Hesabım
    Bahar
    1. Sezon
    Bahar

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 13 Şubat 2024
    49 Fotoğraf | 6 Video
    Demet Evgar
    Demet Evgar
    Buğra Gülsoy
    Buğra Gülsoy
    Mehmet Yılmaz Ak
    Mehmet Yılmaz Ak
    Ecem Özkaya Üstündağ
    Ecem Özkaya Üstündağ
    Bahar 11.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Bahar 11.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Bahar 10.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:10
    Bahar 10.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Bahar 9.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:36
    Bahar 9.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Bahar
    • Fotoğraf Bahar
    • Fotoğraf Bahar
    • Fotoğraf Bahar
    • Fotoğraf Bahar
    • Fotoğraf Bahar
    • Fotoğraf Bahar
    • Fotoğraf Bahar
    • Fotoğraf Bahar
    1. sezon bölümleri
    Bahar 1.Bölüm
    S01E01 - Bahar 1.Bölüm
    Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu’yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu Ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır.
    Bahar 2.Bölüm
    S01E02 - Bahar 2.Bölüm
    Hastalığı geride bırakarak yeniden doğan Bahar, artık önünde yeni bir hayatla karşı karşıyadır. Bahar'ın içinde neler geçtiğini, ne yapmayı planladığını kimse kestiremez. Hayatına dair alacağı büyük kararla tüm dengeleri sarsmaya kararlıdır.
    Bahar 3.Bölüm
    S01E03 - Bahar 3.Bölüm
    Bahar, hastanede asistan doktor olarak görev alırken, evde anne olmanın zorlu ikili yaşantısına alışmaya çalışır. Nevra, Bahar'ı kötü bir anne olmakla suçlayarak ona yüklenmeye devam eder. Bahar'ın hastanedeki ilk nöbet gününün, Umay'ın doğum günüyle çakışması, aile içinde gerilimin daha da artmasına neden olur.
    Bahar 4.Bölüm
    S01E04 - Bahar 4.Bölüm
    Yavuzoğlu ailesi içinde hesaplaşma yaşanırken hastaneye gelen Cihan Taşkeski, Evren ve Timur’u karşı karşıya getirir. Cihan’ın gelişi Bahar için de yeni bir sınav olur. Bahar, Umay’la arasındaki sorunları düzeltmeye çalışırken Timur’u evde büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Bahar 5.Bölüm
    S01E05 - Bahar 5.Bölüm
    Bahar'ın Cihan Bey'e müdahale ederken yaşadığı talihsizlik Timur'u endişelendirir. Bu nedenle, bileklik meselesiyle aralarındaki ipler iyice gerilen,Timur ve Rengin, yeni bir sınav verecektir. Diğer yandan Cihan Bey'in görüntülerinin basına sızmasından Bahar'ı sorumlu tutan Reha ,ona son bir şans verir.
    Bahar 6.Bölüm
    S01E06 - Bahar 6.Bölüm
    Timur ve Rengin bunun hayal kırıklığını yaşarken Parla, Umay’ın çantasına hepsini altüst edecek bir gerçeği saklamıştır. Rengin ve Timur, Parla’nın planlarına engel olmaya çalışırken, hastaneye Rengin’in kaçmak için çabalayacağı bir bomba düşer; Babası Tahsin.
    Bahar 7.Bölüm
    S01E07 - Bahar 7.Bölüm
    Rengin, babasının kaybıyla yıkılır.Timur’un ona sarıldığını gören Evren, ikisinin ilişkisinden şüphelenmeye başlar. Rengin kendini toparlamaya çalışırken, hastasında çok önemli bir detayı gözden kaçırır, Bahar onu korumak için kendini feda eder.
    Bahar 8.Bölüm
    S01E08 - Bahar 8.Bölüm
    Parla, Selim’in ona söylediklerine inanmasa da Rengin’le konuşmak ister, Rengin’in kaza yaptığı haberiyle yıkılır. Hastanede, Timur’un Rengin için olan endişesini gören Bahar iyice şüphelenir, bir yandan Parla’ya destek olup onunla bağ kurarken diğer yandan Timur’la yüzleşmeye hazırlanır.
    Bahar 9.Bölüm
    S01E09 - Bahar 9.Bölüm
    Timur ile Rengin kaçınılmaz sona doğru yaklaşmaktadır. Timur, Bahar’a her şeyi itiraf etme noktasına gelir. Bu nedenle Rengin, kendisini yeni ve büyük kararların eşiğinde bulur.
    Bahar 10.Bölüm
    S01E10 - Bahar 10.Bölüm
    Timur ve Bahar’ın ilişkisi herkes tarafından öğrenilir.Rengin yaşadığı hayal kırıklığıyla kendisi ve Parla için doğru olanı yapmaya uğraşır. Evren hastaneye gelen çekim ekibi sayesinde ağır bir yükün altına girer, Bahar için bu yükü kaldırmaya karar verir ve Timur’u uyarır.
    Bahar 11.Bölüm
    S01E11 - Bahar 11.Bölüm
    Peran Vakfı Hastanesi’nin bütün üyeleri Şavklı Köyü’nde gönüllü çalışma için yola koyulurlar. Köyde geçirdikleri bir gün herkes için büyük sürprizlere gebedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top