Hesabım
    Arka Sokaklar
    15. Sezon
    Arka Sokaklar

    Sezon bilgisi:

    38 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 17 Eylül 2021
    224 Fotoğraf | 37 Video
    Arka Sokaklar 632.Bölüm Fragmanı 0:55
    Arka Sokaklar 632.Bölüm Fragmanı
    56 gösterim
    Arka Sokaklar 631.Bölüm Fragman 0:47
    Arka Sokaklar 631.Bölüm Fragman
    45 gösterim
    Arka Sokaklar 630.Bölüm Fragmanı 0:41
    Arka Sokaklar 630.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    15. sezon bölümleri
    Arka Sokaklar 595.Bölüm
    S15E01 - Arka Sokaklar 595.Bölüm
    Engin ve Başak’ın bebeklerinin kaçırılmasının ardından Ferhat ile ekibimiz arasında amansız bir takip başlamış ve bütün ekip Memo bebek için seferber olmuştur. Ferhat kendi adamı Mahmut’u öldürmesi için kiralık katil Koray’ı tutar. Koray ‘ı takip eden ekibimiz Memo bebeğin izine rastlar. Ferhat elinde kalan mallarla birlikte, Poyrazköy’deki tekneyle kaçmaya çalışırken ekip baskın yapar.
    Arka Sokaklar 596.Bölüm
    S15E02 - Arka Sokaklar 596.Bölüm
    Seri katil Ziya’nın Adli Tıp araştırması tamamlanmıştır. Jale ve Melike’yi öldürenin Ziya olduğu kesinleşmiştir. Rıza baba ekibine Ziya’yı yakalamak için operasyon emri verir. Bu sırada Ziya’da boş durmaz ve ekibin kadın üyelerinin peşine düşer ve Ezgi’yi kaçırır.
    Arka Sokaklar 597.Bölüm
    S15E03 - Arka Sokaklar 597.Bölüm
    Burak’ın ifadesi ile uyuşturucu şebekesi takibe alınır. Dağıtımı yapan Bartu’nun villasına baskın yapılır ve Bartu tutuklanır. Uyuşturucu işinden haberi olmayan ev çalışanı bahçıvan Selim, Hakan tarafından kovalanırken terastan düşüp ağır yaralanır. Bahçıvanın ölümü, Hakan üzerinde büyük travma yaratır, vicdanın etkisiyle Hakan kendisini bir aile dramının içinde bulur. Bartu’nun patronları Vildan ve Kerim Aslan, Burak’ın peşine düşer.
    Arka Sokaklar 598.Bölüm
    S15E04 - Arka Sokaklar 598.Bölüm
    Harun bir yandan kardeşi Bora’nın teslim olmasını isterken, diğer yandan işlediği suçu temizleme peşindedir. Harun, Bora’nın yakalanan adamlarını ortadan kaldırmak için insan kaçakçılığı yapan Rıdvan’a talimat verir. Rıdvan bu işi, kaçak yollar ile ülkemize gelen eski asker Hamit ile çözmek ister. Bora, saklandığı yerden Sude’yi takip etmeye devam eder.
    Arka Sokaklar 599.Bölüm
    S15E05 - Arka Sokaklar 599.Bölüm
    Bora, tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Harun ise kardeşinin başına gelenlerden dolayı Mesut komiseri suçlar. Mesut’un hakkında soruşturma açılması için baskı yapar ve amacına ulaşır. Soruşturma için Ankara’dan müfettiş İdil görevlendirilir.
    Arka Sokaklar 600.Bölüm
    S15E06 - Arka Sokaklar 600.Bölüm
    Mesut komiser, Harun’un kaçırılması nedeni ile müfettiş İdil tarafından gözaltına alınır. Olay sırasında yeraltı karakolunda Vedat’ı sorguladığını söyleyemeyen Mesut’un temize çıkması için Selin komiser tarafından bir plan yapılır.
    Arka Sokaklar 601.Bölüm
    S15E07 - Arka Sokaklar 601.Bölüm
    Rus mafyası lideri Viktor, Kerim Aslan’ın sahip olduğu tüm uyuşturucuları ve parayı ele geçirmek için Kerim ve Vildan’ı kaçırmıştır. Ekibimiz sadece Aslı’nın şehit babası için değil, Antalya operasyonunda şehit düşen Ali için de Kerim Aslan’ı bulmak zorundadır.
    Arka Sokaklar 602.Bölüm
    S15E08 - Arka Sokaklar 602.Bölüm
    Ekibimiz devriye sırasında gelen aile içi şiddet ihbarı ile olay yerine harekete geçer. Madde bağımlısı Adem, oğlu Furkan’ın önünde eşi Selvi’ye adeta işkence uygulamaktadır. Ekibimizi gören Adem evden kaçarken, Selvi hastaneye kaldırılır. Selvi’nin tedavisi devam ederken yakalanan Adem, çıkarıldığı mahkemede denetimli serbestlik kararı ile salıverilir. Selvi ve oğlu Furkan, ablası Kader’in yanına yerleşir. Durumu Engin’den öğrenen başak, boşanma davası için gönüllü olarak Selvi’nin avukatlığını üstlenir. Fakat Adem’in Selvi’den vazgeçme niyeti yoktur.
    Arka Sokaklar 603.Bölüm
    S15E09 - Arka Sokaklar 603.Bölüm
    Mesut, Selin ve müfettiş İdil izbe bir sokakta öldürülen kağıt toplayıcısı Javid üzerine araştırma yapmaya başlar. Javid’in ülkemizdeki tek yakını, Türkiye’ye göç etmeden önce ülkesinde hakimlik yapan Kadim’dir. Kadim ile görüşen Mesut bir sonuç elde edemez.
    Arka Sokaklar 604.Bölüm
    S15E10 - Arka Sokaklar 604.Bölüm
    Gözaltına alınan Samir, Gencer’in çabalarına rağmen savcılık tarafından alınan kararla sınır dışı edilmek üzere yola çıkar. Kadim, hastaneden çıktıktan sonra polis koruması altına alınır. Ekibimiz ve müfettiş İdil, İkbal’i aramaya başlarken, Kadim’de koruma polislerini atlatıp ailesini katleden İkbal’in peşine düşer.
    Arka Sokaklar 605.Bölüm
    S15E11 - Arka Sokaklar 605.Bölüm
    Ezgi bir barda arkadaşı Meltem ile karşılaşır. Gecenin sonunda Meltem internet üzerinden bir uygulamadan taksi çağırarak evine gitmek ister. Ezgi’nin gözü taksiciyi tutmasa da Meltem ısrar edince gitmesine izin verir. Ertesi gün gelen haber herkesin kanını dondurur. Meltem taksici tarafından tacize uğramış, canını zor kurtarmıştır. Başka kadınların peşine düşeceğinden emin olduğu taksiciyi bulmaya çalışan ekibimizin zamanı kısıtlıdır.
    Arka Sokaklar 606.Bölüm
    S15E12 - Arka Sokaklar 606.Bölüm
    Yaralanan Samir’in tek derdi karısına ve kızına kavuşmaktır. Samir’in adamları tarafından ağır yaralanan İdris’in durumu ciddidir. Halide’nin İlyas’ı ziyaret etmek isteyeceğini düşünen Samir, hastaneye adamlarını gönderir. Adamlarının yakalanması ile bir darbe daha yiyen Samir’in yarası ağırlaşınca mecburen doktor çağırırlar. Gelecek olan doktor ise Cemal’den başkası değildir.
    Arka Sokaklar 607.Bölüm
    S15E13 - Arka Sokaklar 607.Bölüm
    John’un Selin’i, Halide’yi ve Leyla’yı kaçırması Mesut ile Samir’in gündemine bomba gibi düşer. John’un isteği bellidir. Depo baskınında ele geçirilen mallarına kavuşmak. Mesut, karşısına kim geçerse geçsin Selin’i kurtarmaya kararlıdır. Ekibimiz operasyon için harekete geçerken aynı anda Samir’in, Halide ve Leyla’ya kavuşmasını da engellemek zorundadır.
    Arka Sokaklar 608.Bölüm
    S15E14 - Arka Sokaklar 608.Bölüm
    Musa ve Ulvi isimli iki uyuşturucu bağımlısı, Gizem isminde bir genç kızı taciz eder. Mahalle halkına da uzun zamandır kök söktürmektedirler. Ekibimiz bu iki suçluyu sokaklardan uzak tutmak için mücadele ederken yine engellerle baş edeceklerdir.
    Arka Sokaklar 609.Bölüm
    S15E15 - Arka Sokaklar 609.Bölüm
    Rıza babanın istifa haberi herkesi derinden üzer. Ekibimiz ne yapacağını bilemez haldedir. Rıza baba geri adım atmamakta kararlıdır. Bakanlıktan gelen bir müfettiş emniyeti ziyaret eder. Engin komisere danışacağı önemli bir konu vardır.
    Arka Sokaklar 610.Bölüm
    S15E16 - Arka Sokaklar 610.Bölüm
    Samir’in kaldığı hapishaneden gelen bir haber ekibimizi ve İlyas Albay’ı şoka uğratır. Harekete geçen İlyas Albay kendisini tehlikeli bir konuma sokarken ekibimizi de peşinden sürükler. Uyuşturucu alışverişine devam eden Amerikalıların intikam almak için son bir planı daha vardır.
    Arka Sokaklar 611.Bölüm
    S15E17 - Arka Sokaklar 611.Bölüm
    Mafya babası Noyan, yaşadığı silahlı saldırıdan sonra koruma talep eder. Öldürülen bir kızın vakasını inceleyen ekibimizin, kurban ile Noyan arasında bir bağlantı kurması uzun sürmeyecektir.
    Arka Sokaklar 612.Bölüm
    S15E18 - Arka Sokaklar 612.Bölüm
    Arka Sokaklar 613.Bölüm
    S15E19 - Arka Sokaklar 613.Bölüm
    Arka Sokaklar 614.Bölüm
    S15E20 - Arka Sokaklar 614.Bölüm
    Engin’in vurulması ile gelen acı olay bütün ekibi derinden etkiler. Haberlere manşet olan bu olay sonucu alarma geçen ekibimiz, tetikçi Lena’yı ve bağlı olduğu suç örgütünü yakalamak ve adalete teslim etmek için var gücüyle çalışacaktır.
    Arka Sokaklar 615.Bölüm
    S15E21 - Arka Sokaklar 615.Bölüm
    Melisa isimli bir avukat evinde ölü bulunur. Katile dair bir ipucu bulmak için var gücüyle uğraşan ekibimiz bir çıkmazın içindedir. Selin Komiserin vakanın iki yıl önce gerçekleşen faili meçhul cinayetlerle benzerliğini çözmesiyle birlikte, ekibimiz bir seri katil ile karşı karşıya olduklarını fark edecektir.
    Arka Sokaklar 616.Bölüm
    S15E22 - Arka Sokaklar 616.Bölüm
    Serap’a bir türlü ulaşamayan Hakan, genç kızın evine gitmeye karar verir. Tam o esnada Serap’tan gelen bir mesaj başta Hakan’ın içini rahatlatsa da çok geçmeden yeni soru işaretleri yaratacaktır. Poyraz’ın hedefinde ise, umulmadık bir kişi vardır.
    Arka Sokaklar 617.Bölüm
    S15E23 - Arka Sokaklar 617.Bölüm
    Ayhan Kırali, 20 yıl önce kan davası cinayeti işlemiş eski bir mahkumdur. Yakın zamanda hapisten çıkan Ayhan sokakta simit satarken Mesut Komiser ile karşılaşır. Bu karşılaşmanın sonunda Mesut’u bir tehlike beklemektedir.
    Arka Sokaklar 618.Bölüm
    S15E24 - Arka Sokaklar 618.Bölüm
    Mesut Komiser, üzerine atılan iftiradan kurtulabilmek ve Ayhan’ı bulabilmek için Savcı Yavuz’dan yardım ister. Bu sırada Ezgi ise gizli bir göreve gider. Bu gizli görev Ezgi ve Cemal arasında bir kıskançlık krizine sebep olacaktır. Bir otelde resepsiyonist olarak çalışan Şebnem silahlı saldırıya uğrar.
    Arka Sokaklar 619.Bölüm
    S15E25 - Arka Sokaklar 619.Bölüm
    Poyraz’ın evini araştıran ekibimiz cinayetlere dair bazı kanıtlara ulaşır. Aradıkları seri katilin Poyraz olduğu kesinleşmiştir. Ekibimiz hemen Poyraz’ı yakalamalıdır; fakat, Poyraz’ın kafasına koyduğu son bir hedefi daha vardır.
    Arka Sokaklar 620.Bölüm
    S15E26 - Arka Sokaklar 620.Bölüm
    Mesut, Handan ve Cevat’ı Sakarya’dan kaçamadan yakalar. Bu sırada devreye Usmanoğlu aşiretinin büyük oğlu Seyit Usmanoğlu girecektir. Herkesin birbirini tanıdığı küçük bir mahallede Berke isimli bir çocuk arkadaşları ile parkta saklambaç oynarken kaçırılır. Ekibimiz insan tacirlerinin peşine düşerken mahallede yaşanan başka bir olay herkesi sarsacaktır.
    Arka Sokaklar 621.Bölüm
    S15E27 - Arka Sokaklar 621.Bölüm
    Savcı Yavuz, hastaneye kaldırılan Poyraz’ın uyanmasını bekler. Yaşananlardan dolayı Mesut’u suçlamaktadır. Poyraz’ı vuran silahın balistik kaydına ulaşmak ve neler yaşandığını çözmek için uğraşır. Bu sırada hastaneden gelen bir haber ekibimizi alarma geçirecektir.
    Arka Sokaklar 622.Bölüm
    S15E28 - Arka Sokaklar 622.Bölüm
    Poyraz’ın öldüğü Gazi’nin yeri basın mensupları ve polislerle dolmuştur. Olay anında yaralanan Mazlum ise, hastaneye kaldırılır. Savcı Yavuz’un, Mazlum hakkında tutuklanma kararı istemesi ekibimizin elini kolunu bağlayacaktır.
    Arka Sokaklar 623.Bölüm
    S15E29 - Arka Sokaklar 623.Bölüm
    Mazlum’un katili Solmaz kaldığı hücrede rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmıştır. Durumdan şüphelenen Mesut ve Hüsnü hızla hastaneye gider. Hastanede kendilerini umulmadık bir durum beklemektedir.
    Arka Sokaklar 624.Bölüm
    S15E30 - Arka Sokaklar 624.Bölüm
    Lena’yı bulan Engin, acıdan bayılan kadını hastaneye götürür. Bu sırada Engin’e bir türlü ulaşamayan Başak bir terslik olduğundan şüphelenmektedir. Lena’yı peşindeki Ruslardan kurtarmak isteyen Engin kendisini tehlikeye atacaktır.
    Arka Sokaklar 625.Bölüm
    S15E31 - Arka Sokaklar 625.Bölüm
    Ekibimiz, ellerinden kaçırdığı İrfan ve Ferruh’u bulmak için harekete geçer. Bu sırada İrfan ve Ferruh, reis Sermet isimli bir uyuşturucu tacirinin illegal şebekesine dahil olurlar. Ekibimiz suç dünyasına karışan İrfan’ın ve Ferruh’un peşine düşer.
    Arka Sokaklar 626.Bölüm
    S15E32 - Arka Sokaklar 626.Bölüm
    Ercan isimli bir adam mahalleli tarafından linç edilir ve hayatını kaybeder. Mahalleliyi sorgulayan ekibimiz Ercan’ın bir kızı taciz ettiğini öğrenir. Fakat linç edenlerin hiçbiri olayı görmemiştir. Ekibimiz olayı araştırarak gerçeklerin açığa çıkmasını sağlayacaktır.
    Arka Sokaklar 627.Bölüm
    S15E33 - Arka Sokaklar 627.Bölüm
    Esra’yı yaralayan Rehat ile Hüsnü arasında yaşanan restleşme çevredekiler tarafından kamera kaydına alınır. Kaydın internet ortamında hızla yayılması yalan haberleri de beraberinde getirir. Rehat’ın polis tarafından öldürülüp üstünün kapatıldığını düşünen bir grup çete etrafa tehlike salar. Gittikçe büyüyen bu olay, Rehat’ın hastaneden kaçırılmasıyla daha da büyüyecek ve tehlikeli hale gelecektir.
    Arka Sokaklar 628.Bölüm
    S15E34 - Arka Sokaklar 628.Bölüm
    Zerrin, bir tekstil atölyesinde işe başlar. Sonunda iş bulabildiği için çok mutludur, üstelik maaşı da iyidir. Bir ay sonra Zerrin’in ansızın bulunan cesedi ailesini perişan eder. Ekibimiz katilin izini sürerken vaka ummadıkları bir şekilde ilerleyecektir.
    Arka Sokaklar 629.Bölüm
    S15E35 - Arka Sokaklar 629.Bölüm
    Nuran isimli genç bir kız hapisten yeni çıkan eski sevgilisi Serdar’dan bir türlü kurtulamamaktadır. Nuran, ablası Vildan’ın çalıştığı hastaneye gidip ondan yardım ister. Hastanede yaşanan trajik hadise ekibimizi çaresiz bırakacaktır.
    Arka Sokaklar 630.Bölüm
    S15E36 - Arka Sokaklar 630.Bölüm
    Ayfer’i rehin alan Şahin alt edilir. Şahin hapishaneye gönderilirken Ayfer ise rehabilitasyon merkezine yatırılır. Henüz intikam almaktan vazgeçmeyen Şahin’in bir planı daha vardır.
    Arka Sokaklar 631.Bölüm
    S15E37 - Arka Sokaklar 631.Bölüm
    Başak ve Engin arasında her şey yolunda gitmektedir. Ta ki Başak’ın arkadaşları Engin’i genç bir kızla görene kadar. Durumu öğrenen Başak başta Engin’e güvense de çok geçmeden içine bir kuşku düşecektir.
    Arka Sokaklar 632.Bölüm
    S15E38 - Arka Sokaklar 632.Bölüm
    Engin’in kızı Gönül, ölen annesinden kalan mirasa konmak isteyen Sezai isimli bir tefecinin elindedir. Genç kızın Antalya uçağına binmediğini öğrenen Engin, kızın sevgilisi Deniz’in peşine düşer. Bu sırada Gönül canı pahasına da olsa kaçmaya çalışacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top