Mert H
1.646 değerlendirmeler
4 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Türk korku sinemasında “cin temalı” yapımlar artık başlı başına bir alt tür haline gelmişken, Hüddam serisi de bunu devam ettiriyor. Fakat bu filmin seriden kopuk olarak vasat seviyesinde olduğunu belirtmeliyim. Zaman kaybı.
Ömrümde izlediğim en kötü film yalvarırım gitmeyin o derece ne korkunç ne gerici iğrenç berbat ötesi bir filmdi açıkçası nasıl bu kadar kötü bir film yapılabilir diye düşündürttü hemde bundan önce 4 serisi daha varmış hangi insanoğlu bu filmi izlemeye gider hayretler içerisindeyim bu ney bu ney paranıza özellikle zamanınıza yazık
Korku filmi mantığı oturtulmaya çalışmış eğlenceli bir film . Korku/gerilim denilemez. Muhtemelen çok sınırlı bir bütçe ile hazırlanılmış.Vasatın üstü.
Film yapımcısı film çekelim diye çekilmiş bir film. Konusu anlamakta çok güçlük çektim daha doğrusu konunun ne olduğu belli değil film içinde korkulacak bişey yok. Para bir yana zamanınızı bu filmle harcamayın YouTube'de çekilen amatör türk korku filmleri bile daha keyifli en azından planlanmış bir konusu var
Hayatım boyunca izlediğim en berbat korku filmydi.Sonuna kadar bekledik belki sonunda beklenmedik bir şey olur şaşırırız diye sonu da Verdiğimiz paraya da zamana da yazık oldu