Karantina

Mert H
Mert H

14 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Diyaloglar basit, senaryo çok tahmin edilebilirdi. Okuyucularına hitap edebilir ancak bana göre iyi bir film değil.
Tolgakocak
Tolgakocak

4 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
fragman izlediğim güzel film gibi geldi onun için platforma düştüğü gibi izledim ama hikaye karakterler bana geçmedi ama asla zaman kaybı demem izlenebilir oyunculuların uyumu fena değil zeynep karakteri fena oynanamamış ama çok tutarsızlık var baba rolündeki ilker masum aksum yine kötü rol oyunculuğu konuşturmuş ama genel itibariyle filmi beğenmedim 10/
Carlos Henk
Carlos Henk

24 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak Betrayed'in benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi olarak görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üyelik kazanmanız için en iyi şansınız. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
Nehir
Nehir

21 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Yani film ile kitabın bir alakası yoktu ne alaka olduğunu anlamadım ve ayrıca sonu böyle bitmemeliydi neden sonunu böyle bitirdiniz sıkıcıydı yani
یاسمین محمدپور
یاسمین محمدپور

18 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Filimden beklentim daha yüksekti daha açıklayıcı olabilirdi .oyuncuların birbirine olan uyumu ve kitabla olan benzerliği beni şahsen mesteti fakat daha güzel yapa bileceğnize inancım sonsuz 2. Filmi daha açıklayıcı yapmanız çok isterim

Dizi olarak görmek bence tüm karantina izleyenlerin sevindirir.❤️
Cetin Agtak
Cetin Agtak

10 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu film dün yanın en güzel filmi yani bayıldım mükemmel bu filmde olmak isterdim ama nerede yaaa çok iyi
Berfin Keklik
Berfin Keklik

10 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Berbat, tamamen zaman kaybı, izlerken can çekiştim.Olaylar saçma sapan bir şekilde ilerliyor 18 yaş üstü kimse izlerken keyif almaz
Gülşah Ekinci
Gülşah Ekinci

11 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Güzeldi. Sardı. Izlenmeli. Çoğu insan sevgilisi ile gitmişti bence arkadaş ile gidilmeli. Tadı öyle daha iyi
Halil sönmez
Halil sönmez

11 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Anlıyorum birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz türk sinemasında yeni şeyler deniyorsunuz falan ama sanki hiç çalanmamış emek harcanmamış gibiydi, konusu gayet güzel olsada işleniş ve işleyış bakımından çok vasat olaylar ya çok hızlı ya da çok saçla ilerliyor, içine aşkı sokmak için çok çabalanmamış , oyunculuk berbat,final vasat hikaye tutarsız.
Yazmak istersem sayfalarca hata var ancak bu filme deymez.
Elif Nur Bozkurt
Elif Nur Bozkurt

13 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Kitap güzel film çok kötüydü maalesef beklentimi karşılamadı hayal kırıklığı oldu saçma alakasız bir film
Enes
Enes

13 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film hiç güzel değil,zevk vermiyor oyunculuk idare eder. Hikaye bana göre değil belki ama başarılı olmadığına eminim.
Suzy J
Suzy J

14 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film normal film izleyici bakış açısıyla baya kötü çekilen parça sahneleri birlestirmede çok yetersiz. sahneleri çekip filmi izlemeden yanlışlıkla bitti düğmesine basmışlar gibiydi. Kitabı okuyup gitmek isteyenlerin bakış açısından heyecan verici olsa da hayal kırıklığı
İrem Özer
İrem Özer

14 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Film tam bir hayal kırıklığı neredeyse tüm sahneler eksik yanlış bazı yerlerde kitapta hiç olmayan sahnelere yer verilmiş kitap yazarına inanarak gitmiştim amacı sadece filmin izlenmesi için ugrasmasiymis devam filmleride böyle olucaksa hiç cekmesinler gedvekten dediğim gibi tam BİR HAYAL KIRIKLIĞI.
Limonotelfoca
Limonotelfoca

15 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Wattpad kategorisinde izlediğim en iyi uyarlama görsel bir şölen ben çok beğendim keyifle izlenebilir
ALİ GÖKOĞLU
ALİ GÖKOĞLU

16 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Çok güzel ve orjinal bir filmdi. Ben çok beğendim.Genelde orjinal filmlerde eleştiri yapmayı tercih etmiyorum.Bu tarz hikayelerin çıkması güzel birşey...