Dayı 1 i severek izlemiştim bunada bir hevesle başladım ancak ilk sahnede tempra sola kırdı sol taraf yokus yukarı ve yol uzun ve fizik kanunlarına göre o hızla orada duracagı yada en fazla mucizevi şekilde yokus yukarı 1 takla atmasını beklerken nasıl oluyorsa 600 metre sagdaki ucurumdan aşağı ucuyor! Bu anda filmi kapattım ve buraya yorum yapmaya ne kadar benden bu beklensede; İlgisizlik ve özensizlik yanı baştan sağmalık izlemem ben!.
Bu film gerçekten çok iyidi her iki filmi de üst üste izledim konuya hakim bir şekilde devam ettim yeni filmin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. İlk filme göre daha kopuk ve alakasız durumlar olmuş fakat ilk filmden sonra ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız serinin devamında hatalarınızdan ders almalısınız.
Filmi dün gece izledim mükemmel çekim açıları çatışma ve araba patlatma sahnesi ve cezaevi sahnesi on numara beş yıldız tebrik ediyorum bu filmi çekenleri
Oyunculuklar çok iyi, diyaloglar akıcı, kurgu iyi ama böle azda olsa eksik biseyler vardı. Film sıkılmadan kendini izletiyor. Bana göre 1. Film hem konu bakimindan hem senaryo bakımından daha iyi ve daha doyurucu... DAYI 3 ü bekliyoruz
Dayı 1 film i daha güzeldi buda fena sayılmaz izlenilebilir bir film bence..heleki yarasa istilası değirmen gibi saçma oyuncular ve konusu olan filmden sonra daha iyi geldi.
İnanılmaz etkileyici bir filmdi. 1. Filminden daha iyi olmaz diye düşündük fakat en az onun kadar iyiydi. Sürükleyici ve sık sık şaşırtacak, duygudan duyguya geçtik izlerken. Hayatın içinden ve oyunculuklar çok başarılı mutlaka ilk filmi izleyip ikinciyi izleyin pişman olmazsınız
Dayı 1 kusursuzdu lakin dayı 2 için aynısını söyleyemeyeceğim tamamen fiyasko bu filmi yakıştırdınmı kendine Ufuk? Dayının Amerikan hapishanesinde ne işi var,11 yıl kaşmışsın İngilizce öğrenmediğin gibi birde kromagnon gibi uh ah ah what nasıl öldüğü neden görünmüyor?terör muhabbeti ne alaka ve sonucu ne oldu?cem Özer’in filmdeki rolü neydi?arkasındaki güçler kimdi ve neredeler?birde okadar hükümlüye sahip çıkıyorsun yanında senin yoluna baş koymuş 1 kişi var oda zamanında seni tokatlayan pardon senin tokatladığın taksici var…kim yazdı abi bu senaryoyu?filmmi film ama bu film dayı 2 olamaz biri bana yanlış film izledin desin tek başına pis mekanları basıyorsun maşallah,racon yok ya filmde sırf içimi dökmek için üye oldum şuraya
Filmi begenmedim diyenler sinrmaya bir daha gitmesin lütfen. Objektif yotum yapacak olursak öncelikle Dayı 1 filmini begenenler bunuda begenecektir diyebiliriz. Onun haricinde ogluyla babacan ve sevimli iliskisi, zayif kadinlari korumaya yonelik cesareti ve duzenden para kazananlara çomak soktugu icin Dayı yı ortadan kaldırma mucadelesine karşı Dayi nın verdigi mucadele cevresindekilerin Dayı ya destek olmasi bunun yaninda cevresindeki kisilerden ihaneti de gormesi hem senaryo bakimindan hemde yonetmenin anlatimi bakimindan basariliydi.
Maalesef film çok kopuk. Belli bir süre izledikten sonra yeni karakterler devreye giriyor. Onların kim olduğu zor anlaşılıyor. Amerika'da ne işi var Dayı'nın? Alakasız olmuş. Senaryo zayıf. İlk filmi arattı resmen.
ulan bu dizi mi orada bitiriyorsunuz bari dizi haline getirin dayının hikayeleri bitmez! zevkle izleriz! olaya bak amerika hapisanesinde dayı, ordan oraya sürükledi bizi! yanlız amerikada baskasının yerine hapis yatması değilde iftira bir suça kurban gitmesi daha gercekci olurdu! yinede heycanla dayı 3 ü bekliyoruz, lütfen bu da 4 yıl sürmesin! millet haftada bir 2 saatlik dizi çekiyor arkadaş sizde çalışın biraz!
Türk sinemasında böyle işler görmek gerçekten gurur verici. Yapım, ilk film kadar muazzam olmuş. Sonu da merak ve heyecan içinde bitti; devamının geleceği belli ama umarım bizi çok bekletmezler. Konuların iç içe geçmesi ve olayların fazlalığı yer yer biraz karışıklık yaratmış, ama şu an böyle hatalara ve ufak olumsuzluklara takılmamak lazım. Adamlar ortaya böyle bir iş koymuşlar, buna sevinmek gerek. Zamanla çok daha kusursuz işler de çıkaracaklarına inanıyorum. Yeni filmi heyecanla bekliyorum. (9/10)
-Bu alıntı da ayrıca oldukça etkileyiciydi: “Hayatta var olan hiçbir şey bitmez, bizim anlayamadığımız ya da göremediğimiz başka bir şeye dönüşür...”
Yani gerçekten uzun uzun övmek istiyorum Bu filmi.. Türk sinema tarihindeki birçok Türk filmini izlemişimdir bu ve buna benzer aralarında en iyi ilk üçe yazarım yani o kadar mı güzel olur. Eşkiya kabadayı gibi filmlerin direk yanında yer alır. Dediğim gibi aşırı iyi olmuş üçüncüsünü dört gözle bekliyoruz Allah yayında ve yapımda emeği geçenlerden razı olsun. Bir parantezde başrol Ufuk bayraktar'a açmak istiyorum yani bu rolü hakkıyla nasıl oynanır bizzat gösterdin bize güzel abim sağ ol var ol...