Adnan Dogan
1 değerlendirme
20 Mart 2025 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en berbat flim. Zamana ve paranıza yazık. Saçma sapan flimdi. Evde Tom ve Jarry izleseydim bundan daha iyi olurdu. Ben olsam daha iyi senaryo yazardım. Türk korku filmine töbe ettirdi bana. Çok yazık.
Hayatımda izlediğim rn korkunç olmayan korku filmiydi. Senaryo, oyuncu performansı, mekan o kadar kötüydü ki yönetmen çekimi izlerken gerçekten ben ne yapıyorum acaba diye kendine sormadı mı merak ediyorum
O kadar çok fazla korku filmleri izledim ki bir çok korku filmlerin serilerini bitirdim böyle gerçekten korkutan bir çok film oldu dalak 26.03.2025 tarihinde yani dün bu filmi izlemek için gittim sinemaya ama keşke gitmeseydim açık ara izlediğim en saçma ve o kadar iğrenç bir filmdi ki yani orda filmi izlerken ne zaman bitecek ya bu dedim sırf parama yazık oldu bari sonunu bekleyeyim dedim o kadar kötü ki asla gitmeyin ya oyuncuları bile o kadar çok yapmacık oynamış ki bence gitmeden önce muhakkak yorumlarına bakarak gidin filme çünkü yazık vermeyin paranızı aşırı saçma sapan bir korku filmi olmuş hatta buna korku demeye bin şahit ister o kadar diyorum yazık oldu hem parama hem zamanıma.
"I was a victim of a significant financial scam, losing $567,860 USD. After three years of attempting to recover my funds, I was introduced to Brunoe Quick Hack. Their expertise and dedication led to a successful recovery of my stolen assets. I highly recommend their services to anyone who has fallen victim to similar scams." Email: Brunoequickhack{AT} Whats-App> + 1705 -784-2635