Siccin 7
2,2

Yakup Salik
Yakup Salik

19 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Sözde filmi bitirebilene 70 bin TL ödül vereceğiz diyerek beklentileri yukselttiler ama film zerre korkunç değildi siccin serisi bu yüzden hiçbir zaman Dabbe serisinin yanına bile yaklasamiyacak
AHMETEREN SOY
AHMETEREN SOY

19 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Arkadaşlar gerçekten kötü bir filim gerçekten korku ile alakası yok gerilimli müzik dinlemek ve birden patlamalkulağınızı sağır edicek bir filim müzüik sevenlere tavsiye ederim
Ilyasoglubuse
Ilyasoglubuse

18 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Arkadaşlar paranızı vermeye değmez gidin döner yiyin bi gram korkmadık aksine güldük çok matah bir sonu da yoktu hep aynı şeyler tekrarlandı
LEGEND LEGEND
LEGEND LEGEND

17 Haziran 2024 tarihinde eklendi
ARKADASLAR FİLİM HARAMDİR ALLAHİN AYETLERİ OKUNURKEN ARKADAN MUZİK CALİYOR KADİNİN USTUNDEKİ ÖRTÜ ALLAHİN AYETLERİ YAZİYOR FİLİMDE ÜSTELİK KARABUYU VAR LUTFEN İZLEMEYİN PSİKOLOJİNİZ GİDER
Ela Yildirim
Ela Yildirim

16 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Aşırı kötü, filmden şuan çıktım ve berbat ötesiydi izlerken uykum geldi o derece. Ters yüz mü yoksa siccin mi diye kararsız kalmıştık kesinlikle ters yüze gitmeliymişiz. Film berbattı birinin yüzüne bişiler sariolar sonrq böö sonra tekrar bişiler sarilio yüzlerine sobra tekrar bö yani çok saçma ve prodüksüyonuda düşük bi filmdi. Asla gidilmez.