Koray AKIN
1 değerlendirme
8 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Türk korku kültürünün yapı taşı aslında hikayedir. Bizler izlerken beklentimiz görsel ve ses değil. Yani lanetlenmiş kişinin makyajını ne kadar gerçekçi yaparsanız yapın , sesler ne kadar ürkütücü olursa olsun beklentimiz hikayenin kendi kültürümüzle özleşmesi ve derinliğidir. Bu filmde görsele ve sese harcanan efor hikayeye ve oyuncularada aktarılsaydı çok daha iyi bir sonuç ortaya çıkardı.
Berbat bir film sakın gitmeyin izlemeyin sadece efekt var herhangi bir konu bütünlüğü yok her zaman oynayan siccindeki adam alakasız birden konuya dahil oluyor paramıza yazık korku filmlerin şahi Hasan karacadagdir gitsinler yönetmenlik görsünler rezillik
Gerçekten çok kötü. Serinin en kötü filmini serinin en son aşamalarında olması büyük hayal kırıklığı. Sakında ki herkesin gülmesi nakit ödülünün bile filmi kurtaramaması büyük fiyasko. Siccin gibi bir serinin zirvede bırakamaması büyük fiyasko. Alper mestçi sette uyumuş bile olanbilir veya artık sıkılmış adam net… Filmdeki sandık bile diğer oyunculardan daha iyi oynamış kusura bakmayın