İllegal Hayatlar: Meclis
3,7

hakan dadak
hakan dadak

10 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Tamamen güldürmeye odaklı ama artık herkesin ağzında olan espriler falan hiç olmamış ..
Keşke mahsun kendisi farklı senaryoyla çıkmış olsaydı..
Gitmeyin
İsmail
İsmail

9 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Berbat bir film göndermeler idare eder derece lanet ettiğim filmler sıralamasında ilk sırada yer alıyor
KaanKaya
KaanKaya

9 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Açıkçası daha önceki filmi pek beğenmemiştim. Konu güzel olsa da acemiceydi. Bu filmde baya şey katmışlar kendilerine. Mahsun Karaca ve ekibini sevdiğim için destek olma maksatlı gittim sinemaya. Filme giderken beklentim çok düşüktü ancak beklentilerimin çok ötesinde olmuş. Çok beğendim çok keyif aldım. Başarılar dilerim üçüncü filmde görüşmek üzere :) Mahsun J'nin de yeni sezonu yayımlansın artık.
sinema
1 ziyaretçi
8 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üye olmak için en iyi şansınız o. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
Emrah Kara
Emrah Kara

8 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Aşırı keyif alarak izlediğim bir film oldu. Ülke sorunlarını çok güzel tiye almışlar İllegal Hayatlar: İktidar merakla bekliyorum :)
Gülşah Güleç
Gülşah Güleç

7 Kasım 2024 tarihinde eklendi
4 4 lüks filmi  herşeyi ile 10 numara gerçekten gülerken düşündüren nadir filmler arasında. Tebrikler Mahsun başkan
Renega
Renega

6 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Yorumu yazıyorum bazı siteler siliyor, zoruna gidiyor herhalde. Film çok güzeldi. Bazen sıkıldım bazen kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum. "Bilgi geldi" gerçeğini mecliste zaten yapıyorlar, helen bilgiye göre kabul ediyor veya etmiyorlar. Filmde de bunu kullanabilirlerdi. Mahsun bey hapse ilk girişinde şiir yazmalıydı ve bundan siyaset yapmalıydı :) Halk tepki gösterince gündemi değiştirip milleti uyutmalıydı. Videosu çıkınca Greek video diyerek yunanlılara itelemeliydi olayı. Bunlar filmde aldığım notlardan. Ailecek izlenmemeli zaten 18+ olduğu yazıyor. Tavsiye ederim.
Eren
Eren

5 Kasım 2024 tarihinde eklendi
İllegal Hayatlar: Meclis, küçük bir dolandırıcılık hikayesinin komik bir şekilde siyasete taşınmasını anlatıyor. Mizahi dili ve karakterlerin sürükleyici hikayesiyle eğlendirirken düşündüren, toplumsal taşlamalarla dolu bir yapım.
Faruk Topaktaş
Faruk Topaktaş

Olmamış çok sıkıcı. Çok basit
Yakışmadı. Devam filmi olsun gibi çekilmiş. Mahsun seneryo yapsa daha sağlıklı olurdu
Rıfat Akıncı
Rıfat Akıncı

4 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Son yıllarda komedi türünde üstüne görmedim , ayrıca gerçek hayata dair eleştirel komedi ve dokundurma da mevcut . Film tek kelime ile mükemmel diyebilirim umarım devamı gelir ve gelecek gibi de
emre tok
emre tok

4 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Film ilk serisinden de güzel olmuş bu film tutar. Herkese tavsiye ederim parasını da hak eden nadir güzel filmlerden biri.
Veli Hamza Şanlı
Veli Hamza Şanlı

3 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Seneryo ve yönetmene önelikle tebrikler. Senaryoyu mahsun yazdı sanmıştım. Oyunculuk da çok güzeldi. İzleyen pişman olmaz. Özelllikle filmin 2. yarısından sonrası daha güzel... spoiler: devamı gelecek gibi
Abdurrahman Akın
Abdurrahman Akın

3 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Mahsun yapmis yine yapacagini muhtesem film ara ara biraz sıkabiliyor ama olsun genel olarak muhtesem bir film
Sbudulgan
Sbudulgan

3 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Harikaydı yine. Kemal sunal dan sonra duruşuna dahi gülümsediğim tek insan Mahsun. Başarıları daim olsun
Dilek Dumanlı
Dilek Dumanlı

2 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Film benim için çokta “waoow “ değildi açıkcası… 1 saat 55dk mı ayıracak kadar beni yükseltmedi. Verdiği mesajlar güzeldi ama komedi dizisinde de bu kadar düz bi senaryo işlenmez