The Trial of the Chicago 7, Chicago’daki 1968 Demokratik Ulusal Konferansı’nda Vietnam Savaşı ve karşı kültür protestoları düzenleyen ve federal hükümet tarafından komplo ve ayaklanmaya teşvik ile suçlanan yedi sanığın 1969 yılında görülen meşhur duruşmasına odaklanıyor.
Sharad Nerulkar, hayatını Hint klasik müzik şarkıcısı olmaya adayan bir adamdır. Sharad, küçük yaşlardan itibaren babasının tutkusu ve bilimsel arayışlarıyla Hint klasik müziği dünyasına girer.
Gözden düşmüş bir yönetmen, kariyerini canlandırmak istemektedir. Bu sırada bir şov programına katılan yönetmen, bir oyuncu ile herkesin önünde tartışır. Yaşananların ardından oyuncuya misilleme yapmaya karar veren yönetmen, oyuncunun kızını kaçırır. Bu kaçırma olayı, yönetmenin yeni filminin de konusu olur. Yönetmen, arama çalışmalarını filme almaya başlar.
Karan Johar, Dibakar Banerjee, Zoya Akhtar ve Anurag Kashyap'ın yönetmenliğini üstlendiği Ghost Stories, gerilim dolu dört farklı hikayeden oluşuyor. Film, beklenmedik şekilde gelişen olayların yaşandığı korku alemine yolculuğa çıkarıyor.
Kamyon şoförü olan Ghalib, yollarda 500 bin kilometreyi devirmiştir. Karısını bir süre önce kaybeden Ghalib bu sırada gittikçe kötüleşen sırt ağırlarıyla mücadele eder. Deneyimli sürücüden bir gün genç bir şoförü eğitmesi istenir. Sevdiği işini kaybetme riski ile karşı karşıya olan Ghalib, geleceği için savaşmaya karar verir.
Bir televizyon kanalında yönetmen olarak çalışan Aravind’in, karısı Kavitha ve oğulları Ashwin ile mutlu bir yaşamı vardır. Bir gün ailesi ile ilgili bir durumdan dolayı derhal hastaneye gitmesi gerektiğine dair bir telefon alan Aravind, vakit kaybetmeden soluğu hastanede alır. Hastanede eşi ve oğlunu gören Aravind, 7 ...
Vizyon tarihi belirsiz
|
2s 31dk
|Komedi,
Romantik
YönetmenAshwath Marimuthu
Oyuncular:Ashok Selvan,
Ritika Singh,
Vani Bhojan
Oh My Kadavule, en yakın arkadaşı ile evlenmenin sonsuza kadar mutlu olmayı sağlayacağını düşünen ancak imzayı attıktan sonra düşündüklerinin tam tersini yaşayan bir adamın hikayesini konu ediyor.
Bir gece kulübünde çalışan Neel, Sitara adında bir kadınla tanışır. Sitara’nın babası ölmek üzeredir ve Neel bu süreçte genç kadının yanında olur. Hindistan’daki geleneğe göre evin oğlu ölen kişi için ayin düzenleyebilmektedir ve Sitara’nın ailesinde hiç erkek yoktur.
Genç bir adam olan Jimmy, bir flört sitesinde Anu adında genç bir kadınla tanışır. Anu’ya aşık olan Jimmy, onunla evlenmeye karar verir. Jimmy’nin annesi kuzeni Kevin’den Anu hakkında bilgi toplamasını ister. Kevin, kuzeninin iz bırakmadan ortadan kaybolmasının sırrını ortaya çıkarmak ve Anu hakkında bilgi edinmek için harekete geçer
Kannad Gothilla, Namma Bengaluru'da yaşayan göçmenlerin gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasını araştıran bir dedektife odaklanıyor. Şehirde yaşayan Kannadigas kökenli olmayan insanların teker teker kaybolmasının ardından kıdemli bir dedektif atanır ve olayı soruşturmaya başlar.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.