Alba ve Alfredo için AL, Ernesto için E ve Lilian için Li. Bu harflerden oluşan ‘Aleli’, bir ailenin tatil evinin cephesinde asılı durur. Sadece sonra doğan Silvana’nın adı tabelada yoktur.
Marcos ve Ana, Buenos Aires’te yaşayan bir çifttir. 25 yıl boyunca tek çocukları Luciano için mükemmel ebeveyn olan Marcos ve Ana, kendi ihtiyaçlarını göz ardı ederek her zaman çocuklarının yanında oldu. Artık yetişkin bir genç olduğunda Luciano, üniversite eğitimi için evden ayrılarak Madrid’e yerleşir. Onun yokluğunun yarattığı boşluk çiftin üzerinde oldukça etkili olur ve kendilerini aynı evde yaşayan ve ortak hiçbir noktası olmayan yabancılar olarak bulurlar.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.