PRENSES BAŞAK
1 değerlendirme
12 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Karantina Kitabıyla Alakası Yoktu Onur un çok soğuk Davfanmasi lazımdı Kitabın sonunda sevgili oluyorlardı fkaat burda olaylar çok hızlı ilerledi ve kitapla alakası yoktu onur ender hastanede vuruyordu ama Bahçede vurdu Çoğu kısmı için çalisilmamisdi Yani Kitapla Hiç Alakası Yoktu Oyunculuk Güzel ama Senaryo ile Kitap aynı değil Yani Kitabı okuyun ama filme gitmeyin...
fragman izlediğim güzel film gibi geldi onun için platforma düştüğü gibi izledim ama hikaye karakterler bana geçmedi ama asla zaman kaybı demem izlenebilir oyunculuların uyumu fena değil zeynep karakteri fena oynanamamış ama çok tutarsızlık var baba rolündeki ilker masum aksum yine kötü rol oyunculuğu konuşturmuş ama genel itibariyle filmi beğenmedim 10/
Film normal film izleyici bakış açısıyla baya kötü çekilen parça sahneleri birlestirmede çok yetersiz. sahneleri çekip filmi izlemeden yanlışlıkla bitti düğmesine basmışlar gibiydi. Kitabı okuyup gitmek isteyenlerin bakış açısından heyecan verici olsa da hayal kırıklığı
Kitabını yaklaşık 5 yıl önce arkadaşlarımda görüp okumuştum. Bu gün ise sinemasındaydım. Konu yaratıcı olmasına rağmen oyunculuklar için aynısı söylenemezdi. Ayarlanan atmosfer ve perde arkasının gerçekten iyi olduğuna inanıyorum lakin konu gerektiği kadar açılmadı benim görüşümce. Ayrıca 5 kitaplık bir konunun tek filminde neredeyse 3 kitabının anlatılmaya çalışılması fakat konunun asla ilerlememesinden bahsetmiyorum bile. Arkadaşlarla, çerez yiyip sabahlarken izlenilesi bir film olmuş. En azından sıkılmazsınız.