Mert H
1.678 değerlendirmeler
7 Haziran 2026 tarihinde eklendi
İlk yarım saati daha iyi bir film vaat ediyor, sonrası ise düzgün çekilmiş ama fazlasıyla tanıdık bir Jason Statham aksiyonuna dönüşüyor. Kötü değil; hatta türü seviyorsan rahat izlenir. Bir hafta sonra unutulacak tarzda.
Jason Statham'ın eski filmlerinden hiçbir farkı olmayan, oldukça klişe ve tahmin edilebilir bir senaryoya sahip bir yapımdı. Filmin ilk yarısı; insanı sıkan, durağan ve son derece yavaş tempolu bir şekilde ilerliyor. Aranan asıl aksiyon ise ancak ikinci yarıda başlıyor. Filmin sonu ise çok aceleye getirilmiş, tatmin etmeyen bir finale sahipti. Yine de beklentinizi çok yüksek tutmadan; saf bir aksiyon ve intikam hikayesi için izlenebilecek orta halli bir film.
Güzel film jason abimiz gene Güzel bir aksiyon filmi çekmiş.john wick esintisi taşıyan ama kendi tarzini koruyan bir film. Filmin en büyük eksisi ilk yarının cok yavas bi tempoya sahip olmasi aksiyon ilk yarının sonunda başlıyor jason stathimin diger filmleri ile kiyaslanjnca büyük bir eksi ama filmin konusu ve senaryosu sarıyor