Savas
1 değerlendirme
27 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Ben o kadar filmi izleyen birisi olarak hiç bu kadar kadınları aşağılayıcı devletin polisini aşağılayıcı şiddete tacizi ve herseyi göz önünde tutan bir film izlemedim bence kötü demek bile az gelir iğrenç bir filmdi umarım yayından kaldirirlar
Bu filmi izlemek kesinlikle sağlam bir psikoloji ister. İçler acısı ve çarpıcı. Böyle bir olayın yaşanmış olması da bir o kadar hırpalayıcı. Sonu beni tam olarak tatmin etmese de umduğum son kesinlikle buydu. Oyunculuklar etkileyiciydi. Hiç bir oyuncu sırıtmamış abes hiç bir diyalog yoktu. izlemiş olanların bam başka bir şeye hazırlıklı olmasını öneririm. Ve bu filmin gençler, kadınlar ve TSSB tanısı olanlar için izlemesi güç olduğunu hatırlatmak isterim.
Filmi dün netfliks de izledim. Fakat kadına olan şiddeti maalesef psikolojimi zorladı. Film de kurgu olarak cok eksik yerler var. mesela kadınlara otopsi yapılabilirdi. kadının bi tanesi dışarı cıktı bakkaldan yardım istedi. bakkalın ifadesi alınabilirdi. tabi bu soylenenler kurgu açısından değerlendiriyorum. Bu film de asıl eksik olan yer ve tek de gercek olan yer bana kalırsa ülkemizde adaletin kişinin gelir düzeyine göre değiştiğini bilmek tek gerçek o. yoksa buna benzer şeyler yaşanıyor mudur ülkede yaşanabilir olması muhtemel. fakat nasıl bu filmde üstünü örttüler se gerçek hayatta da örte bilir ler.
Sizin gibi sik beyinliler hangi zihnetle bu filmleri gençlere aktarıyor? Sonra oturup tartışın bu ülkenin gençleri neden özentili diye sizin gibi zihniyetlerin yüzünden siktri boktan şeyleri flim diye izlemeye çalışıyorsunuzya haaa, siktirin MK
Bizim için çok önemli noktalardan birine son perdede nokta atışı yapılmış. Beğenmesende beğenmeden geçme, geçme ki insanlar öğrensin. Karanlıklar aydınlığa çıkar.
Voici mon témoignage : après plus de deux ans d'efforts vains, j'ai enfin rejoint le Nouvel Ordre Mondial, les Illuminati. Des escrocs m'ont soutiré de l'argent pendant des années. Je rêvais de rejoindre les Illuminati depuis longtemps, mais j'ai rencontré Lord Felix Morgan en ligne au début de cette année. Je l'ai contacté et lui ai tout expliqué. Il m'a conseillé de m'inscrire, et j'ai payé les frais d'adhésion exorbitants. J'ai été admis au Nouvel Ordre Mondial et j'ai reçu 1 000 000 $ dès mon admission. Je suis tellement heureux ! Je promets de faire connaître les mérites de Lord Felix Morgan. Si vous souhaitez rejoindre le Nouvel Ordre Mondial des Illuminati aujourd'hui, contactez Lord Felix Morgan sans tarder. C'est votre meilleure chance d'obtenir l'adhésion aux Illuminati dont vous avez toujours rêvé. Contactez Lord Felix Morgan par courriel : Illuminatiofficial565@ ou par WhatsApp : +447353027456