İbrahim Arı
1 değerlendirme
9 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Cakallarla dans 7 yi baya komik ve eğlenceli buldum küfür cok vardı doğru ama her serisini severek ve gülerek izliyorum eğleniyorum izlerken 10 yıldızı hakediyor
Tek kelimeyle BERBAT bir film. Komedi zeka gerektirir, zekanın olmadığı komedi cinsellik ve dini değerlerle dalga geçerek komik olmaya çalışır. Arkadaşımın israriyla gittim ancak yarısında çıktım. Bu filmleri seyreden insanlar hatta çocuklar ve gençlerden ne beklenebilir ki? Rezalet bir film
Filimde nerdeyse hiç komik sahne yoktu komikliğide çıplaklık sütyen gibi espiriler yapmaya çalışarak kapatmışlar ekibin başına gelen bir olay var ama yok gibi absürt bir şekilde ortada kalmış hikaye sanki seri devam etmesi için seçilmiş senaryoyu bir gecede yazmış gibiler ne macera ne espiri ne olay örgüsü bunlardan yoksun bir film olmuş