Çakallarla Dans 7

Tr Nil59
Tr Nil59

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

11 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Filmin esprilerinin çok yerlerde olduğunu tekrarı çekilmeye değer bir film olmadığını düşünüyorum film ya düşündürür, ya da sizi bir yerlerw götürür, içine alır yaşarsınız, komedi ise gulersiniz. Ben hiç gülmedim.
Didi Albayrak
Didi Albayrak

8 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Tam bir rezalet ! Verdiğimiz paraya mı aynıyım yoksa zamana mı bu kadar kötü doğru düzgün bir konusu bile olmayan bir şey film demek istemiyorum gerçekten diger yapımcılara haksızlık olur !!! Kesinlikle gitmeyin
Ramazan Özdal
Ramazan Özdal

6 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Seyrettigim en kötü seri diyebilirim,gülmek için gitmek isteyenler gitmesin,
Duygusallık da yok
Macerada yok
Bence artık bitirmeleri gerekiyor
Mert H
Mert H

14 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Karakter eksiklikleri ve diğer filmlerden de kötü senaryosuyla serinin en kötü filmi olduğunu düşünüyorum. Oyuncu kadrosunun ziyan olduğu bir film diyebiliriz.
Ankarali0606
Ankarali0606

21 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Serinin en kötü ve en güldürmeyen filmi olduğunu düşünüyorum İlker Ayrık olmadan bu seri olmuyormuş demek ki
Murat Küçük
Murat Küçük

8 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Bu kadar berbat bir film son zamanlarda izlememiştim boşuna gidip zamanınızı ve paranızı ziyan etmeyin.
ALİ Y.
ALİ Y.

15 Aralık 2024 tarihinde eklendi
maalesef hiç beğenmedim komiklik yönünden pek iyi değildi ilker ayrık ve fatmmaaa demesini özlemişim sonunda polislere ne oldu söylemediler operasyon işi ıyi yapılmamış
Musa Koç
Musa Koç

12 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Bu kadar saçma bir film olmaz eski çakallarla dans zevki kalmamış berbat hiç beğenmedim aşır saçma..
kamer karaman
kamer karaman

15 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Uzun yıllardır sinemada türk filmine gitmiyordum kuzenimin ısrarıyla girdim ilk defa sinemaya verdiğim paraya acıdım rezalet gitmeyin asla
Ozlem Ol
Ozlem Ol

24 Aralık 2024 tarihinde eklendi
iğrenç ötesi bumu film yazık paranıza .bende gitmeyin oturun evınızde normal bir dızı ızleyın daha ıyı