Hesabım
    Eastbound & Down
    2. Sezon
    Puanım :
    Eastbound & Down

    Sezon bilgisi:

    7 Bölüm
    orijinal kanal: HBO
    Sezon yapım tarihi: 2010
    8 Fotoğraf
    Danny McBride
    Danny McBride
    Rolü : Kenny Powers
    John Hawkes
    John Hawkes
    Rolü : Dustin Powers
    Jennifer Irwin
    Jennifer Irwin
    Rolü : Cassie Powers
    Katy Mixon
    Katy Mixon
    Rolü : April Buchanon
    • Fotoğraf Eastbound & Down
    • Fotoğraf Eastbound & Down
    • Fotoğraf Eastbound & Down
    • Fotoğraf Eastbound & Down
    • Fotoğraf Eastbound & Down
    • Fotoğraf Eastbound & Down
    • Fotoğraf Eastbound & Down
    • Fotoğraf Eastbound & Down
    2. sezon bölümleri
    Chapter 7
    S02E01 - Chapter 7
    Chapter 8
    S02E02 - Chapter 8
    Charros takımının sahibi Sebastian Cisneros şovmen kişiliğinden hoşlandığı Kenny’i beysbola dönmesi için desteklemeyi kabul eder ve onu takıma alır. Kenny’nin peşinden Meksika’ya gelen Stevie ona April ile ilgili bilmediği bir gerçeği anlatır. Kenny öğrendikleri nedeniyle tüm motivasyonunu kaybeder.
    Chapter 9
    S02E03 - Chapter 9
    Kenny Meksikalı fanların ilgisizliği karşısında imajını düzeltmek için bir PR kampanyası başlatır ancak işler yolunda gitmeyince ilgi çekebilmek için eski yöntemlerini denemeye karar verir. Bu sırada Vida’yı etkilemeye çalışan Kenny onu Sebastian’ın yatında şık bir partiye davet eder. Vida ile geçirdiği gecenin ardından Tony adında bir oğlu olduğunu öğrenir. Stevie Kenny’nin ondan önceki yardımcısını kıskanmaya başlarken Kenny ona Meksika’ya gelme amacının kızlar ve içki olmadığını bazı cevapları bulmak için orada olduğunu anlatır. Eduardo Sanchez de bu arayışın bir parçasıdır. Kenny Vida ile ilişkisini sürdürmek isterken oğlu Tony için iyi bir baba modeli olabileceğini düşünmektedir.
    Chapter 10
    S02E04 - Chapter 10
    Koç Hernandez Kenny’den artık şov yapmayı kesmesini ve işini ciddiye almasını ister. Onu şöhret ve başarının getirebileceği tehlikeler konusunda uyarır. Ancak bu iç karartıcı konuşma onu hiç etkilemez. Stevie Eduarda Sanchez ile daha fazla bilgi öğrenmek isterken Kenny bu konuda konuşmak istemez. Stevie ve Maria ilk kez karşılaşırken Kenny Vida’yı kayıt stüdyosunu kullanmak için Sebastian’ın malikanesine götürür. Vida’nın ilk single çalışması Kenny’nin yokoluşu ile ilgilidir ancak Kenny şarkı sözlerini tekrar yazmak ister. Bir sonraki Charros maçında Roger’ın tavsiyelerine uymayan Kenny maça gösterişli bir giriş yapar. Kenny Vida’nın aslında onunla bir ilişki istemediğinin farkında değildir. Son maçta yaptığı gösteri nedeniyle Koç Hernandez Kenny’i cezalandırır. Yaşadığı hayal kırıklığının ardından Vida’yı stüdyoda Sebastian ile gören Kenny deliye döner. Charros maçında ortalığı karıştıran Kenny takımı bırakır. Eduardo Sanchez’in izini bulan Stevie ile birlikte onu görmeye giderler.
    Chapter 11
    S02E05 - Chapter 11
    Charros maçında ortalığı karıştıran Kenny takımı bırakmıştır. Eduardo Sanchez’in izini bulan Stevie ile birlikte onu görmeye giderler.
    Chapter 12
    S02E06 - Chapter 12
    Chapter 13
    S02E07 - Chapter 13

    Hayran tepkileri

    Back to Top