Cüneyd’e yardım edebilmek tarikatın tutucu bakış açısıyla mücadele edecek, diğer yandan özel hayatının çalkantılarıyla boğuşacaktır.
    Kızıl Goncalar 2.Bölüm
    S01E02 - Kızıl Goncalar 2.Bölüm
    Börekçide Meryem ve İdris Efendi arasında yaşanan gerilim Sadi Hüdayi ve Hasna’nın hiç beklemediği gelişmelere sebep olur ve tekkenin içinde bomba etkisi yaratır.
    Kızıl Goncalar 3.Bölüm
    S01E03 - Kızıl Goncalar 3.Bölüm
    Cüneyd’in gelgitli halleri amcası Sadi Hüdayi’yi düşündürmektedir. Onun ve tarikatın geleceği için düşündükleri planı bir an önce hayata geçirmeye niyetlidir. Eşi Hasna ve kızı Feyza’nın başka planları vardır.
    Kızıl Goncalar 4.Bölüm
    S01E04 - Kızıl Goncalar 4.Bölüm
    Zaman kazanma peşinde olan Meryem ve Levent, Suavi’nin yardımıyla Zeynep’i yurtdışına okumaya göndermeye çalışır ama bunun için Zeynep’in çok zor bir soruya cevap vermesi gerekecektir.
    Kızıl Goncalar 5.Bölüm
    S01E05 - Kızıl Goncalar 5.Bölüm
    Cüneyd’in buhranlı haline, Sadi Hüdayi hep beraber pikniğe gitme çaresi bulur. Piknikte Cüneyd’le Zeynep arasında ikisinin de beklemediği olaylar yaşanır. Levent ve kardeşi Hande hastanedeki babaları Suavi’yle iç hesaplaşmaya girişirler. Mira ise Can’la başını büyük bir belaya sokmak üzeredir.
    Kızıl Goncalar 6.Bölüm
    S01E06 - Kızıl Goncalar 6.Bölüm
    Suavi ve Levent, Zeynep’i göndermenin önündeki engelleri kaldırmaya çalışırken Levent’le görüşmek isteyen Cüneyd, Suavi’nin hastalığını öğrenir. Cüneyd ve Sadi dergahtakileri yanına alarak sürpriz bir hasta ziyareti yapmaya karar verirler. Bu ziyaret Müyesser’e Levent ve Meryem’le ilgili şüphelerinin peşine düşme fırsatı verecektir.
    Kızıl Goncalar 7.Bölüm
    S01E07 - Kızıl Goncalar 7.Bölüm
    Zeynep yüzünden Sadi Hüdayi ile karşı karşıya gelen Naim, teselliyi kollarında aramaya karar verir. Ancak, bu seçim, Nadire'nin aklına uyup olayları daha da karmaşık hale getirir. Ailesini bıraktığı gibi bulma umuduyla geri dönen Beste'nin ise beklediği gibi olmaz. Aynı anda Cüneyd, Hande ve Birgül ile uğraşmak zorunda kalan Sadi Hüdayi, yeğeninin tarikat mensupları üzerindeki gücünü gözlemlemeye başlar.
    Kızıl Goncalar 8.Bölüm
    S01E08 - Kızıl Goncalar 8.Bölüm
    Zeynep'i göndermek üzere olan Levent, ani bir haberle köşeye sıkışınca kızıyla Zeynep’in kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Öte yandan Naim, bir iş çevirdiğinden emin olduğu Meryem'i Zeynep'le sınamaya kalkışır.
    Kızıl Goncalar 9.Bölüm
    S01E09 - Kızıl Goncalar 9.Bölüm
    Mira’nın hayatı gerçek ailesinin kim olduğu konusundaki şüpheleri yüzünden büyük bir çıkmaza girer. Levent ve Beste için vakit, Mira’ya hesap verme vaktidir. Öte yandan Sadi Hüdayi başta olmak üzere Cüneyd, Meryem ve Levent de Hande’nin tarikatın kirli sırlarını ifşa eden haberi ele geçiren Hayri yüzünden adaletin kılıcıyla tanışmak üzeredir.
    Kızıl Goncalar 10.Bölüm
    S01E10 - Kızıl Goncalar 10.Bölüm
    Zeynep’e oynanan oyun yüzünden onunla arası açılan Cüneyd bir buhrana sürüklenirken, Hasna’nın doldurduğu Sadi bu durumu, iktidarını perçinleyecek bir fırsat olarak kullanmaya karar verir. Ancak Zeynep’in kovulan eş olarak karşılaşacağı acı sona teslim olmaya niyeti yoktur. Annesinin itirazlarına rağmen boyundan büyük bir işe girişir.
    Kızıl Goncalar 11.Bölüm
    S01E11 - Kızıl Goncalar 11.Bölüm
    Suavi’yle görüşmesinden mutlu ayrılan Zeynep halen Cüneyd’e kırgın olsa da Cüneyd, hakkına girdiği kızın gönlünü almak için çare aramaya başlar. Bu yolda kendi evliliğini yürütmekte zorlanan Levent’ten ona yol göstermesini isteyecektir. Ancak Levent ikilinin birlikteliğinden habersizmiş gibi davranmak zorundadır.
    Kızıl Goncalar 12.Bölüm
    S01E12 - Kızıl Goncalar 12.Bölüm
    Sadi gözüne giren Affan ile Feyza ve Affan’ın nişan merasimi yapılırken öte tarafta Hasna ve Müyesser Cüneyd’i etkisi altına aldığını ve her şeyin sorumlusu olduğuna inandıkları Zeynep için yeni bir tuzak hazırlar. Cüneyd Zeynep’in gizemli tavırlarından şüphelenirken bir büyük şüphe de Nadire’nin doldurduğu Naim’in aklına düşer. Bu şüphe Meryem’in en büyük korkusuyla yüzleşmesine sebep olacaktır.
    Kızıl Goncalar 13.Bölüm
    S01E13 - Kızıl Goncalar 13.Bölüm
    Zeynep’in matematik öğrettiğini duyduktan sonra onla yüzleşmek üzere olan Cüneyd’e Meryem’in haberi gelir. Cüneyd, Levent’in bunca zamandır kendisine yalan söylediğini öğrenmiş olur. Zeynep ise babasının Nadire ile ilişkisini ortaya çıkarıp Meryem’i babasının elinden kurtarmak için Cüneyd’den yardım istemek zorunda kalır.
    Kızıl Goncalar 14.Bölüm
    S01E14 - Kızıl Goncalar 14.Bölüm
    Sadi Hüdayi, kendilerinden yüz çeviren tarikat mensuplarını Affan’ın da yardımıyla es yolunda ses getiren kararlar verir. Beste, Meryem’i evden göndermesi konusunda kocasına baskı yaparken Levent, Zeynep’i kurtarmak için Cüneyd’in annesi ile ilgili sır perdesini aralamaya çalışır.
    Kızıl Goncalar 15.Bölüm
    S01E15 - Kızıl Goncalar 15.Bölüm
    Müyesser, Hasna ve Affan’ın desteğini arkasına alan Sadi Hüdayi ise posta oturmak için tehlikeli ve cüretkar bir plan yapar. Cüneyd kendisini ortasında bulduğu bu mücadelede dedesi Mürşid Efendi için endişelenmektedir ve ayağa kalkmak için ihtiyaç duyduğu gücü Zeynep’in sözlerinde bulacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top