En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Carlos Henk
39 değerlendirmeler
Takip Et!
5,0
29 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzenine, İlluminati'ye nasıl katıldığımla ilgili tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ancak dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile çevrimiçi görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım ve kullanılan kaydı önerdi ve başlamam için büyük üye için ödeme yaptım ve Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabulüm tamamlandıktan sonra 1.000.000 ABD doları tutarında bir miktar aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Bugün yeni dünya düzeni İlluminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin, her zaman arzuladığınız İlluminati'ye üye olmak için en iyi şansınız o. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
Filmin az önce fragmanıyla gördüm etkilendim. İzlemek için geç mi kaldim bilmiyorum ama sinema salonu zor buldum biletimi aldım yarın gidiyoruz İzlemeye ;) keşke bu kadar geç kalma saydım geçen hafta cineverselerde varmış. Bu hafta çoğu sinemadan kaldırılmış. Sahip çıkılması yada kimsenin benim gibi haberi olmadı mı ?
Ben bu filme sahip çıkılamadığı için çok üzüldüm. Lütfen bu filme yetişkin dindar kişilerin nesillerin gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Olmaz bu böyle! Koskoca bir tarihi birikimin hikayesi senaryolandı... İzlemeniz gerekiyor.
film bir efsaneyi yada kurguyu ele almıyor çnce eleştiriye buradan başlamak istiyorum. Her hafta daha çok izleyiciye ulaşmasının sebebi de bu yüzden olsa gerek. 33 yıllık bir ansiklopedi çalışması beyaz perdeye Murat Pay yönetmenliğinde nezih bir sinema diliyle işlendiiiii :)
3 YILDIR sinema ya gitmiyordum. Diyanet tv nin altın imzasıyla buluşan bir film oduğunu duyunca hemen sinema ya koştum sonunda ikna olup sivas a filmi getire bildik. Allah ecrinizi kat be kat versin.
Emel ve Niyaz Arasında geçen bu çalışma aslında zorlukların nasıl aşıldığını ve Türk Cumhuriyet tarihinin en büyük arşivi Olan İslam Ansiklopedisinin Kıyamete kadar sürecek olan hikayesini anlatıyor. Çoook güzeldi izleyin diyorum ❤ hatta benim gibi iki kez seyredin ❤ çok daha iyi anlıyor o zaman insan
Filme bayıldım. Tam bir sanat eseri. Ne kadar naif güzel. Üstelik müzikal anlamda da gönüle hitap ediyor. Allah razı Olsun emeği geçen herkesten. Tavsiyem mutlaka gidip izleyin Sinemalardan talep edin ❤
Filmi beğenmemek kusur hastalığının sebebi olabilir sadece. etki süresi ve Alanı çok fazla. Allah razı OLSUN. 2024 - 2025 YILLARININ SES GETİREN FARKLI TEMATİK FİLMİYDİ BENCE.
Hep Otuz Üç Yaşında filmini çok beğendim. Herkese tavsiye ederim. Mutlaka hemen İzlemelisiniz. İslam ansiklopedisi filmi çok güzeldi. Allah Razı Olsun.
Bu gece Filmi izledim Belgesel dalında en iyi film ödülünü kazanacak nitelikte. Hiç böyle olacağını düşünmemiştim. İslam dünyasına örnek bir film. Dilerim Diyanet Tv sponsorluğunda bu tarz içerikler devam eder. Çünkü izlediğim en güzel yapımlardandı diyebilirim. Filmin içeriği ansiklopedi olsada adanmışlık ruhu oyunculuk ve senaryo efsane güzel.
Senaristliğini Betül demir hanımın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda Murat Pay'ın imzasını taşıyan Hep Otuz Üç yaşında filmi gerçekten izlenilmesi gereken filmlerin başında gelmekte. Allah razı olsun ki, böylesine başarılı ve kaliteli işleri beyaz perdeya aktara bildiler. Devamının gelmesini istiyorum. Ekmel çok sevdiğim bir karakter
Nevşehir kültür sanat şenliği kapsamında Özel gösterim ve söyleşi etkinliğinde izledim harikaydı. beki filmi sadece izlesem bu kadar sevmez tutmaz ve etkilenmezdim. Yönetmen MURAT PAY filmi anlatınca yaşanan süreci Çok daha iyi öğrenmiş oldum ve her şeyi ile çok sevdim.
TÜRKİYENİN HER SİNEMA SALONUNDA 1 SEANS DA olsa vizyona girmesi gerektiğini düşünüyorken henüz 3 haftasında 20 küsür yerde kalabildi. oysa hafta içi izlenme sayısı artmış ve 8 bin kişid filmi izlemiş kasabalarda ve tenha sinema salonlarında gösterilmesine rağmen. Tebrik ediyorum murat pay ouncularıda çok güzel seçmiş. dilerim gişesi booooool olur
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.