Mert H
1.471 değerlendirmeler
8 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Basit bir aşk hikayesinden öte, travmalarla başa çıkma, kaybetme korkusu, aile bağları ve hayatın kısalığı karşısında anı yaşamanın önemi gibi derin temaları işliyor. Film, toksik ilişkilerden uzak, naif ve saf bir sevginin portresini çizerken, aşkın en karanlık anlarda bile bir umut ışığı olabileceğini vurguluyor. Böyle yazarken güzel gelse de gerçekle ne kadar bağlantılı olduğu tartışılır. Zaman zaman klişeler ve çok tahmin edilebilir olsa da samimi ve izlenebilir bir film.
Tek cümleyle bence zaman kaybı. Çok amatör işi olmuş. Senaryo desen öyle oğlan kızı sever kız naz yapar sonra aşk ayrılık derken amansız bir hastalık hop tekrar aşk…olmamış
Hayatınızda izleyeceğiniz en kötü film olabilir 12 yaşında watpad yazarı mi yazdı bu filmi hayatımdan caldiginiz 1.30 saati geri verin bu zamana dek hicbiyere yorum yapmadım sırf bu film için üye olup yorum yapıyorum.