Bir Ömrün Sonbaharı
2,9

Mert H
Mert H

8 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Basit bir aşk hikayesinden öte, travmalarla başa çıkma, kaybetme korkusu, aile bağları ve hayatın kısalığı karşısında anı yaşamanın önemi gibi derin temaları işliyor. Film, toksik ilişkilerden uzak, naif ve saf bir sevginin portresini çizerken, aşkın en karanlık anlarda bile bir umut ışığı olabileceğini vurguluyor. Böyle yazarken güzel gelse de gerçekle ne kadar bağlantılı olduğu tartışılır. Zaman zaman klişeler ve çok tahmin edilebilir olsa da samimi ve izlenebilir bir film.
sinema
1 ziyaretçi
8 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Yiğit Koçak için izledim, oyunculuk mükemmeldi mendilinizi alıp gidin diyebilirim.
Kaygı, aşk, hayatın getirdiği olumsuzluklar, direniş... tarif edemiyorum sadece şans verip 1.30 saatinizi ayırın diyorum.
rabia cevri
rabia cevri

8 Şubat 2025 tarihinde eklendi
O kadar kopuk ve anlamsız ki pişmanım izlediğime ..........Beğenmedik keşke hiç gitmeseydik vakit geçsin diye telefonla oynadık

12 Aralık 2024 tarihinde eklendi
film cok eğlenceli beyazperde sinema izləyici şanslı olaraq yapiliyor. incel olmak icin filmler diziler sinemalar izlemek icin uygundur.
Alp Ergùl
Alp Ergùl

13 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Bı an önce paylaşın bu filmi ya izlemek istiyorum hemen nolur ya her dakika internete bakıyorum verildimi flim diye ama yok verilmemiş nedennnnn

23 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Bir ömrün sonbahari film full izlemek istiyorum .
Fragmanı istemiyorum . Beyazperdede izleye bilirim
Kaliteli seyirci
Kaliteli seyirci

22 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Tek cümleyle bence zaman kaybı. Çok amatör işi olmuş. Senaryo desen öyle oğlan kızı sever kız naz yapar sonra aşk ayrılık derken amansız bir hastalık hop tekrar aşk…olmamış
Hakan B
Hakan B

7 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Hayatınızda izleyeceğiniz en kötü film olabilir 12 yaşında watpad yazarı mi yazdı bu filmi hayatımdan caldiginiz 1.30 saati geri verin bu zamana dek hicbiyere yorum yapmadım sırf bu film için üye olup yorum yapıyorum.
GıcıkBey
GıcıkBey

12 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Ruby ile gittik yarısında uyudu hatta yerine geç istersen dedim o kadar derin uyudu… Puanım 2.5 o da İzmir hatrına… :)
Birisi biri
Birisi biri

22 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Kızın oyunculuğu berbat yirminci dakikada kapattım daha fazla tahammül eden varsa sabrına saygu duyarım.