En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Akif Koç
1 değerlendirme
Takip Et!
Dizi eleştirileri
3,0
25 Eylül 2022 tarihinde eklendi
bu muydu herkesin öve öve bitiremediği film. tüm bölümleri topla sıkıştır 1 sezon çıkar. çok fazla konuşma sohbet muhabbet var. çoğu da boş muhabbet. insan sıkılıyor ve ileri sarası geliyor. diriliş ertuğrul çok daha güzel. dediğim gibi boş boş uzatmak yerine tek sezonda halletseydiler müthiş bir film çıkardı ortaya. sırf bölüm çekmek uğruna bu kadar boş muhabbeti izletmek saçmalık olmuş. keşke başlamasaydım. bu kadar övülen bir filmde insan her sahnesinde birşey bekliyor ama el ör ki 1 bölümde belki bir tane güzel şey oluyor gerisi sohbet. kısacası boş bir dizi
hiç bakmayın fıragmandan ve fotoraflardan başka bişey yok izleyemiyosun girdiğin gibi çık jksdfhjksdfgkıdshgjkhsdkjghskjdgkjsdgkjkjghskjdgkjsdgkjgkjsdhgkjhsdjghgdg
Dizinin finaline rağmen ben çok beğendim. Ama maalesef finali pek iç açıcı değildi . Yaratıcı bi dizi ve bu izlerken hoşunuza gidiyor. Tamam benim en sevdiğim dizi değil ama izlerken çopk keyif almıştım. Eski zamanları gçstermesi güzeldi ve fantastik yönü iyiydi. Karakterler de güzel yazılmış. Özellikle ilk iki sezon çok iyiydi. Diğer sezonla ilk iki seoznun yerini dolduramaz.
Adını çok duyuyordum bende başlıyım demiştim ama türü aslında sevmediğim bir tür yine de şans vermek istemiştim. 1 sezon 1.bölüm bitti ama karakterler kim kimin neyi biraz karıştı bende . spoiler: Son sahnedeki kişiler kardeşdi diye hatırlıyorum ama birlikte oldular sonra acaba dedim yanlış mı hatırlıyorum arkadaşlar o ikisi kardeşmiydi?
Bence şöyle bir son olsa daha iyi olurdu; Öncelikle Cüce nezarete girene kadar sezon güzel gitti. Aynı sahnede Ejderha tam oradayken Taht ve İktidar iddiası olan Jon’u da ortadan kaldırmak için Ejderhası ile Hamle yapması gerekirdi Dany’nin sonrada aynı soydan geldiği için Ateşte yanmamalı ve tüm halk bunu görmeliydi. Herkes olanı biteni anlamaya başlamışken Jon nezarete girmeliydi. Arya ise Gri solucanı öldürüp yüzünü almalıydı. Güveni tam olduğundan Arya Gri solucan görüntüsüyle Ejderha kraliçesini öldürmeliydi. Ejderhayı kontrol eden Bran Ejderhayı Jon’a itaat ettirmeli ve Jon sadece Kuzeyin kralı olmalıydı. Gece nöbeti olayı saçma olmuş. Brien Jaime’den hamile kalmalı ve Lanister soyu devam etmeliydi. Bran gene Kral olabilir sorun yok… ama bu sahneler olsaydı bence daha güzel olurdu.
Oldukça sürükleyici fakat çok fazla, hatta daha da fazla müstehcen sahne var. Son 3 bölümde heyecan artıyor ve sonlarda sürprizler keyif veriyor olsa da aşırı seks hatta porno klasmanındaki sahneler filmin gözümdeki imajını eksiye düşürdü. (konu ve işleyiş ne kadar muazzam olsa bile) Teşekkürler.
Filmi yine doruk noktasında bırakmışlar. Diğer sezonu dört gözle bekliyorsunuz. Neler olacağına dair ise en ufak bir fikriniz yok çünkü bu dizi sürprizlerle dolu.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.